Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bir tek ben mi gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tyrannus said: bir tek ben mi gülüyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben RTÜK'e şikayet etmeyi bile düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 daha izlemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 "abe vik vik ötsün o, biz oynuyoruz onunla" araba hırsızlarının bu kısmına ben çok gülüyorum "impolipayzır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BabacumMostors said: "abe vik vik ötsün o, biz oynuyoruz onunla" araba hırsızlarının bu kısmına ben çok gülüyorum "impolipayzır" ben de onu diyorum ya komik gibi.ama tam değil falan garip adfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kapı reklamı iyiydi. Ama o evi su basarken köpek çağıran adamın üstüne sigorta reklamı yoktur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o değil de barbaros bulvarında bi tane hırsız heykel var, çok kere görüp "oha noluyo lan?!" tepkisi vermişliğim vardır ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 reklam deyince mavi bi yaratıklı reklam var, kurabiye canavarı gibin, pilim bitti bilmemne markete gittim diyor. Son yıllarda izlediğim en iyi reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 mortingen şıtrazge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Electro world reklamı bomba ya.Kaju satarken balık satarken posta koyuyor ya müşteriye kopuyorum oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 az önce bir arkadaş bunu yolladı. hiç komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tyrannus said: bir tek ben mi gülüyorum ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben beğendim.. güldüm de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dasaaa güldüyse sağlam reklamlardır, hemen izliyorum. bu arada aklıma bir reklam geldi, böyle viral advertising gibi birşeydi. "çok akılda kalıcı olsun diye böyle yaptık" diyorlardı, ama reklamlar nasıldı, hangi şirketindi hatırlamıyorum. sadece rezalet şeyler olduğunu hatırlıyorum. forumda bahsedilmişti 2001-2002 mi ne o sıralar, ama topici bulacak kadar bile hatırlamıyorum. ama kurtulduk ya, ona seviniyorum ben. işkence gibiydi o dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tyrannus said: bir tek ben mi gülüyorum gg oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bone said: dasaaa güldüyse sağlam reklamlardır, hemen izliyorum. bu arada aklıma bir reklam geldi, böyle viral advertising gibi birşeydi. "çok akılda kalıcı olsun diye böyle yaptık" diyorlardı, ama reklamlar nasıldı, hangi şirketindi hatırlamıyorum. sadece rezalet şeyler olduğunu hatırlıyorum. forumda bahsedilmişti 2001-2002 mi ne o sıralar, ama topici bulacak kadar bile hatırlamıyorum. ama kurtulduk ya, ona seviniyorum ben. işkence gibiydi o dönem. sen izledin mi ondan haber et. düşüncelerin benim için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 reklamlar süper olmuş. sincap necmi diğerinden daha da başarılı olmuş. Snatch kalitesinde bir film gibi olmuş.Bu reklamı çeken kim merak ettim, adam bu ayarda bir film yapsa müthiş olurdu. -Necmi Bey -Buyur abi. -iki saat film abi... ne filmi abi? (sanki farkedecek hehehe) -ben sana 2 saatte 25 tane araba götürüyorum, nasıl götürüyorum... (tam pazarlamacı ağzı ya süper) -o alarm çalsın be abiii, o eğlence oynuyoz biz. (aksana süper hasta oldum) sonda da uzaktan maçolanıyor adama :D valla sizi bilmem de, adammda bir snatch'deki Mickey karakteri gibi bir hava aldım, çok hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 efsane reklam garbage de yer alması büyük talihsizlik esefle kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 iki reklamın sonunda da ev çalanla araba çalanın karşılaştığı bi sahne vardı sanırım.. ilk gördüğümde "iyi ki koymuşlar" dedim bu karşılaşma hedesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cL6yJj6tvDI diğer reklam bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tyrannus said: bir tek ben mi gülüyorum hayır ben de güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bigu: http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=4686 yalnız şu doğru: said: nick (26/05/2009 2:48:43 PM) hirsizlar fazla sepmatik olmus, heheh, abi yap sigortani iste, biz de vicdan yapmadan takilalim baba gibi. 2 reklam daha izlesem gdip ben vericem anahtari herife.. heh. Ancak reklam Anadolu sigortanin degil, sigorta sirketlerinin reklamini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yalnız.. http://www.youtube.com/watch?v=xfEeRM5FSg0 said: kagan (27/05/2009 08:28:12 AM) Borani, sözünü ettiğin filmin yazarı benim. 1994 Kasım-Aralık'ta yayınlandı, 7. Kristal Elma'da ödül aldı film. Artık ortada ne Emek Sigorta ne de Terra Nova var, onun için de Anadolu Sigorta filmine ses çıkaran yok. Bence benzerlik rahatsız edici. Ama artık herkes kanıksadı işlerin biri birine "benzemesini". Buyrun burada izleyin. 40yılın başında reklam beğendik o da arak çıktı lan.. bi de bu konu vizyon değil mi aslında?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 arak değil de onun geliştirilmişi gibi olmuş hehe. ama herşeye tak diye çalıntı arak diye baktığımız için tabii evet o ayrı. bir de evet vizyon olcak bölümü, dasaa sen halledersin bilemedin 40 saniyede halletsene şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar