Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degisme...

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de bu sene büyük bir değişim geçirdim ama benimki ii yönde oldu..beni tanıyanlardan özellikle ultra bunu bana bi kaç kez söyledi falam ailem sürekli bunu söylüyo..ama şu doğru galba 88 lilerin değişim yılı bu yl..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Mesaj tarihi:
Ergenlikdendir =)
ayyy büyüyolar

ulan hepiniz elimizde büyüdünüz ergenlik sorunlarınıza çözüm olduk :P

allah daha beterini vermesin
İlerde benim gibi duygusuz bi insan olunca çok fazla şey kaybediyorsunuz[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
bence özür dile pyro. birşey değiştirmeyeceğini düşünüyorsun ama o kadar çok şey değiştirir ki...[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 01 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Ergen 17'' monitor kullanıcıları =P..

ben 15" kullanıyom walla . zuhaha[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
bende 88liyim de bu sorunlarınızı sizden yasca büyük yakın oldugunuz biriyle konusursanız size cozum yolları acar.. mesela ben abimle konusurum ve cok ise yarar gerci daha kotu yonde bi degisim cok olmadı iyiye gidiyor sanırım ama bule szinki gibi sorunları olan insanlrla konusursanz cozum bulamazsınız bence size yakın buyuk ve anlayıslı birisiyle konusun. ve pyro icqdan ozur dilemeyle olurmu biten bi arkadslık?[signature][hline]Tarist (17:33) :
demek ünlü olmak istiyosun
Tarist (17:34) :
çekinme bi içki al
Tarist (17:34) :
veya dur sana bi içki hazirliyim

Mesaj tarihi:
pyrO,elma ayrnısı bendede var hayat boş her şey boş gelio.bilg oyniyamiorum bi oyun aliorum eve gelip süper bi heyecanla yüklüorum 3dk geçmeden bu ne yaaa diyip kapatiorum.frp zevk vermio.daha farklı şeylerden zevk almaya başladım.bende 88 liyim ne bilim anlamaya çalişiorum neolduğunu.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 01 Haziran 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
Ergen 17'' monitor kullanıcıları =P.

lol ![signature][hline]Bonecrusher(22:59):
keşke kız olsaydım
Bonecrusher(22:59):
ha bi de güzel olmak
Bonecrusher(23:00):
1.85 felan da boy..
çok şey istemiyorum canım
Mesaj tarihi:
Ergenlikten olur öyle şeyler, zamanla kendinizi bulursunuz merak etmeyin. Biz de geçtik / geçiyoruz o yollardan. Bu sene bayağı değiştim aslında, çok sancılı oldu ama sonuçta iyi oldu. Sancılarını hala hissediyorum ama mutluyum yani bayağı gelişme katetmişim öle diyolar :) Sana da öyle oluyodur, kendini bulmaya çalışıyosun şimdi. Bence moralini bozma fazla ve çok da endişelenme zamanla büyüyosun.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Daha 30 yaş sendromu var önünüzde..

*Yaşça çok büyüktür,tecrübelidir* =p[signature][hline]Bonecrusher(22:59):
keşke kız olsaydım
Bonecrusher(22:59):
ha bi de güzel olmak
Bonecrusher(23:00):
1.85 felan da boy..
çok şey istemiyorum canım
Mesaj tarihi:
çabuk snirilenmek şaka kaldıramamak hemen parlamak vs. vs. her insanın başına zaman zaman gelir senin sabrın dolar dolar ve sonunda taşar ve dışarıya böle yansır seni bırakanlar kendileri kaybeder ve ayrıca şunu söliyim bende bunlar yüzünden ve böle davranmaya başladığım çabuk snirlerndiğim için çok kişi kaybettim.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
  • Yeni Oluştur...