gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 +15 katanayi lootlayinca Coolhande gelip geri istemisti.. Bende birkere gitmistim sanirim oyun oynadiklari yere mithatpasada koprunun oralarda biryerdeydi Allah rahmet eylesin.. geride kalanlarin basi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aenema Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Başımız sağolsun, hiç inanılcak gibi değil, Allah rahmet eylesin JGK ruhunu bizlere öğreten abimizdi , büyük adamdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sarsar diye warrior u olan fırat mı bu fırat ... inanmıyorum ya o sarsar ı bana vermişti zamanında rank kasarken 13 ncu rankda bırakmıstı oyunu ben almıstım accaunt 1 yıl bende kalmıstı bizim saints of the city deydi sonra geri almıştı fırat benden ... çok üzüldüm allah rahmet eylesin... sarsar ı rank kasma dönemlerinde beraber kasmıstık.. çok kez telefonda konuşmustuk... gerçekten çok üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gerçekten boş dünya şimdi gazete haberlerinide gördüm çok acı ve feci bir kaza.. allah mekanını cennet eylesin... yüz yüze görüşmesemde telefonda konuşmuşluğum vardı çok defa.. çok cana yakın biriydi yazık olmuş gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Allah rahmet eglesin, Allah yakinlarina sevenlerine sabir versin. Nebula da karsi taraflardaydik jandarmalarla ama hic bir zaman bunun bir oyun oldugunu unutmayan, sahsen cok saygi duydugum bir rakibimdi.. (her ne kadar PK lar la maviler dusman dense de ben rakip demeyi daha dogru buluyorum) Allah gani gani rahmet eglesin.. cok uzuldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mekanı cennet olsun ,şimdi gördüm ve şok oldum Dv den beri tanırım kendisini tüm jandama asayiş ailesinin başı saolsun .Yazacak başka bir şey bulamıyorum çok üzüldüm ,adam gibi adamdı kendisi. Allah sevenlerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bir süreliğine en üstte kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İyi bir insandı, az kapışmamıştık zamanında. Sevenlerine ve yakınlarına allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ertuðrul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İlk duydugumda oyundaydım ventten birisi fırat abimizi kaybettik diyince inanamadım arkadası aradım onayladıgında gerçekten dünyalar başıma yıkıldı inanmak istemiyordum gerçekten birisinin çıkıp şaka yaptık demesini bile umut ettim ama olmadı tabiki. uyumaya çalıstım zarzor 2 3 saat uyumusumdur o gece adın cafe yi gördüm murat abi fırat abi oyun oynadıgımız ekipten herkes oradaydı sabah kalktım rüyayı hatırladıgımda aptal gibiydim insan kaybedince değerini anlıyormus meger ağladım hemde çok ama ağlamak geri getirmiyor gideni gerçekten değerli önemli sevmeye hatta yanında ölmeye değer birisiydi FIRAT abim ALLAH rahmet eğlesin mekanı cennet olsun.Tüm hatırlayanlardanda alah razı olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ultima Online zamanlarında oldukça tanınan biriydi, gerçekten de çok güzel anlar yaşamıştır herkes onunla. Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sok oldum, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Başınız sağolsun. DV'de karşılıklı uzun süre PvP yapmıştık, başlıktaki ismi görünce şaşırdım, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenziedosman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Allah razı olsun herkesden arkadaşlar.Oyunda kapıştık ettik herkesle ama hayat bu işte.Elimizde onca değerler var halen.Kaybettikten sonra değer bilmek yada anlamak çok kötü bi durum.Şahsen çok yaşadım. Fırat abimiz birtaneydi.Halen bir tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bizim Discordian lardan birkaç kişi de trafik kazasından vefat etmişti zamanında. Çok garip. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Sanırm nebuladan hatırlıyorum arkadası.Allah rahmet eylesin,Yakınlarına başsağlığı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 inanamıyorum, nebula dönemi az yardım etmemişti Fırat abi. Başımız saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 war a geç capon, geçsene, iyi bir hayat yaşadığına eminim mekanı cennet olsun, Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 darkvenue de çok görürdüm kendisini, daha sonra wow'a başladığımda ilk guildim jandarma olmuştu vanilla wow da biz lvl20-30 sürterken o 60'layıp bizi dungeon dungeon boostluyordu çok iyi hatırlarım mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 WoW'tan biliyodum kendisini çok muhabbetim yoktu ama hakkaten çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar