sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ya iyi hos guzel de 1.5k TL verilir mi ya bir telefona. Henuz o delilik kivaminda degilim, ama tabii son surat yaklasiyorum. Su iPhone 3GS cok tatli gozukuyor, hizli mizliymisda. Bu Apple Store dan download edilen applikasyonlarin fiyatlari falan nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 application lar cok pahalı diilde, 3GS de ısınma problemi vardı biara bide pil omru kısa diolardı son durum ne bilmiorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Tam tersi soyleniyor her yerde ? Bana 3GS kullanip da tecrubelerini anlatacak bir adam lazim :) Bu arada hic http://unlockedfones.com/ adresini duyaniniz oldu mu ? Hani neden daha ucuz bu site, anlamis degilim. Guvenilirligi nedir acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 pil omru ve isinma sorunu 3.0 ile alakali sanirim. ilk updatele duzeltilicek geyigi donuyordu. tabi pil omru ve isinma sorunu dedigimiz cok ufak bir sorun. oyle uzerinde yumurta kirmalik degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Kimde 3GS var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 az kaldı cuma günü kavuşucam işallah 32gb 3gsime tabi arkadaşım 3 taneyi birden gümrükten geçirmeyi başarabilirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ok senden guzel bir inceleme bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 3GSyi kuzenim kullanıyor 2 haftadır falan ve çok çok memnun. Diğer kuzende 3G var ve resmen onu hayatta kullanamam acaip yavaş geldi denedim diyor. Onun dışında bi farkı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Churel said: az kaldı cuma günü kavuşucam işallah 32gb 3gsime tabi arkadaşım 3 taneyi birden gümrükten geçirmeyi başarabilirse :) Gümrükte sorun yaşayacağını sanmıyorum, hele kutularından çıkarırsa hiç bir şey olmaması gerek. Kontratsız iphone alma olayı nası oluyor aydınlatır mısın bizi? Kontrat olayı eli kolu bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sharky said: ok senden guzel bir inceleme bekliyoruz :) ;) onurf said: Gümrükte sorun yaşayacağını sanmıyorum, hele kutularından çıkarırsa hiç bir şey olmaması gerek. Kontratsız iphone alma olayı nası oluyor aydınlatır mısın bizi? Kontrat olayı eli kolu bağlıyor. Kontratsız olarak $599+10.25% TAX yani $660.40 gibi bir fiyata 16gb iphone 3gs alınabiliyor 32 likde sanırım 760$. Üzerinde büyük ihtimal AT&T simlock olucak ama hiç problem değil bildiğiniz üzre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 E sana siparis verelim o zaman ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sharky said: Tam tersi soyleniyor her yerde ? Bana 3GS kullanip da tecrubelerini anlatacak bir adam lazim :) Bu arada hic http://unlockedfones.com/ adresini duyaniniz oldu mu ? Hani neden daha ucuz bu site, anlamis degilim. Guvenilirligi nedir acep. 3g aldım ben, 3gs in beyazlarında pembeleşme sorunu vardı, ısınmadan kasıt esas renk sorun yaratıyomuş arkasında. tabi fixlenir bişiler yapılır bilemem. 3gs de video kaydetme var bi tek farkı. ben açıkçası stable olandan yanayım. 3g aldım, gayet hızlı net. yani hep daha hızlıya diyebiliriz tabi ama, esasen software updateler ile yeterince güzel oluo. 3gsi beklemeye gerek duymadım. gayet memnunum. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bence ısınma sırf 3.0'dan değil 3gs'in işlemciside daha hızlı ondan olabilir öyleyse cok fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bana ısınma konusu pek inandırıcı gelmiyo nedense hız içinse şöyle bişey var. /watch?v=udxs2q3R3P4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bu fps video recordingide peşi sıra getirmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 video recording application'u kullanan var mı? 3g'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 2-3 gün önce versiyonu 3.0 a yükselttim. Gece 22:00 ve 01:00 mesaj atarken bazen atıyo bazen atmıyo bazende atmayıp görünüyo ama atmış görünüyor. nedense hep aynı saatlerde sorun ne anlamadım. Birde mesajlar uzayınca yaklaşık işte bi sayfa mesaj atınca onları hiç atmıyor. JB falan yok düz telefon işte bu sorunla karşılaşıp çözen birileri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oha ne acayipmiş hakaten, o saatlerde buraya ses etsene, mesaj atalım hepimiz, topluca deneyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 hattan olabilir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Su video yu izledikten sonra 3GS almak gerektigi kanaatine vardim, netekim hala 1.5k verecek kadar deli degilim bir telefona. Ya da birinde gorecegim 1-2 saat kullanacagim, sonra gaza gelip alacagim, as usual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Hakkaten çok para ama değicek heralde. N93 ilk çıktığında dvd kalitesinde vidyo, optik zoom, wireless vs.. tav olup 1600 lira vermiştim 6 ay sonra satmak istediğimde telefoncular 280 lira vermişti tam bir hüsran :) Bu arada fark ettim 8 senede 100. mesajımı atmışım gayet başarılı sdafsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sen bendende kotuymussun bende 400 civarı msj var heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Churel said: Hakkaten çok para ama değicek heralde. N93 ilk çıktığında dvd kalitesinde vidyo, optik zoom, wireless vs.. tav olup 1600 lira vermiştim 6 ay sonra satmak istediğimde telefoncular 280 lira vermişti tam bir hüsran :) Bu arada fark ettim 8 senede 100. mesajımı atmışım gayet başarılı sdafsfsf n93 inanılmaz kolpa bi aletti ama, yanında taşıma çantası vermeleri lazımdı öyle bi aletti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 amerikadan 3gs getirtsek buraya, kullanabilir miyiz? türkiyeye daha gelmedi sanırım 3gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Girerken kaydettirip, sonra da SIM unlock yaparsan kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar