Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Churel said:

az kaldı cuma günü kavuşucam işallah 32gb 3gsime tabi arkadaşım 3 taneyi birden gümrükten geçirmeyi başarabilirse :)

Gümrükte sorun yaşayacağını sanmıyorum, hele kutularından çıkarırsa hiç bir şey olmaması gerek. Kontratsız iphone alma olayı nası oluyor aydınlatır mısın bizi? Kontrat olayı eli kolu bağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

ok senden guzel bir inceleme bekliyoruz :)

;)

onurf said:

Gümrükte sorun yaşayacağını sanmıyorum, hele kutularından çıkarırsa hiç bir şey olmaması gerek. Kontratsız iphone alma olayı nası oluyor aydınlatır mısın bizi? Kontrat olayı eli kolu bağlıyor.

Kontratsız olarak $599+10.25% TAX yani $660.40 gibi bir fiyata 16gb iphone 3gs alınabiliyor 32 likde sanırım 760$. Üzerinde büyük ihtimal AT&T simlock olucak ama hiç problem değil bildiğiniz üzre ;)
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Tam tersi soyleniyor her yerde ? Bana 3GS kullanip da tecrubelerini anlatacak bir adam lazim :)

Bu arada hic http://unlockedfones.com/ adresini duyaniniz oldu mu ? Hani neden daha ucuz bu site, anlamis degilim. Guvenilirligi nedir acep.

3g aldım ben, 3gs in beyazlarında pembeleşme sorunu vardı, ısınmadan kasıt esas renk sorun yaratıyomuş arkasında. tabi fixlenir bişiler yapılır bilemem. 3gs de video kaydetme var bi tek farkı.

ben açıkçası stable olandan yanayım. 3g aldım, gayet hızlı net. yani hep daha hızlıya diyebiliriz tabi ama, esasen software updateler ile yeterince güzel oluo. 3gsi beklemeye gerek duymadım. gayet memnunum. öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 gün önce versiyonu 3.0 a yükselttim. Gece 22:00 ve 01:00 mesaj atarken bazen atıyo bazen atmıyo bazende atmayıp görünüyo ama atmış görünüyor. nedense hep aynı saatlerde sorun ne anlamadım. Birde mesajlar uzayınca yaklaşık işte bi sayfa mesaj atınca onları hiç atmıyor. JB falan yok düz telefon işte bu sorunla karşılaşıp çözen birileri varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten çok para ama değicek heralde. N93 ilk çıktığında dvd kalitesinde vidyo, optik zoom, wireless vs.. tav olup 1600 lira vermiştim 6 ay sonra satmak istediğimde telefoncular 280 lira vermişti tam bir hüsran :)

Bu arada fark ettim 8 senede 100. mesajımı atmışım gayet başarılı sdafsfsf

Sosyal ağlarda paylaş

Churel said:

Hakkaten çok para ama değicek heralde. N93 ilk çıktığında dvd kalitesinde vidyo, optik zoom, wireless vs.. tav olup 1600 lira vermiştim 6 ay sonra satmak istediğimde telefoncular 280 lira vermişti tam bir hüsran :)

Bu arada fark ettim 8 senede 100. mesajımı atmışım gayet başarılı sdafsfsf

n93 inanılmaz kolpa bi aletti ama, yanında taşıma çantası vermeleri lazımdı öyle bi aletti yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...