photographer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 peki bluetooth ile veri alışverişi yapan app da varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 var, ibluenova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Churel said: var, ibluenova bu program official olarak yok itunesda. jailbreak yaparsan ancak olur. onun dışında bluetooth ile veri transferi yapamıyorsun şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adam direkt jailbreak geziyo sürekli demekki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 İnternet olmayan bir ortamda yanımdakine resim yollayamıyormuyum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 MMS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 İnternet olamaması hat yok demek ne MMSi? Kaldıki MMS iphone için baya yeni bi teknoloji sayılır orası ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Absolut said: İnternet olamaması hat yok demek ne MMSi? Bunu anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 iphone'un tasarlanırken arkasında yatan mantık (kontratlı satılması v.b ile birlikte) sürekli online olması. yani bu telefonda bir şey tasarlarken online değilse ne yapalım gibi bir soruyu düşündüklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 sonunda facebook uygulamasını güncellediler. artık videolar çatır çutur izleniyor :) abso hayatında kaç kere mms attın yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 evet geldi gelmesine de çok format sorunu verdi bende az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 MrLevie said: Churel said: var, ibluenova bu program official olarak yok itunesda. jailbreak yaparsan ancak olur. onun dışında bluetooth ile veri transferi yapamıyorsun şimdilik. Bluetooth app box var ozaman contact share, image share, bluetooth chat, walkie talkie ve benim favorim "bluetooth fart" yapabiliyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 levie iphone ne senin 3g mi ? bir de şey sorucam bir arkadaşın ekran kırılmış garanti için 480 euro falan istemişler nereye götürebilirim diye sordu var mı bilgisi olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet 3g benim. Arkadaşının telefon jailbreakli değilse GenPA ya gitmesi gerekiyor. ama 480euro davasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Lev su oyunu yukle de birbirimize yardim gonderelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hangi oyun biz de yardımcı olalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Godfinger oyun da, 4.0'ı yükledim oyun çakılıp duruyor. oynayamadım bi düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 restore etmeyi denedin mi aleti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yok be olm bi ton şey var telefonda nereye restore ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ne ara level 7 oldun lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yahu olm oyun deli kasıyor. level 7 oldum olmasına da kasa kasa bi hal oldu telefon. options kısmı daha komedi, optionsa girmeye çalışınca çakıyor oyun. evlere şenlik burger yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arkidişler soruyorum size, acaba iphone 4 çıktıktan sonra ucuzlamış 3gs modeline yönelip onunla mı idare etsem yoksa paraya kıyıp 4. nesilinden mi alsam ? Yeni alet de çok çılgın olmuş resmen ama o kadar para vermeye de çok kıyamıyorum. Gerçi ne kadar fark olur ikisinin arasında onu da tam tahmin edemiyorum. Kararsızım yardım edin bana diyin ki iphone 4 çok çılgın ondan al, onun şu artısı olcak çok güzel falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 3gs ucuzladı mı o kadar? ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 4. nesilin turkcelle türkiyeye gelmesinden sonra bi miktar ucuzlayacağını düşünüyorum. Hani 800 milyonlara falan düşmez 1. eli ama en azından şu anki kadar da olmaz yani bi 200-300 düşer sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o zaman değmez almaya. az daha para ver 4 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar