Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahahahahha yok be :) boole bi an formumda hissetim forumda, ellerim kasiniyordu burasi denk geldi yazayim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Aslında iphone formunu değiştirirse bence cok ciddi satıs artısı yapar. Misal benim gibi iphone almak ile almamak arası kalıp 4 senelik görüntülü telefon almaktan çekinenler veya artık aynı telefonu görmekten baymış olanlar için bir seçenek olabilir bu veya başka formda bir yeni iphone. Ama içeriğide baya bişiler yapmalı dual işlem vs vs falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oha benim mi kafam guzel yoksa cidden yersiz yere mi tartisiyosunuz sdf ne reklamlara baslanmadi ya, belkide dunyanin en buyuk reklami yapiliyo yani suanda turnipsun — April 19, 2010 — If you embed this video please make sure to link to the full story: Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 applein reklami bitmezki, 3gs ciktigi an 4g cikicak lafi basladi zaten, adamlarin kendi bisey yapmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yalnız bu HTC nin davası yuzunden iphone pazara sürülemezse apple über zarar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahah bi yandan nokia bi yandan htc, adamlarin felegi sasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Absolut said: KApağı teknoloji diye reklam etmesi komik geldi bana yoksa bildiğimiz 4 yıllık iphone işte alttaki tuşa basınca karşımıza çıkan farklı bişi değil. yillardir plastik kaplama yapan nokia kullanirsan garip gelir tabi abso. adamlar her yonuyle urunu gelistirmeye calisiyorlar iste. kaldi ki iphone os4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aquila said: ahah bi yandan nokia bi yandan htc, adamlarin felegi sasti. şaşıcak tabi abi, tekele girdi iş. zaten yakında microsofta açılan ie davası gibi buna da flash davası açılır falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… laverda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arkadaşlar aramaya çalıştım gerçi de kafam döndü bulamadım,anlayamadım daha doğrusu. bu alete doc uzantılı dosyaları nasıl nasıl atıp görüntüleyebilirim bi yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Okulun wirelessından yararlanmak istiyorum fakat bilgisayarlar için mac id kaydettirmek gerekiyor bu merette o tarz bir şey var mı? konuya uzağım mümkünatı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 götümden anlamışım konuyu. iphone'da da menülerde falan çıkıyordu mac adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 googleladım cıktı bişeyler hallettim tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Iphone da Settings->General->About kısmında Wi-Fi address kısmı iphone'un mac adresi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Yenisinin çıkış tarihi belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 haziran 7-11 arasi aciklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forçen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 iphone da kullanılabilecek kalemler var mı adam gibi? resim çizme programlarında felan parmaktan ne çizdiğimi göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gittigidiyorda var. o da olmazsa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forçen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sitedeki aliminyum folyo işi çalışıyor da,ben daha çok kalem gibi ince uçlu bişey istiyorum, ki baktığım kadatıyla iphone için olan kalemlerin hepsinin ucu en azından serçe parmak kalınlığında. heralde iphone da normal kaleme benzeyen zamazingolar çalışmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 1 ay icinde 2 telefon gitti. bozuldu ve gasp. neyse simdi telefonsuz kaldım. bundan yaklasık 1 sene once ipodum da gitmisti. o yuzden hem ipod, hem telefon olsun diye iphone alasım var. benim sorum ise şu. iphone 4g nin çıkısını bekleyip, çıkınca onu mu alırdınız? yoksa şimdi gidip iphone 3gs mi alırdınız? 4g çıktığındaki fiyat çok pahalı olabilir ama şuan iphone 3gs ler de hala pahalı sanırım. ondan da mı pahalı olur sizce? kısaca siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 4g cikmasini bekleyip 3gs alabilirsin mesela. amerikaya gitmeyecek olsam yazin ben oyle yapardim... ameriakda tanidik falan varsa direk ordan 4g alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 amerikada tanıdık filan var da ilk cıktıgında orda da sadece kontratlı satarlarsa o zaman olmaz o is. kendi hattı kontratı vardır onların tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 4g'nin çıkmasını mutlaka bekle. ondan sonra hangisini alacağına karar verirsin. şu anda iphone almak çok mantıksız zira şurada 6-7 gün sonra yenisi gelecek ve eskilerin fiyatlar düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 forçen said: sitedeki aliminyum folyo işi çalışıyor da,ben daha çok kalem gibi ince uçlu bişey istiyorum, ki baktığım kadatıyla iphone için olan kalemlerin hepsinin ucu en azından serçe parmak kalınlığında. heralde iphone da normal kaleme benzeyen zamazingolar çalışmıyor.. abi, sosis dene. ciddiyim. sosis yönlendirebiliyor iphone ekranını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 6-7 gune gelcekse tabiki beklenir de ben bir 2-3 ay daha beklesem mi diye dusunuyorum. nitekim şuan telefonum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kgns Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 20 tl ye telefon alıp 2 ay idare edebilirsen 20 den fazla kurtarırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Sonraki 34.sayfa (Toplam 38 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 applein reklami bitmezki, 3gs ciktigi an 4g cikicak lafi basladi zaten, adamlarin kendi bisey yapmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yalnız bu HTC nin davası yuzunden iphone pazara sürülemezse apple über zarar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahah bi yandan nokia bi yandan htc, adamlarin felegi sasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Absolut said: KApağı teknoloji diye reklam etmesi komik geldi bana yoksa bildiğimiz 4 yıllık iphone işte alttaki tuşa basınca karşımıza çıkan farklı bişi değil. yillardir plastik kaplama yapan nokia kullanirsan garip gelir tabi abso. adamlar her yonuyle urunu gelistirmeye calisiyorlar iste. kaldi ki iphone os4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aquila said: ahah bi yandan nokia bi yandan htc, adamlarin felegi sasti. şaşıcak tabi abi, tekele girdi iş. zaten yakında microsofta açılan ie davası gibi buna da flash davası açılır falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arkadaşlar aramaya çalıştım gerçi de kafam döndü bulamadım,anlayamadım daha doğrusu. bu alete doc uzantılı dosyaları nasıl nasıl atıp görüntüleyebilirim bi yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Okulun wirelessından yararlanmak istiyorum fakat bilgisayarlar için mac id kaydettirmek gerekiyor bu merette o tarz bir şey var mı? konuya uzağım mümkünatı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 götümden anlamışım konuyu. iphone'da da menülerde falan çıkıyordu mac adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 googleladım cıktı bişeyler hallettim tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Iphone da Settings->General->About kısmında Wi-Fi address kısmı iphone'un mac adresi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Yenisinin çıkış tarihi belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 haziran 7-11 arasi aciklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 iphone da kullanılabilecek kalemler var mı adam gibi? resim çizme programlarında felan parmaktan ne çizdiğimi göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gittigidiyorda var. o da olmazsa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sitedeki aliminyum folyo işi çalışıyor da,ben daha çok kalem gibi ince uçlu bişey istiyorum, ki baktığım kadatıyla iphone için olan kalemlerin hepsinin ucu en azından serçe parmak kalınlığında. heralde iphone da normal kaleme benzeyen zamazingolar çalışmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 1 ay icinde 2 telefon gitti. bozuldu ve gasp. neyse simdi telefonsuz kaldım. bundan yaklasık 1 sene once ipodum da gitmisti. o yuzden hem ipod, hem telefon olsun diye iphone alasım var. benim sorum ise şu. iphone 4g nin çıkısını bekleyip, çıkınca onu mu alırdınız? yoksa şimdi gidip iphone 3gs mi alırdınız? 4g çıktığındaki fiyat çok pahalı olabilir ama şuan iphone 3gs ler de hala pahalı sanırım. ondan da mı pahalı olur sizce? kısaca siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 4g cikmasini bekleyip 3gs alabilirsin mesela. amerikaya gitmeyecek olsam yazin ben oyle yapardim... ameriakda tanidik falan varsa direk ordan 4g alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 amerikada tanıdık filan var da ilk cıktıgında orda da sadece kontratlı satarlarsa o zaman olmaz o is. kendi hattı kontratı vardır onların tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 4g'nin çıkmasını mutlaka bekle. ondan sonra hangisini alacağına karar verirsin. şu anda iphone almak çok mantıksız zira şurada 6-7 gün sonra yenisi gelecek ve eskilerin fiyatlar düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 forçen said: sitedeki aliminyum folyo işi çalışıyor da,ben daha çok kalem gibi ince uçlu bişey istiyorum, ki baktığım kadatıyla iphone için olan kalemlerin hepsinin ucu en azından serçe parmak kalınlığında. heralde iphone da normal kaleme benzeyen zamazingolar çalışmıyor.. abi, sosis dene. ciddiyim. sosis yönlendirebiliyor iphone ekranını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 6-7 gune gelcekse tabiki beklenir de ben bir 2-3 ay daha beklesem mi diye dusunuyorum. nitekim şuan telefonum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 20 tl ye telefon alıp 2 ay idare edebilirsen 20 den fazla kurtarırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar