Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 jailbreak'in korsana giren bolumunu burada konusmuyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 konuşmamakla birlikte iphone topicine alıyoruz seni... edit: hatta aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konusulmuyor. Ve soyle soyliim aninda garantiden cikiyor yazilim garantisi yani. Babalara gelirsin. Appleturk sitesini takip et programlar icin. Official bi site ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 jailbreak niye konuşulmuyor ya, konuşulsa ne olacak yani. steve bunu okuyosan topsun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Kullandığınız Applar neler sizin? Varsa işe yarayan, hoş şeyler bakınayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bende bunlar var ama iphone'u daha bugün aldım. pek bi tecrübem yok applar ile ilgili. msn programını bulduktan sonra ebuddye gerek kalmadı. zaten değişik uzantılı hotmail adreslerini açamıyor ebuddy. N.O.V.A. baya güzele benzeyen bir fps ama demosu çok kısa. VLC Remote ise çok süper bişey. VLC player kullanıyorsanız mutlaka yükleyin, iphone u kullanarak bilgisayarın herhangi biryerindeki dosyayı açabiliyor, tam ekran yapabiliyorsunuz. ses ayarlama, belli sürelere atlama felan fişman biton şey var. en sevdiğim app o oldu. Şu mirror free yi de meraktan yükledim şuanda siliyorum. çok saçma salak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 10pin shuffle oyununa kesin para verin oynayin mukemmel bisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oynamıcaz. saane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ee yok mu paylaşılacak güzel aplikasyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Drum Kit : gayet iyi bir bateri örneğidir vesselam. Radyo : bunu indir derim kesinlikle. Mükemmel bir kalite ve sağlam bir arşiv var. Türk appsi zaten. Cahit diye bi elemanın. Virtual Pool : en iyi bilardo oyunu + online bile oynanıyor. Top seçme ve sabitleme çok kolay ve hassas. Gerçeğe yakın. Mobile Backgammon : en iyilerinden yine tavlanın. 10 PinShuffle : bu süper ve çok güzel bi oyun yine. bowling ve böyle puan kazanmaca vs işte. RunStickRun : tam bir can sıkıntısı oyunu. Daha yazarım itunes u kurmadım formattan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 şimdi pc göçtü ve yeniden kurdum ama bi baktım ki app ler yerinde yok. giriş yaptım hatta auth olayını bile yaptım ama yerinde falan yok itunes u kurduktan sonra. nedir ? nasıl yapılır ? yoksa yaş tahtaya mı bastım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 tekrar yükle hepsini, para istemez itunes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 üle onları nasıl hatırlicam şimdi. e-mail i alt üst etmem lazım peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Giriyorsun itunes'a. Ordan account'a login oluyorsun. Orda purchase history var. Hepsine bakabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hemen hallediyorum o halde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ama yinede baya uzun iş tek tek yazıp yüklemen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bir daha ki sefere hepsini nasıl kaydederiz bi daha olursa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 at çöpe boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kaybetmeyiver artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hmm.. ekranın bug'ını buldum.. bendeki gibi bi mouse var ise (indüksiyon -türkçesi böle mi?- ile çalışan) bi el mouseta iken öteki ile ekrana dokunduğunuzda -e haliyle- az biraz çözemiyor olayı.. nereye dokunduğunuzu anlayamıyor.. komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 photos bölümünde sadece "camera roll" diye bir klasörüm var. buraya telefonu kullanırken ek bir klasör eklemenin yolu var mı? yoksa itunes üzerinden mi yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dimi bi de kocaman sayfa yapmışlar klasörün olduğu yere. ben de sorguladım bunu. :) ama şu fotoğraf galerileriyle alakalı app ler var bulursan onlar yapıyor kendi çaplarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 forçen said: photos bölümünde sadece "camera roll" diye bir klasörüm var. buraya telefonu kullanırken ek bir klasör eklemenin yolu var mı? yoksa itunes üzerinden mi yapılıyor? var klasör olarak fotoğrafları sync et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Todesengel said: forçen said: photos bölümünde sadece "camera roll" diye bir klasörüm var. buraya telefonu kullanırken ek bir klasör eklemenin yolu var mı? yoksa itunes üzerinden mi yapılıyor? var klasör olarak fotoğrafları sync et en son çare olarak onu yaptım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar