Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alperozg said:

Amerikadan getirtsem burda pasaporta onaylatsam sorunsuz kullanabilir miyim? Birde Amerikada fiyatları nasıl? giden bi arkadaşıma elden para vericem tam fiyatı öğrenmem lazım, var mı öyle bir amerikan sitesi? bestbuy.com dan baktım 300 TL civarı diyor. hakkaten bu kadar ucuza alabilirmiyim?

Türkcell'in en düşük paketinde hiç para vermiyosun, bedava, ordan al ?
Hiç olurmu 300 lira :)

16gig 599$ + tax
32gig 699$ + tax US fiyatları.
Mesaj tarihi:
recovery modta restore ettim bu sefer. şimdi test ediyorum şu an herhangi bir yavaşlama yok. 4 saat falan oldu. hiçbir application yüklemedim ne olurn ne olmaz diye :)
Mesaj tarihi:
güzeldir, hoştur bugün iphone 3gs'i aldım.
fakat bir sorum var.
evdeki wireless e neden katılamıyor diyor ?
şifreli kullanıyoruz.
Asus wireless kullanıyoruz hatta.
aşağı komşudaki şifresiz olduğundan ona bağlanıyor bizimkine bağlanmıyor nedir nasıl yapılır ?
Mesaj tarihi:
yeni iphone'un haziranda geleceği ve önceki serilerin ÇOK PAHALI AGA şikayetlerine karşılık, pazar payını artırmak için yeni serinin çok daha düşük bir fiyatla satışa sunulacağını duydum, iphone almayı erteledim.
Mesaj tarihi:
neyse her şey güzel hoşta.
kesin şu soruyu sormam lazım anca rahatlicam. :)
2-3 tane kullanmam gereken program var epeyce bir araştırdım 3.1.3 uptade liyim şu anda ve JB olarak araştırdığımda artık kafayı sıyırıyordum bir ton konu bir ton karışık şey var. Hiç daha düzgün bir anlatıma denk gelemedim. Gelsem herkes ikiye ayrılmış durumda yüklemeyin balüü tutar ayfon yok bişi olmaz devam edin diyen bi ton eleman var forumlarda. Sormak istediğim şu 2-3 tane kullanmam gereken program iTunes'da yok.

illegal içeriği istemek de yasak öğrenemediniz mi hala evladım //mod
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/clementine/FIS03XAHXGQlmO0JKmXaIahmJQIr7nYM1CaXJOjRVgvoTibTjD6kzNLi2Rbt/1.jpg

AAHHAHHAHAHHAHHAHAHHA.
Mesaj tarihi:
Appstore a girince Categories kısmı bomboş ya. gri ekran. ama featured, top25, search ve updates kısımları çalışıyor normal. wi-fi, edge ve 3g ile girdim hepsinde aynı. var mı aynı sorunu yaşayan ?
  • Yeni Oluştur...