Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bende de 3g 16gb var, hic yavaslama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 2 ay olmadı daha telefonu alalı ya. nasıl bir problem ki bu ? garantiye göndermeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 okuz gibi yavasliyor abi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hepiniz kanser olmadınızmı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 penth 3.1.3 kurdun mu ? sanırsam ondan sonra oldu. 3.1.2 ye dönme ihtimalimiz yok değil mi hiç bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 alperozg said: Amerikadan getirtsem burda pasaporta onaylatsam sorunsuz kullanabilir miyim? Birde Amerikada fiyatları nasıl? giden bi arkadaşıma elden para vericem tam fiyatı öğrenmem lazım, var mı öyle bir amerikan sitesi? bestbuy.com dan baktım 300 TL civarı diyor. hakkaten bu kadar ucuza alabilirmiyim? Türkcell'in en düşük paketinde hiç para vermiyosun, bedava, ordan al ? Hiç olurmu 300 lira :) 16gig 599$ + tax 32gig 699$ + tax US fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 3.1.2 benim, aylardır açık, zerre yavaşlama olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 recovery modta restore ettim bu sefer. şimdi test ediyorum şu an herhangi bir yavaşlama yok. 4 saat falan oldu. hiçbir application yüklemedim ne olurn ne olmaz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 benimkide sapıtıyo hergün kapatıp açıyorum düzeliyor. ne biliyim kapamıyomu programları üstüste biniyomuş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yok abi yaklaşık bi 12 saat snra sapıttı yeniden. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 full sarjlayip, hic kullanma, oyle kosede dursun, gene hemen bitiyosa pil gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 güzeldir, hoştur bugün iphone 3gs'i aldım. fakat bir sorum var. evdeki wireless e neden katılamıyor diyor ? şifreli kullanıyoruz. Asus wireless kullanıyoruz hatta. aşağı komşudaki şifresiz olduğundan ona bağlanıyor bizimkine bağlanmıyor nedir nasıl yapılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bağlan diyorsun şifre ekranı geliyor şifreyi giriyorsun. normal wireless gibi bir farkı yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yeni iphone'un haziranda geleceği ve önceki serilerin ÇOK PAHALI AGA şikayetlerine karşılık, pazar payını artırmak için yeni serinin çok daha düşük bir fiyatla satışa sunulacağını duydum, iphone almayı erteledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şifreyi giriyorum ve doğru giriyorum emin olmak için bilgisayarımda ki şifreyi kaldırıp tekrar yazarak girdim. bilgisayardan bağlanıyorum ama telefondan cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mac filter falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şifredeki rakamı kaldırdım oldu dingil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bu arada halen girilmiyor mu Flash tabanli sitelere? Oluyoosan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Apple küs Adobela barışmaz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 neyse her şey güzel hoşta. kesin şu soruyu sormam lazım anca rahatlicam. :) 2-3 tane kullanmam gereken program var epeyce bir araştırdım 3.1.3 uptade liyim şu anda ve JB olarak araştırdığımda artık kafayı sıyırıyordum bir ton konu bir ton karışık şey var. Hiç daha düzgün bir anlatıma denk gelemedim. Gelsem herkes ikiye ayrılmış durumda yüklemeyin balüü tutar ayfon yok bişi olmaz devam edin diyen bi ton eleman var forumlarda. Sormak istediğim şu 2-3 tane kullanmam gereken program iTunes'da yok. illegal içeriği istemek de yasak öğrenemediniz mi hala evladım //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/clementine/FIS03XAHXGQlmO0JKmXaIahmJQIr7nYM1CaXJOjRVgvoTibTjD6kzNLi2Rbt/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 iphone'u başka bi bilgisayarla senkronize etmek istiyorum ve JB li restore edip tekrar JBlicem yeni versiyonla verilerim de gitmememesi için napmam lazm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 programlar gider smslerini filan saklarsın anca backuplayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ZaugnaKhaldun said: http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/clementine/FIS03XAHXGQlmO0JKmXaIahmJQIr7nYM1CaXJOjRVgvoTibTjD6kzNLi2Rbt/1.jpg AAHHAHHAHAHHAHHAHAHHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Appstore a girince Categories kısmı bomboş ya. gri ekran. ama featured, top25, search ve updates kısımları çalışıyor normal. wi-fi, edge ve 3g ile girdim hepsinde aynı. var mı aynı sorunu yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar