Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

asinanyavuz said:

"roket adam" said:

"friendsync: facebook arkadaşlarınla kontaklarını eşleyip rehberde hepsine otomatik profil fotosu atmak için. "
bu çok muhteşemmiş ya, çok mantıklı

bu facebook applicationuna geldi bi kaç hafta önce, rahatsız etti beni kullanmadım ehue.

facebook application'Undaki çok tırt çünkü, sadece telefonu facebook'da ekli olan arkadaşlarını ekleme gibi bir salaklık var. friendsync ile sen kafana göre ekle rehberine adam, sonra programdan arat buluklarını çıkarıyor.
ahmet diye birisi varsa rehberde
ahmet kaplan
ahmet aslan
ahmet tayyip erdoğan
kim varsa çıkarıyor aradan seçiyorsun.

ya da hiç isim alakası olmadan foto seçebiliyorsun isim aratıp kendin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

hangisi iyi peki

cydia iyi ve yeterli. icy kurmana bile gerek yok hiç aslında ama dursun kenarda.
bunların tek kötü yanı, ve arkadaşın "çok yavaş" demesinin nedeni. zırt bırt,ota bka 2 dakkada bir "reloading data" tribine girip 2-3 dakika bekletmesi insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

blackrain yükledim , cydia yükledim Cydia'dan AppSync 3.1'ü de yükledim. Şimdi itunes'a nasıl oyun atip yüklüycem.

not:cydia'nın içinde de var ama. Biz istediğimiz oyunuda cekip atabiliyormusuz itune'tan appsync programıyla ama nasıl bulamadım :/

appsync yaptıysan. telefondan appstore aç. ordan facebook diye arat yükle (free program)
daha sonra netten buldugun oyun/program vs leri .ipa uzantısıyla download ediyorsun. dl ettigin dosyayı itunes açıp soldan applications sekmesine sürükle bırak. telefonu tak sync de bütün programlar telefonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

İndirdiğin .ipa dosyasını (library'e mp3 ekler gibi) iTunes'un içine bırak, Applications diye bir bölüm açılıp attıkların oraya girer. Sonra iPhone * Applications'tan Sync All dersen ayarlar gerisini.

Önemli: İlk defa app sync ediyorsan sana bir soru soracak, ona Transfer demen lazım, Don't Transfer dersen iPhone'daki bütün uygulamaları siler.

Bu arada Rock Cydia'dan çok daha iyi hız konusunda, ayrıca iki dakika ayırıp hesap yaratırsanız, yüklediğiniz şeyleri bir serverda tutuyor, ileride tekrar JB'lerseniz aynı paketleri kursun diye.

Nadiren bazı şeyler bulunamayabildiği için Cydia yüklü dursun da, mümkün olduğunca Rock kullanmanızı öneririm. Icy denemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Iphonenun yenisinin cıkıs tarihi belli oldumu veya tahminler falan?

official bi tanıtım vs yok henüz ortada, sağda solda var bi kaç bişey ama çoğu ağır sıkış oldugundan gerçeklik payı olana da inanamıyor insan. tanıdıldıktan 3-4 ay sonra çıkma durumu falan göz önüne alınırsa , şahsi tahminim yaz ortası/sonu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...