Aldarion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Esh said: ya turkcell in kampanyasina baktim aga bu telefon 2000 liraya felan geliyo? sahibindende passport kayitli 32gb 0 lar 1300 lira gibi. kim alir ki turkcell den o zaman? bi de yenisi yaz sonu gibi bi$eyler okuduydum bi ara, dogru mudur? Turkcell de konuşma, internet gibi servisler de alıyorsun 2000 liraya onu niye katmıyorsunuz hesaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 500+500+500 dakika kamucell tarifesi + 100mb paket + 30 mesaj aliyorum. aylik 54 lira veriyorum. i phone 3gs 32gb spot olarak, 1300-1400 liraya felan satiliyor 54x18 + 1400 = 2372TL , 18 aylik reel gider turkcellde 500 dakika + 500 mesaj + 4gb internet 175x18 + 569 = 3719TL , 18 aylik gider. paketler arasindaki tek reel fark 4gb internet paketi. onu da wireless olan yerlerde kullaniyorum ben genelde. o nedenle o da pek bi anlamsiz. ayrica yeni telefon ciktigi zaman turkcell bunu ver onu al yapmiyor ki? hem kendimi neden 18 ay taahut altina sokayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Esh said: bi de yenisi yaz sonu gibi bi$eyler okuduydum bi ara, dogru mudur? yenisi uzun bir süre sonra çıkacak, henüz tanıtılmadı bile. en kötü ihtimalle 6 ayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Esh said: 500+500+500 dakika kamucell tarifesi + 100mb paket + 30 mesaj aliyorum. aylik 54 lira veriyorum. i phone 3gs 32gb spot olarak, 1300-1400 liraya felan satiliyor 54x18 + 1400 = 2372TL , 18 aylik reel gider turkcellde 500 dakika + 500 mesaj + 4gb internet 175x18 + 569 = 3719TL , 18 aylik gider. paketler arasindaki tek reel fark 4gb internet paketi. onu da wireless olan yerlerde kullaniyorum ben genelde. o nedenle o da pek bi anlamsiz. ayrica yeni telefon ciktigi zaman turkcell bunu ver onu al yapmiyor ki? hem kendimi neden 18 ay taahut altina sokayim? tebrik ediyorum kendi kendine olayı çözdüğün için. önceki sayfadan okuyarak geliyordum, tam sana tcell'den almanın mantığı "ben bilmem tcell'im bilir" kerizliği sadece demeye geliyordum. hiç bir getirisi yok , normalde anlaşmalı aldığında telefonun fiyatının çok daha ucuza gelmesi gerekirken ülkemizin komikliğinden, adamlar telefonun fiyatı+300/400 cep harçlığı+ 18 aylık vade farkı, gibi bir fiyata satıyorlar, ve insanlar alıyor. çok şaşırıyorum. 4gb interneti iphone ile bitirmen, im-kan-sız. yok öyle bir bitiriş. her ihtiyacını telefondan karşılasan bile, bilgisayarı olan, hatta wireless'i olmayan bir insan için max kullanabilinecek 300-500mb dir aylık. zaten büyük dosyaları itunes ile çekip atıyorsun, cydia da max dosya büyüklüğü 20mb. nereye kadar yani. zaten 3-4 aydan sonra insan bayıp birşey de yüklemiyor. yaptığın hesap çok mantıklı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ha ayrıca yurtdışından gelenlerden alma, gene ülkemize has bir embesillik : ULUSLAR ARASI GARANTİ KAPSAMINDADIR diyerek yurt dışında satılan telefonları, öküz oğlu öküz genpa kabul edip garantiye almıyor, iphone da hasar olursa min tamirat bedeli de 150+ euro. wireless falan mesela çok kolay kopan bir entegreye sahip tel düştüğünde, o mesela 300 euro direk, kafanı duvara vurursun sonra. gg'de tr garantili olanlar da var 1500 den. onlardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yere dusen elektronik = kullanici hatasi gidip de genpada tamir ettiren var mi garantisiz i-phone unu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 iphone jailbreak - unlock easy mode: (söz vermiştim aradan çıksın kolayca anlatayım) //üzgünüm yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Esh said: yere dusen elektronik = kullanici hatasi yere düşen elektroniği "elektroniğim yere düştü" diye garantiye götürmektir asıl kullanıcı hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iphone icin tavsiye ettiginiz onerebiliceginiz top 10 tarzi applicationlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 unlock edip jailbreak yapmadan kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 jb yapmadan unlock olmuyo sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 baal in yazdiina gore unlock islemi ile jb ayri seyler gibi anladim. baal bi aydinlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ayrı şeyler ama JB etmeden unlock işlemini yapmak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ee o zaman jb olunca i tunes store yalan mi oluyodu. olayi neydi ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Hiçbir şey yalan olmuyor :p JB tek başına kalabilir, unlock ayrı bir şey, ama unlock için JB lazım. JB'nin diğer olayları da beleş app yüklemek, AppStore'da normalde olamayacak bazı program ve tweak'ler, dosya sistemine erişim falan. Dezavantajları da biraz hız ve pil ömrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 jailbreak yapmadan unlock olmuyor, zaten jb yapmadan iphone da dosya sistemine erişim gibi bir şey yok. jailbreak'in de hiç bir götürüsü yok baggio'nun dediği gibi biraz şarj ömrü dışında (ben hızda bir değişiklik hiç hissetmedim) yani jailbreak yaptım store'a giremiyorum falan gibi bi durum yok. jailbreak yapınca store'a ihtiyac duymuyorsun o ayrı :d bütün oyunlar çıktıktan 1 hafta sonra cracklenip düşüyor nete. beleşe indirip kuruyosun misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu arada yukarıdaki tutorial macintosh ile olmadı , bayaa bi denedim unable to recognise ipsw file diyor sürekli normal restore ettim telefonu mecburen redsnow ile terkar deniyecem başka bi sorumu var ögrenmek icin ha bir not daha shift+restore mac için alt+restore ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 JB'leyip crackli kurulan uygulamaların güncellemesini elle yapmak baya rahatsız edici olabiliyor ama, bir de işin suyunu çıkarmamak ve developerlara elimden geldiğince hakkını vermek adına 10 dolara kadar olan güzel uygulamaları AppStore üstünden almayı tercih ediyorum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bugün iphone'umun şarjı bitmişti şarja taktım sonra takıldım bi süre sonra baktığımda hala çok az şarj olmuştu farkettim ki donmuş kalmış ekran, şarjdan çekince hiç tepki vermedi telefon, tekrar takınca da bi tepki alamadım kapatıp tekrar açayım dedim ama kapanmıyor şarj ekranında dondu kaldı, sim kartını çıkartmak filan da işe yaramadı tabiki biraz daha şarj olsun düzelir belki dedim ama düzelmedi başına böyle bişey gelen var mı daha önce, çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Revenant said: iphone icin tavsiye ettiginiz onerebiliceginiz top 10 tarzi applicationlar nelerdir? sbsettings: ayarlar sekmesine girip bişeyler aramadan, anaekrandaki üst saatin oldu bara soldan sağa doğru bi çizik atınca açılıyor, bütün sık kullanılan ayarlarını burdan hemencecik yapıyorsun. winterboard : milyon tane tema, battery charging screen, lock screen var. kafana göre customize ediyorsun telefonunu. shazam: bi yerde bir şarkı duyup "bu şarkı neydi la?" diyen oluyodur benim gibi, bu programcıkla açıp dinletiyosun şarkının 15 saniyesini, internete gönderip sana şarkının adını buluyor, ve şaşırtıcı derecede herşeyi buluyor , tırt fransız şarkısını dinlettim onu bile buldu. kendim söyledim bulmadı ama aeuha. facebook: bildigin facebook, web facebookdaki herşey var, flash oyunlar dışında. im+: bütün messengerler, altalta koyuyor hepsini ayrı gruplar halinde, push özelliği de var. (Facebook msn yahoo vs) friendsync: facebook arkadaşlarınla kontaklarını eşleyip rehberde hepsine otomatik profil fotosu atmak için. cycorder: bunla da iphone 3g ile video kaydı yapıyorsun çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Saeros said: bugün iphone'umun şarjı bitmişti şarja taktım sonra takıldım bi süre sonra baktığımda hala çok az şarj olmuştu farkettim ki donmuş kalmış ekran, şarjdan çekince hiç tepki vermedi telefon, tekrar takınca da bi tepki alamadım kapatıp tekrar açayım dedim ama kapanmıyor şarj ekranında dondu kaldı, sim kartını çıkartmak filan da işe yaramadı tabiki biraz daha şarj olsun düzelir belki dedim ama düzelmedi başına böyle bişey gelen var mı daha önce, çözümü nedir? home + power tuşunu aynı anda basıp 10 sn beklersen reset atması gerek ama, bi dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 vallahi attı evet, şarj işini de halledebilirim umarım çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 scorch said: bu arada yukarıdaki tutorial macintosh ile olmadı , bayaa bi denedim unable to recognise ipsw file diyor sürekli normal restore ettim telefonu mecburen redsnow ile terkar deniyecem başka bi sorumu var ögrenmek icin ha bir not daha shift+restore mac için alt+restore ;p evet windows içindir yazmayı unutmuşuz :d mac kullanmıyorum dokunmayalı da 5 sene oldu hiç fikrim yok. hatta orda pwnagetool ile (windowsda çalışmıyor) kendi firmware'ini falan yapıyorsun, orda daha kolay olması gerek ama. hatta bu benim verdiğim linkdeki ipswler mac de hazırlanmış firmware dosyaları :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu arada, çok bariz fark eden bir şey daha var; usb den şarj / duvardan şarj. ben kendim de fark etmiştim, bir sürü insan da diyor bunu, artık usb nin voltajı nedir nedeğildir nedeni nedir tam kestiremesem de. duvardan 4 saat edince 2 gün gidiyor, aynı şekil pcden şarj edince 3-4 saat 1 bilemedin 1.5 gün gidiyor telin şarjı. bir de şarj full dolu gözükünce hemen çekince 1 gün gidiyor, 4 saat şarj edince 2 gün gidiyor falan. o pili dolu gösteren %100 yazan varya YALAN DOLAN bildiğin. paylaşayım dedim emeğe saygı +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 USB'deki elektrik 5 volttur, prizden USB'ye çeviren aparatlar ise bildiğim kadarıyla 12V yapıyor. Öyle değilse bile amperajı farklıdır, var ve normal yani o durum. Pil doldu görününce aslında henüz dibine kadar dolmamış olması ise Apple'ın süperliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar