Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sailor said:
programı arkaplana alma özelliği geleceğini nerede okudun masticore? ben hiç denk gelmedim de... var mı bi kaynak?

http://www.haberarsivi.com/ da vardı. Bahsettiğim şey mum'ın dediğide olabilir
Mesaj tarihi:
Background process dediğin avuç kadar telefon için bir avantaj değil ki. Hele ki iphone gibi pili 1-2 gün giden bir cihaz için...

Yazdığın kızla konuşmak için msn açtın iphone'dan, selam dedin, karı seni iplemiyo, cevap beklicem diye inat ettin attın backgrounda msn i.

2-3 saatte biter pilin.

Push olayı çok daha akıllıca bir çözüm. En azından pil ömrü açısından.
Mesaj tarihi:
yani push notifications ile background tamamen aynı sorun için 2 farklı çözüm değil sonuçta. radyo dinlerken arkada maillerime de bakabilmem lazım sonuçta.
Mesaj tarihi:
OS 3.0 gelince izin veren operatörlerden yapılabilecek diyorlar, şu anda anca Jailbreak ile yapabiliyorsun onu. Bu işin adı tethering, JB'de de (Cydia'da yani) bunu sağlayan iPhoneModem ve PdaNet var.
Mesaj tarihi:
JB kullanan çok ama sistemin kararlılığına, hızına ve pil ömrüne komple negatif etkisi var, %10-15 gibi diyebilirim kendi kullandığım kadarıyla. Apple'ın normalde izin vermeyeceği bir sürü güzel program da var ama, sağını solunu özelleştirme imkanı da daha fazla.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
2-3 saatte niye bitsin yahu pilin?

iphone gibi cihazlarin en cok enerji tuketen bolumleri ekranlari. eger ekrani kullanmiyorsan 2-3 saat nette takilmissin, cok dramatik bir dusus olmaz pil omrunde.

dene de gör o zaman abicim

tecrübeyle sabit.

Onu geçtim, OS 3.0'ın tanıtımında Apple'cılar kendi dedi bunu. Bırakta cihazı üreten adam senden iyi bilsin.
  • Yeni Oluştur...