MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 slm niye burdan devam ediyoruz? Bu arada iphone'a symbian'daki gibi programı alta alma özelliği gelicekmiş yeni update'le. Yani iki işi aynı anda yapabilicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 e diğer konudan devam etsek? niye buradan devam? o kadar paylaşım yaptık, diğer konuda kaldı. üzücü.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kavga etmekle alakası yok. konu da bölünmüş zaten bölüneceği kadar. konu çok şişti buraya taşıdım. daha önceki iphone topiğine yaptığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 programı arkaplana alma özelliği geleceğini nerede okudun masticore? ben hiç denk gelmedim de... var mı bi kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 background process degil de her application'a push notification geliyor diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mum_Chamber said: background process degil de her application'a push notification geliyor diye biliyorum ben? doğrusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 delirdi telefon no simcard diyor.Garantisi 1 yildi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Elektronik eşyaların yasayla belli minimum 2 yıl garantisi var diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yok apple'inkini diyorum ben, yurtdisindayimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 background process zaten var ki şuan "backgrounder" diye cydia da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Sailor said: programı arkaplana alma özelliği geleceğini nerede okudun masticore? ben hiç denk gelmedim de... var mı bi kaynak? http://www.haberarsivi.com/ da vardı. Bahsettiğim şey mum'ın dediğide olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 scorch said: background process zaten var ki şuan "backgrounder" diye cydia da Cydia'da var ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 evet cydia'da olması pek bir şey ifade etmiyor.. :) muhtemelen push notificationstur o zaman dediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Background process dediğin avuç kadar telefon için bir avantaj değil ki. Hele ki iphone gibi pili 1-2 gün giden bir cihaz için... Yazdığın kızla konuşmak için msn açtın iphone'dan, selam dedin, karı seni iplemiyo, cevap beklicem diye inat ettin attın backgrounda msn i. 2-3 saatte biter pilin. Push olayı çok daha akıllıca bir çözüm. En azından pil ömrü açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 2-3 saatte niye bitsin yahu pilin? iphone gibi cihazlarin en cok enerji tuketen bolumleri ekranlari. eger ekrani kullanmiyorsan 2-3 saat nette takilmissin, cok dramatik bir dusus olmaz pil omrunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yani push notifications ile background tamamen aynı sorun için 2 farklı çözüm değil sonuçta. radyo dinlerken arkada maillerime de bakabilmem lazım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ben şimdi Iphone umu aldım ve internete bağlandım 3g ile. Ben bunu laptop uma aktarabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 OS 3.0 gelince izin veren operatörlerden yapılabilecek diyorlar, şu anda anca Jailbreak ile yapabiliyorsun onu. Bu işin adı tethering, JB'de de (Cydia'da yani) bunu sağlayan iPhoneModem ve PdaNet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Jailbreak kullanan çok mu? Kullanmak anlamlı mı? Kısacası iphone 3g alsam anlamlı mı? Benim için laptoplarıma biri mac biri pc internet aktarabilmek önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 JB kullanan çok ama sistemin kararlılığına, hızına ve pil ömrüne komple negatif etkisi var, %10-15 gibi diyebilirim kendi kullandığım kadarıyla. Apple'ın normalde izin vermeyeceği bir sürü güzel program da var ama, sağını solunu özelleştirme imkanı da daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Peki Mac i internete bağlıyor mu bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yasal olarak onu da bağlamıyor henüz de, JB ile oluyor mu bilmem, Mac kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mum_Chamber said: 2-3 saatte niye bitsin yahu pilin? iphone gibi cihazlarin en cok enerji tuketen bolumleri ekranlari. eger ekrani kullanmiyorsan 2-3 saat nette takilmissin, cok dramatik bir dusus olmaz pil omrunde. dene de gör o zaman abicim tecrübeyle sabit. Onu geçtim, OS 3.0'ın tanıtımında Apple'cılar kendi dedi bunu. Bırakta cihazı üreten adam senden iyi bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 wifi inanılmaz pil yiyen bişey.dışarı çıkarken kapatmayı unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar