Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınların ilgi duyduğu ünlü erkekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tvde olma faktörü çok büyük bi etken heralde ya . Benim lan oha artık dedirten bi tek adam var o da o.c de oynayan seth (adını bilmiyorum) . Ya kızlar bu herifin neyini beğeniyo arkadaş coni depp de bradd pitt de ne biliyim radioheadin solisti bile dese ok de o seth nedir yaw ben buna anlam veremedim
Mesaj tarihi:
sam bahsetmiş, kişisel fetiş durumu var evet.
vincent d'onofrio'nun her türdeki haline verebilirim ben mesela, özellikle de the cell'dekine ^^
en yakışıklı erkek de christian bale mesela, tartışmasız bir biçimde hem de.
Mesaj tarihi:
Sam said:
şöyle birşey var ki erkek gözüyle biz genelde sadece alpha male kıvamında, klasik anlamda boylu poslu, yakışıklı addedilen, görünce kendimizi doğal refleksle tehdit altında hissettiğimiz (hayvanat dünyasının eş kapma ritüelleri hesabı) tipleri yakışıklı buluyoruz ki gayet normal birşey. erkeklerin yakışıklı bulduğu tiplerin ekseriyeti böyle hep sert hatlı, errrkkekkk gibi errrrkek tipler.

o bakımdan layt erkek, metroseksüel erkek, legolas vs gibi tiplemeleri hoş bulan kadınlara anlam veremiyoruz. gene kişisel fetişleri de ölçüme dahil edemeyiz. sadece farkına varmak lazım ki biz kadınların çekici bulabileceği bütün spektrumu ölçemiyoruz kendi aygıtlarımızla. kadınlarda da hata yok, bizde de. bu işin doğası böyle.

aleni error bu. ancak error veren sensin ne yazık ki. kadınlar değil. çünkü olay öyle olmamış. yani dişiler iri yarıları falan seçmemiş. ayı mıyız biz ? aksine dişiler zekileri seçmiş. çünkü çocuklarına bakabilen erkeklerin ve doğal olarak dişilerin soyu yaşamış. kadınlar o metrolardan çocuk yapmıyor. gidiyor kazancı iyi, ailesi, mesleği düzgün adamlarla evleniyor. o tiplerle de eğleniyor. kas nedir ya ? panterle kavga mı edeceksin ? istersen mike tyson ol. kafan çalışıyorsa mızrak falan yaparsın alemin kralı olursun. kas gücüyle işi yok insanın. alet kullanıyoz biz. pc falan her yer alet.
Mesaj tarihi:
haydari said:
Sam said:
şöyle birşey var ki erkek gözüyle biz genelde sadece alpha male kıvamında, klasik anlamda boylu poslu, yakışıklı addedilen, görünce kendimizi doğal refleksle tehdit altında hissettiğimiz (hayvanat dünyasının eş kapma ritüelleri hesabı) tipleri yakışıklı buluyoruz ki gayet normal birşey. erkeklerin yakışıklı bulduğu tiplerin ekseriyeti böyle hep sert hatlı, errrkkekkk gibi errrrkek tipler.

o bakımdan layt erkek, metroseksüel erkek, legolas vs gibi tiplemeleri hoş bulan kadınlara anlam veremiyoruz. gene kişisel fetişleri de ölçüme dahil edemeyiz. sadece farkına varmak lazım ki biz kadınların çekici bulabileceği bütün spektrumu ölçemiyoruz kendi aygıtlarımızla. kadınlarda da hata yok, bizde de. bu işin doğası böyle.

aleni error bu. ancak error veren sensin ne yazık ki. kadınlar değil. çünkü olay öyle olmamış. yani dişiler iri yarıları falan seçmemiş. ayı mıyız biz ? aksine dişiler zekileri seçmiş. çünkü çocuklarına bakabilen erkeklerin ve doğal olarak dişilerin soyu yaşamış. kadınlar o metrolardan çocuk yapmıyor. gidiyor kazancı iyi, ailesi, mesleği düzgün adamlarla evleniyor. o tiplerle de eğleniyor. kas nedir ya ? panterle kavga mı edeceksin ? istersen mike tyson ol. kafan çalışıyorsa mızrak falan yaparsın alemin kralı olursun. kas gücüyle işi yok insanın. alet kullanıyoz biz. pc falan her yer alet.

yok be abi..error değil..gayet güzel anlatmış durumu
Mesaj tarihi:
haydari said:

sanırım anlamamışsın yazımın bağlamını. erkeklerin yakışıklılık konseptinin temelinde yatan nedeni açıklamaya çalıştım ben orada. kadınların tercihiyle ilgili bir yorumum yok.

bu zeka olayı çok yeni bir süreç, kadınların tercih yapısı değişime uyum sağlamış olabilir ama erkeklerin rakip tespit mekanizmasının aynı şekilde ayak uydurduğunu sanmıyorum. örnek istiyorsan bu başlıktan başlayabilirsin çevrende yoksa.
Mesaj tarihi:
sam'cim bence sen insanın evrimi gibi bir şeye değinmişsin. zeka yeni bir şey değil. rekabet doğada hep olan bir şey. kadınlar da erkekler de hep seçiyor hem seçiliyor. şöyle söyleyeyim. darwin'in ispinoz kuşlarıyla yaptığı deneyde kafasına yapay renkli bir tüy takılan kuşun çiftleşme ihtimali artıyor. bu biraz metroluğu açıklar. genel bağlamda da dünyada 10 erkekten biri başkasının çocuğunu büyütür. yani seleksiyon öyle ya da böyle sürüyor. erkekler de dişiler de doğanın bir parçası. yakışıklılık sağlıklı görünmektir. doğada da böyledir. eş seçerken sağlıklı görüntüye önem verilir. parlak saçlardan, gözlere kadar güzel yakışıklı tanımları sağlıklı olmakla çok ilgilidir. fenotipiniz genotipinizi ele verir. giysi, meslek falan sosyal konumunuzu gösterir v.s.. yani dişiler de erkekler de sadece doğanın kanunlarını uyguluyor. anlaşılmayacak bir şey yok. insan her zaman ulaşamayacağını ister altındakine razı olur. öss tercihleri bile böyle yapılır. maymunluk işte bunlar*. hiç mi ağaçtan dut yemedin ? üst daldaki dikkatini çeken duta ulaşmaya çalışırken bir dünya dut yersin. çoğu zaman o dutu da yiyemezsin. neden o dut sana çekici gelir ? *
Mesaj tarihi:
iyi de ne senin dediğinin benimkine, ne benim dediğimin seninkine aykırı bir kısmı yok. erkeklerin neden böyle düşündüğünü açıklamaya çalıştım kendi gözlemlerime göre. kadınların kimi neden seçtiğine yönelik bir yorumda bulunmadım.
Mesaj tarihi:
başka bir erkeği yakışıklı, yakışıklı değil diye ayırıyor musunuz allasen?

erkek işte der geçerim. "vaay yakışıklı adammış" dediğimi hiç hatırlamıyorum hehe

bi de şu hayvanlar alemini insanların davranışlarına açıklama getirmek için referans noktası almasak.

çeşit çeşit insan var bu alemde, kimisinin gönlü ortamdaki en ezik adama meylediyor; şefkat duygusu falan diyorlar ama bilemiyorum. netice itibariyle insanlar aleminde yalnız kalmak sadece bir tercih meselesi.

sürüdeki dişi, yiyorsa lider aslandan başkasının yavrusunu doğursa ya...

demek ki neymiş? dişinin ne yapacağı belli, kadın biraz daha az belli.
Mesaj tarihi:
kitaplar öyle yazıyor. insan davranışları ile ilgili kitaplar, insan davranışlarını anlayabilmek için önce hayvan davranışlarını öğrenmeliyiz diyorlar. benim okuduğum kitaplar öyleydi en azından. ağaçta da bir davranış yok ki ona bakalım.
Mesaj tarihi:
calimero said:
selamlar.

efendim biz başlıklarda şu mu bu mu falan diye ünlü hatunları tartışırkene, dün ve daha öncesinde olmak üzere bi ark ın kız ark ıyla sürekli yaptığımız bi muhabbet akla geldi.

dün canım ailem i izlerkene açılan konudan misal vererek başlayayım. izleyenleriniz bilir seyhan diye çok tatlı hoş bir hatun kişi var bu dizide. ben ama takılmış durumdayım "ulan bu kızın göz altları niye hep şiş" falan diyorum. güzel falan muhabbetinden yine ordaki ali karakterine (ozan güven'e) geldik. yok bu yakışıklı mı değil mi?..

ben diyorum ki "sokakta görseniz bu adama dönüp bakmazsınız ama işte ünlü olup bi de aşık adam, kral adam rolünde oynayınca aşık oluyosunuz." ki bence bu böyle yani. hatunların hasta oldukları adamlara bakın; mehmet aslantuğ, bu eleman, sonra türlü saçma herifler. göz var nizam var yahu; kenan imirzalioğlu var, kıvanç tatlıtup var. bunlar über yakışıklı adamlar ama bunları beğenmiyo hatunlar. nerede kıtipiyoz bi herif var buna hasta oluyolar oynadıkları rollerden dolayı. elbette karizma ayrı bişey, ona lafım yok ama bi de yakışıklı olarak tanımlıyolar bu bahsettiğim tipleri.

tartışalım efem ve lütfen erkek erkeğe tartışalım zira hatun kişiler "ayy çok yakışıklıaa" diye karışacaklar yine:P

E zaten erkekler binlerce yıl boyunca kadınlara rol keserek karınlarını doyuruyor.
Mesaj tarihi:
geçen annemle lost izliyoruz josh çıkıverdi.
dedi güzel çocuk yakışıklı ama çok şapşal bişi.
ben direk benim sevgilim daha yakışıklı bundan filan diye konuyu kapadım.

şimdi öyle kimi görsem tvde veya gerçekte pek yakışıklı çekici gelmiyo.
mesela bi ara mehmet günsür ve nejat işleri görmekten böhk gelmişti.
şimdide kıvanç tatlıtuğuyu. nişantaşında çalışırken gerçeklerinide gördüm.
ama gene öyle hiç bi erkek çekici veya yakışıklı gelmiyo artık.(sevgilim hariç)
bi kusur buluyorum beğenmiyorum filan.
noluyo normal mi bilmiyorum
Mesaj tarihi:
InneR_ChaoS said:
BabacumMostors said:
jhonny depp istese verebilirim..

bu mesajın geçtiği sitenin adı ne? PATİCİK

PATİCİK NE ANASINI SATAYIM ZORLA İPNE YAPAR ADAMI!!11!1!2''!

niye istesin abi durup dururken
niye durup dururken olsun ya
Mesaj tarihi:
unlu degilim henuz, ama olsaydim kusursuzlugum sayesinde herkes bana hasta olurdu, ve erkekler de kadinlarin neden bana hasta oldugunu anlardi ve boyle bir soru kalmazdi kafalarda kanimca.
  • Yeni Oluştur...