HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 konferans finalleri bu gece minnesota - lakers maciyla baslayacak maci ntv 4'te canli yayinlacak East Indiana Pacers vs. Detroit Pistons West Minnesota Timberwolves vs. Los Angeles Lakers[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Nets'te elendi :( Kim şampi olursa olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sampuan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hahayt LAL rulaz 2-0 dan 4-2ye pis kodu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 t-wolves elerde Lamers'ı görüsünüz ozmn rezilliği[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Minessota - Detroit finali umudum hala devam ediyor. :D Ne güzel...[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yine mi fistan ya anla artık Lakers mrullz!!Hem Minnesotanın içerde Shaq e karşı doğrudürüst adamı yok..Bi de Tony Parkera yapılan savunma Sam Cassell e yapılsa..bite bu iş[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Holyman, 21 Mayıs 2004 07:34 tarihinde demiş ki: Nets'te elendi :( Kim şampi olursa olsun. katılıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 min - lal maci basladi bu arada ntv'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 East Indiana Pacers (-) vs. Detroit Pistons (-) West Minnesota Timberwolves (0) vs. Los Angeles Lakers (1) Game 1: LAL 97 - 88 Min 3. ceyregin son 2 dakikasinda nasil mac kaybedilir onu izledik bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aynen oyle, fisher was on fire during the last 2 min.[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sampuan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bana birisi 22 mayıs c.tesi sabaı oynanan miessota - lakers macının sonucunu soleyeblirmi??? bi an once?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yukarda yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yok ben bırakıyorum nba izlemeyi yaaa! 2. maç çok önemli. yine kaybederlerse 4-0 biter, acı olur.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yok ben bırakıyorum nba izlemeyi yaaa! 2. maç çok önemli. yine kaybederlerse 4-0 biter, acı olur.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Harbi ya nedir bu Lakers düşmanlığı (sanırım Michael Schumacher düşmanlığıyla aynı paralelde bi şey) Ben Magic - Cabbar dan beri Lakerslıyım, hem renkleri de güzel :-p Pistons - Lakers finali olması da en büyük dileğim[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şahsen ben o sebepten düşmanlık duymuyorum. Zaten lakers'a bi kinim de yok ama gerek Shaq ve Kobe'nin havalanmışlıkları, gerekse takım içi kavgları ve uyumsuzlukları beni lakers'tan soğuttu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kobe yüzünden nefret ediyodum, malone geldi daha çok nefret etmeye başladım iki tane piç[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 o formanin satici malone'un elinde patlamasini istedigimden Lakers'a gicigim bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 satıcılık falan diil adamın yaptığı çok normal birşey de. adam piç[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bütün maçlar 7'ye uzasın, finale detroit kalsın, detroit'teki 6. maçı izleme şerefine ulaşayım. :D tek isteğim bu ya lütfeeeeen![signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Cthulhu_, 23 Nisan 2004 14:12 tarihinde demiş ki: LAL yine alır gider derim ben.. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 izledim lakers - timverwolves maçını sonucunu bildiğin maç zevksiz oluyor bundan sonra canlıları yakalayama çalışıcağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 detroit kazansın da bari lakers'ın finalde yenilme şansı %50 olsun[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 22 Mayıs 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Valla ben neredeyse herkesten farkli düsünüyorum. İndiana - minesota finali olur. indiana kazanir diyorum. Süpriz olursa doğuda olur o da ron artest sebepli. Artest bazen o müthis savunmasımı aksatıyor. Detroit minesota olursa final, minesota alir kupayi. Detroit savunmasi daha güçlü gibi görünse de 3 numarada dengesizlik var min. lehine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 acayip zewkli ve mucadeleli bir mac sonucunda indiana serinin ilk macini kazandi East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (0) Game 1: Det 74 - 78 Ind West Minnesota Timberwolves (0) vs. Los Angeles Lakers (1) Game 1: LAL 97 - 88 Min[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar