ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dartanian said: ahahaha söylemem adı bende saklı ama forumdan asdsaf [b ][c=239482304]Tolqa[/c][/b] şeklindeki nikinle o da bi başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Lan gayette Tolga..Tolqa deil..Bluududum Tolqa ama agjsnsagsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tolga Ahanda tam olarak böyle hatta sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 smash said: 20den fazla var mı? bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 oha 39 sayfa nedir ya naptınız böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bence 40a çıkmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Hep troller yüzünden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 olm 3 sayfadan sonra komik değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kaç sayfa troll arkadaş konu kızlar olunca nasıl da sayfalar akıyor ardı ardına ahh kızlar lanet kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dynun said: olm 3 sayfadan sonra komik değilsiniz. ıy eski mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu arada ne kadr çok kız varmış paticikte şaşırdım valla ilk defa bu kadar fazla sayıda sanırım yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ginaly said: Dynun said: olm 3 sayfadan sonra komik değilsiniz. ıy eski mod.ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dsiplin kanında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 eagle_dnz said: kaç sayfa troll arkadaş konu kızlar olunca nasıl da sayfalar akıyor ardı ardına ahh kızlar lanet kızlar sensin lanet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 herkes kız sayısını bu topiğe bakıp nası anlıyo çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya smash şimdi açık konuşmak lazım tamam genellemiyorum sen lanet olmayabilirsin somurtma hemen ama özellikşle son 1 bucuk sene kızların ne kadar seytani olabilceğini çok net gördüm farklı açılardan ayrıca insanı ne kadar zayıf ve aciz duruma düşürebildiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yok şaka yapıyodum, alınmamıştım üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 smash said: herkes kız sayısını bu topiğe bakıp nası anlıyo çözemedim ben. bu kadar sayfa oluşunun ana sebebi kızların gelip savunmaya geçmeleri ne kadar fazla kız o kadar fazla sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 smash said: yok şaka yapıyodum, alınmamıştım üstüme. peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yok, sayfada konuşan bi ben bi Bella var bildiğim, geyik yüzünden oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 anladım bütün sayfalara bakamadım 39 sayfa olunca sadece tahminde bulundum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 konu garbage'a taşınsın istediğim gibi şeyler yazamıyorum lütfen mod'dan rica ediyorum ayrıca kızlar kendini döven erkekten hoşlanırlar bi kızı hastanelik ederseniz emin olun evlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ahahah garbage'da son mesaj 3te atılmış burası garbage oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 insanların kendilerini rahat hissettikleri yere garbage denilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya birçok kızdan; dediklerimi onaylıyor hep, kavga etmiyoruz of ya, erkek dediğin herşeye evet demicek biraz kızcak ağırlığını koyacak, bana hiç kızmıyor soğuyorum galiba gibi salak salak şeyler duydum duydukça iğrendim hatta bir örnek bundan 2 önceki ilişkimdi 3 seneye yakın sürdü genelde alttan alan kavgaya tahammül edemediğimden tamamen haklı değilsem huyuna giden biriyim ilişkilerde bir gün dayanamadım bağırıp suratına kapattım telefonu ve arayıp özür diledi ya iyilikle söyleyince değil böyle olunca dank ediyor kafalarına anlayamıyorum zaten ne kadar iğrendim o durumdan anlatamam muhtemelen soğumamın baş olayı buydu iyi davranmaya gelmiyor kızlar anlaşılmaz bir durum gerçekten (istisnalar elbetteki vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar