smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dost bellemedim demek o yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kız çevren çok leşmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tükmük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nilep henüz teenageliğinin tadını çıkarıyor. http://www.youtube.com/watch?v=90Tueundpyk&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kızda sorun var demek ki yahu. öyle bir taktik yok çünkü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: burtonesk said: çok büyük bir yalanı yaşıyorsun nilep kardeşim. Ama ben başarıya böyle ulaştım. Tip desen o da yok. Nasıl oldu ki o zaman? :/ deniz arman gibi çocuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 elesso said: tükmük? Abii. Tam elesso gelse de tükmük dese dedim gelip yaptın lan. Ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 e tipsiz insanlar da çekici olabiliyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dost o manada dost değil dost dost öyle dost dostum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: nileppezdel said: burtonesk said: çok büyük bir yalanı yaşıyorsun nilep kardeşim. Ama ben başarıya böyle ulaştım. Tip desen o da yok. Nasıl oldu ki o zaman? :/ deniz arman gibi çocuksun. Evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: e tipsiz insanlar da çekici olabiliyo bazen tipsiz kızlar hiç çekilmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 küskü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dengesiz insanları kimsenin sevesi gelmez dövesi gelir öyle partide falan 5 metre uzaklaşıp cool ya da piç olunmaz bu piç ya da dengesiz hareketlerle kızın kafasını karıştırıp düşürmeye çalışan adam, çıkarıp masaya vurmaya götü yemeyen yetersiz adamdır delikanlı adam ne istiyosa açık açık söyler ve hakettiğini alır öbür türlü 2 gün gideri olan adam olur anca, öyle de mutlu olunmaz deneyin görün agaya beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oo hem piçim, ama aynı zamanda da şirinim pek beceremiyorum, ilişkiye başlarsak efendi olurum ve de yakışıklıyım ama mütevaziyim. psikoterapiyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: e tipsiz insanlar da çekici olabiliyo bazen yok lan herkesin bi eşik değeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: smash said: e tipsiz insanlar da çekici olabiliyo bazen tipsiz kızlar hiç çekilmiyor ama. Özür diliyolarmış senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Nihan bi gün zaman ayır bana buluşalım da yol göster. Bildiğin efendi ve hassas bir insanım ama arkamdan piç diyorlar, beni piç sanıyorlar. Sonra kıza kesinlikle yazmıyorum, başka yazdığım kızdan bile bahsediyorum ve tamamen arkadaş olarak tanımaya çalışıyorum ona yazdığımı düşünüyo. Neden böyle ya? Yardımcı olun bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sly-One said: delikanlı adam ne istiyosa açık açık söyler ve hakettiğini alır budur aynen. öyle dansöz gibi oynayanları sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 konuşurken memelerini ellememeye çalış bi dahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: ginaly said: smash said: e tipsiz insanlar da çekici olabiliyo bazen tipsiz kızlar hiç çekilmiyor ama. Özür diliyolarmış senden. saolsunlar canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sokakta efendi mutfakta piç yatakta sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi nasıl öpüyosunuz tükmüklü tükmüklü diyen adamdan piç nasıl olabiliyor ya? lan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: smash said: e tipsiz insanlar da çekici olabiliyo bazen yok lan herkesin bi eşik değeri var çok çok çok tipsizse tamam da, o kadar da değilse bi şekilde evrimsel bi uyum falan oluyo herhalde, çekici olabiliyolar. veya bunu şeytan tüyüyle de açıklayabiliriz. ama partide köşeye çekilmekle olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: Sly-One said: delikanlı adam ne istiyosa açık açık söyler ve hakettiğini alır budur aynen. öyle dansöz gibi oynayanları sevmiyoruz. gelip seninle direk bukowski muhabbeti yapsam beni sever misin nian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: oo hem piçim, ama aynı zamanda da şirinim pek beceremiyorum, ilişkiye başlarsak efendi olurum ve de yakışıklıyım ama mütevaziyim. psikoterapiyi denedin mi? Abi piç değilim piç sanıyorlar. Mütevazi değilim ama yakışıklı da değilim. İlişkiye başlasak da başlamasak da efendiyim. İki kızı idare edemiyorum unutkanım, karıştırıyorum. Öyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar