Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çok var öyle adam :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dünya kadar var, rank 1'i rahat alırız eğer priest deneyimli olursa. AMA SEN FAKİRDİN VİKTOR UNUTTUM SOZ sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Viktor said: kim bastan fail olan arena sisteminde kasmak icin gider transfer parasi verir realmini terkederki? varmi lan ole adamlar? bide sistem harbi super, 0 ratingli 3-5 mac yapip eglenelim mantigiyla actigimiz takimimiza 7 kere 2000 ustu takim geldi ustuste ki bunlardan biri 5 kez geldi ve adamlar su anda battlegroup 3. su ciddi ciddi kasmak istesek heralde kafami duvarlara vururdum aci olan su heriflerde raing felan alamadi sirf zaman kaybi adamlara biz aslitik zaten wipe yemeye mimirodan vezaxxtan hodirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Onun mantıgı o an sana rakip bulamıyor ve diger takıma da rakip bulamıyor yani sıkılmasın gençler diye eşleştiriyor herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 said: EPIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 -Neiloth- said: kimseye kızma mulgear6 said: self-troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Priestimizi bulduk bugün 2k olduk şimdi tekrar devam hadi hayırlısı. ps: I <3 Tricks of the Trade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 heheh hadi bakalım kitliyorum baslıgı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gratz! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar