elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kızlar bende artık boştayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bi de schwarzkopf'a şunu diyorum herhangi biri erkek veya kız senin için senden değerli değil onunla doğmadın onunla ölmiceksin sen vardın yalnız kaldın o yoktu ilerde de yalnız olabilirsin.Kendin için yaşa bırak değmez 2.bi kişi için üzülmeye...(aile-anne-baba falan hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cardinal melona noldu? ben Dartanian'a hiç inanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 elesso said: kızlar bende artık boştayım bu arada yunus benimle başbaşa dota atmak istermisin ? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cardinal melonun 3 yıllık mazisi vardı, bugün bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 smash said: cardinal melona noldu? ben Dartanian'a hiç inanmadım. Lan valla arkadaşla durocka gidiyoz dedim ya ark varken yanımızda oldu ark mesaj attı buna falan tolgaylayız dedi bilmemne mutlyum artık ya :D keyfime bakıyorum.reddedebildim hacı onu buna seviniyorum..Belki hala içimde bişeyler var ama reddedemicek kadar değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 2 gün sonra lan ariyim bi kızı ya dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bu seferde kız istemicek saerosta çılgın gibi siliyo msjları helal saeros, boşta olduğumu duyurmamın ne gibi bi sakıncası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 @fede Dersem senin gibi yıllarca üzgün olayım hacı asfadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hatta erkek arkada$ bulmu$ olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 beni karıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Anayı karıştırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 BEN DEMEDIM Mİ SANA HIRS YAPTIN DİYE. OF HER DEDİĞİM ÇIKIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Dartanian said: smash said: cardinal melona noldu? ben Dartanian'a hiç inanmadım. Lan valla arkadaşla durocka gidiyoz dedim ya ark varken yanımızda oldu ark mesaj attı buna falan tolgaylayız dedi bilmemne mutlyum artık ya :D keyfime bakıyorum.reddedebildim hacı onu buna seviniyorum..Belki hala içimde bişeyler var ama reddedemicek kadar değil.. abi bu haddeye geldiysen tamam artık iş. geri dönmeyi düşünürsen dönersin. en iyisi düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ulan topic benim değil beni geçin diyorum anaaa ben açarım Topic konu schwarz ve onunla ilgli şeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ya şimdi bu kişisel aracılığıyla karı bulmak mümkün mü? Mesela arkadaş demiş ki boştayım, e peki selam ben axedice. Fonksyon katalım bari bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 karı dediğin zaman domates bile bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 durun bi mola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Olsun artık senin topiğin oldu :) you win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 topiğin adı bence ToLGa <3 GiSeM olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 arkadaşım! asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bence aşk yalan değil XD XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 axedice said: Bence aşk yalan değil XD XD hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 aşk meşk sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 @ Schwarzkopf ama ben aylar önce söylemiştim böyle olacağını sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar