Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heavy Rain

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kratosu karıştırma şimdi.tanrının oglu.sadece belli başlı yerlerde oluyor o.gameplay videolarını izlediğim kadarıyla heavy rainde hep bi ona bas buna bas dönüyor.oyun değilde intro havasında gibi.
Mesaj tarihi:
hehe geyik yapıyorum ben.. evet ama demodan gördüğüm kadarıyla bütün oyun söylediğin gibi gözüküyor.. yine de beğendim ben.. takasla almayı düşünüyorum bu aralar..
Mesaj tarihi:
daha oynamadım ama nette şöyle bir konuşma geçmiş oyunla ilgili..

said:
How will difficulty options change the game?

The main effect is how you use the controller. Hardcore gamers will have to use all the buttons, sticks, and motion controls of the PS3, but the easiest difficulty uses just one button. You can also press L2 to hear the characters thoughts on the situation. As the difficulty is reduced, this essentially becomes an in-game walkthrough. But the game won’t play itself – “I’m not a frustrated movie director,” says Cage.
Mesaj tarihi:
Yazim hatalarim icin kusura bakmayin mobilden giriyorum
red , oyunun kaderi senin elinde. 4karakter var ve mesela bi hata yaptin o karakterin olumuyle sonuclandi diyelim oyun yine bitmiyo hepsine gore farkli bir son var bu deneyimi yasamalisin ben sevicegini dusunuyorum kesinlikle almalisin cunku bole exc gelmez bidaha
Mesaj tarihi:
Anubisath said:

peki niye söyledin bunu bize acaba?

baktım 3700'e yakın bilgilendirici postum vardı, bi tane de gereksiz yazayım dedim.
bu arada El Salvador'un başkenti San Salvador'muş. hani bu posta da boş dersen bi bilgi eklemiş olayım dedim.
Mesaj tarihi:
sana demedi onu shapshal =).. zeki bir arkadaş oyunla ilgili spoiler verdi de.. mesajı silinince sana söylenmiş gibi kalmış..

doğru mu yanlış mı bilemem ama görmediğiniz iyi olmuş mesajı..
Mesaj tarihi:
shapshal said:

Anubisath said:

peki niye söyledin bunu bize acaba?

baktım 3700'e yakın bilgilendirici postum vardı, bi tane de gereksiz yazayım dedim.
bu arada El Salvador'un başkenti San Salvador'muş. hani bu posta da boş dersen bi bilgi eklemiş olayım dedim.

IQ'su düşüğün teki gelip burda katilin kim olduğunu yazdı,ona yazmıştım ben. mesaj hemen silindi ama gören gördü tabi.. cidden sinirim bozuldu benim de o kadar hevesle bekledik içine edildi oyunun..
Mesaj tarihi:
Anubisath said:

IQ'su düşüğün teki gelip burda katilin kim olduğunu yazdı,ona yazmıştım ben. mesaj hemen silindi ama gören gördü tabi.. cidden sinirim bozuldu benim de o kadar hevesle bekledik içine edildi oyunun..

hee kusura bakma o zaman yav, tam benim mesajın altına gelince bana dedin sandım. pardon tekrardan.
  • Yeni Oluştur...