Spyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kratos nasıl isterse o buttona basıyorsun ama ?
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi kratosu karıştırma şimdi.tanrının oglu.sadece belli başlı yerlerde oluyor o.gameplay videolarını izlediğim kadarıyla heavy rainde hep bi ona bas buna bas dönüyor.oyun değilde intro havasında gibi.
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hehe geyik yapıyorum ben.. evet ama demodan gördüğüm kadarıyla bütün oyun söylediğin gibi gözüküyor.. yine de beğendim ben.. takasla almayı düşünüyorum bu aralar..
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya takasla alınır yada 15 pounda falan düşünce :) nokta atışı yapmamız lzm.her oyunu almaya can dayanmaz
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oyunu oynayan arkadaşlara soruyorum, hardla medium arasında ne fark var? default olarak hardda başlatıyordu oyun da medium yapiyim dedim, gereksiz kolay olmasın şimdi de?
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 daha oynamadım ama nette şöyle bir konuşma geçmiş oyunla ilgili.. said: How will difficulty options change the game? The main effect is how you use the controller. Hardcore gamers will have to use all the buttons, sticks, and motion controls of the PS3, but the easiest difficulty uses just one button. You can also press L2 to hear the characters thoughts on the situation. As the difficulty is reduced, this essentially becomes an in-game walkthrough. But the game won’t play itself – “I’m not a frustrated movie director,” says Cage.
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Yazim hatalarim icin kusura bakmayin mobilden giriyorum red , oyunun kaderi senin elinde. 4karakter var ve mesela bi hata yaptin o karakterin olumuyle sonuclandi diyelim oyun yine bitmiyo hepsine gore farkli bir son var bu deneyimi yasamalisin ben sevicegini dusunuyorum kesinlikle almalisin cunku bole exc gelmez bidaha
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 pre order veren var mi ? shopto dan baktim ama siparisi veremedim ?
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Anubisath said: peki niye söyledin bunu bize acaba? baktım 3700'e yakın bilgilendirici postum vardı, bi tane de gereksiz yazayım dedim. bu arada El Salvador'un başkenti San Salvador'muş. hani bu posta da boş dersen bi bilgi eklemiş olayım dedim.
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sana demedi onu shapshal =).. zeki bir arkadaş oyunla ilgili spoiler verdi de.. mesajı silinince sana söylenmiş gibi kalmış.. doğru mu yanlış mı bilemem ama görmediğiniz iyi olmuş mesajı..
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 evet ben gördüm, bayağı da sövdüm gerçekse ... demosundan bile zevk alamadım o yüzden, eğer gerçekse iyi bir sinefil olarak konusu kafamda belirlendi ...
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 shapshal said: Anubisath said: peki niye söyledin bunu bize acaba? baktım 3700'e yakın bilgilendirici postum vardı, bi tane de gereksiz yazayım dedim. bu arada El Salvador'un başkenti San Salvador'muş. hani bu posta da boş dersen bi bilgi eklemiş olayım dedim. IQ'su düşüğün teki gelip burda katilin kim olduğunu yazdı,ona yazmıştım ben. mesaj hemen silindi ama gören gördü tabi.. cidden sinirim bozuldu benim de o kadar hevesle bekledik içine edildi oyunun..
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 origami katili falan yokmuş, karadeniz sahil yolu çökmüş çocukları su alıp götürmüş.
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 katil aslında bizmişiz.ps3 ümüzün kumandası ile yaptığımız salakça kontroller ile çocukların ölümüne sebebiyet veriyormuşuz.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Anubisath said: IQ'su düşüğün teki gelip burda katilin kim olduğunu yazdı,ona yazmıştım ben. mesaj hemen silindi ama gören gördü tabi.. cidden sinirim bozuldu benim de o kadar hevesle bekledik içine edildi oyunun.. hee kusura bakma o zaman yav, tam benim mesajın altına gelince bana dedin sandım. pardon tekrardan.
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sorun deil eheh,sana yazmışım gibi gözükmüş hakkaten mesaj aradan çıkınca :p
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 DarKRideR said: origami katili falan yokmuş, karadeniz sahil yolu çökmüş çocukları su alıp götürmüş. I lol'd
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Demosunu daha yeni oynayabildim , çoooooooook iyi olmuş ya.Grafikler muhteşem.Oynayışıda çok beğendım.
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 DarKRideR said: origami katili falan yokmuş, karadeniz sahil yolu çökmüş çocukları su alıp götürmüş. puhafshfasşklfasd
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya şişman dedektifin surat ifadesi beni benden aliyo böle o kadar anlamsız böm böm bakıyor ki oyunun bütün gerçekciliğini yok ediyor gözümde resmen
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 oyun fos sanırım kimse bişi yazmamış :)
Öne çıkan mesajlar