Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heavy Rain

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla oyunun uzunluğunu bilmem ama bunlar da dlc çılgınlığına kapılmışlar bile.. origami killer'ın kendisini oynayabileceğimiz ilk dlc serisinin ilk partı beleş; gerisi bölüm başına 5 dolar diye okuduydum bir yerde..
Mesaj tarihi:
bu dlc olayı çok rezalet bişi olmaya başladı hakikatten. Son zamanlarda birçok oyun aynı taktiği kullanıyor. Single Player oyunlardan MMO gibi para sağmaya çalışıyor firmalar ve en kötüsüde Türkiye'den bizim PS3 üzerinden birşey alamamız (yada ben başaramadım)
Mesaj tarihi:
Dengesiz said:

bu dlc olayı çok rezalet bişi olmaya başladı hakikatten. Son zamanlarda birçok oyun aynı taktiği kullanıyor. Single Player oyunlardan MMO gibi para sağmaya çalışıyor firmalar ve en kötüsüde Türkiye'den bizim PS3 üzerinden birşey alamamız (yada ben başaramadım)

Psn avrupa hesabın mutlaka vardır. Shopto.net adresinden psn avrupa card alabilirsin kredi kartı ile. 17 pound civarı birşey. Net üzerinden sanal olarakta alabiliyorsun. Shopto'daki hesabına kod gönderiyorlar. Psn store'de kodu tanıtırsan bakiyen kadar alışveriş yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
Beyler suanda kaynaklari falan hatirlamiyorum ana
oyunun 2saat olmasi imkansiz 2000sayfalik dokuman ve
20 farkli son :) abartmiyimde demons souls kadar goturur
Mesaj tarihi:
odiflame said:

gittigidiyordaki oyun takascılarına bu oyun gelmiş. nasıl oluyor? ben shoptodan alamazken bu ne hız.

Aynısı bana Dante's Inferno'da oldu. 3 gün önce adamların stoklarına girdi. Sipariş ettim direk geldi oyun kargo ile. Bunda da aynı durum vardır. Benim Eminönünde düzenli oyun aldığım bir yer var. Adamın şu anda elinde varmış
Mesaj tarihi:
Beyler tekrar diyorum oyun suresi kisa degil
dunden beri oynuyorum birisi sallamis 2saat diye herkes inanmis
2000sayfalik dokuman ve 20son la kisa bir oyunmu olur

red abi hep sen denons soulsda yardim etmistin sira bende :p
oyumu dunden beri oynuyorum fahrenhelt i sevdiysrn buna asik olucaksin
kesinlikle paranin hakkini veren bi oyun mutlaka almalisin incelene yapmaktankorkuyorum spoiler vericem diye :)
  • Yeni Oluştur...