calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Selamlar. Kanal D' de yeni bi komedi programı. ben yeni denk geldim de, espri anlayışı oldukça hoş ve gündemdeki olayları tiye alıyolar. izleyin efem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben de şu anda bakıyorum, başta önyargılı yaklaştım, aman öf bayık bişeydir diye, ama oyunculuklar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 izledim.hoş ama gülemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bence çghb' ın tiyatro olmayan versiyonu. arada saçma sapan reklamlar yok ikide bir giren. hoş, biraz daha gelişirse sağlam tutar gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 açıkcası ben saçma buldum ve hiç gülemedim. çghb'ye de çok gülmüodum zaten ama bu ondan da kötü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Dün gece tesadüfen gördüm. Çok süper aman aman kaçırmayın birşey değil ama oyunculuklar çok iyiydi, denk gelirseniz izleyin pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Red said: izledim.hoş ama gülemedim aynen konular güzel ama kahkaha attırıcak kadar komik değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Begenmedim. Cok guzel bilmemneler bunlar'in ununden yararlarinarak tiyatral skec yapmaya calismislar fakat seyirci yoksunlugundan dolayi gerekli enerjiyi alamiyorlar bu yuzdende olmuyor. Acaba seyircili sit-com donemine ne zaman gececegiz merak ediyorum. Yavas yavas bir gecis var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 skeçler gayet iyi. eğer bir skeçte gülmeyi başarırsanız gerisi geliyor gibi. özellikle bir bitirim sınıfı olayı vardı ki epey bir güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tabu oynanırken sema ver esprisi favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben arada denk gelince izliyorum. hoşuma gitti valla. hele bu gece bi özşarampol skeci vardı çok sağlamdı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sen ne sex and the city bir kadin olmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar