calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Selamlar. Kanal D' de yeni bi komedi programı. ben yeni denk geldim de, espri anlayışı oldukça hoş ve gündemdeki olayları tiye alıyolar. izleyin efem...
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben de şu anda bakıyorum, başta önyargılı yaklaştım, aman öf bayık bişeydir diye, ama oyunculuklar güzel.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bence çghb' ın tiyatro olmayan versiyonu. arada saçma sapan reklamlar yok ikide bir giren. hoş, biraz daha gelişirse sağlam tutar gibime geliyor...
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 açıkcası ben saçma buldum ve hiç gülemedim. çghb'ye de çok gülmüodum zaten ama bu ondan da kötü .
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Dün gece tesadüfen gördüm. Çok süper aman aman kaçırmayın birşey değil ama oyunculuklar çok iyiydi, denk gelirseniz izleyin pişman olmazsınız.
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Red said: izledim.hoş ama gülemedim aynen konular güzel ama kahkaha attırıcak kadar komik değildi
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Begenmedim. Cok guzel bilmemneler bunlar'in ununden yararlarinarak tiyatral skec yapmaya calismislar fakat seyirci yoksunlugundan dolayi gerekli enerjiyi alamiyorlar bu yuzdende olmuyor. Acaba seyircili sit-com donemine ne zaman gececegiz merak ediyorum. Yavas yavas bir gecis var sanki.
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 skeçler gayet iyi. eğer bir skeçte gülmeyi başarırsanız gerisi geliyor gibi. özellikle bir bitirim sınıfı olayı vardı ki epey bir güldüm.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tabu oynanırken sema ver esprisi favorimdir
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben arada denk gelince izliyorum. hoşuma gitti valla. hele bu gece bi özşarampol skeci vardı çok sağlamdı hehe
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sen ne sex and the city bir kadin olmussun.
Öne çıkan mesajlar