kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben zamanında pizza pizza var antalyada 3 sene önce 60 milyona yakın hesabı ödemedim sipariş verdim bana bana bildirmediler geciktiririz felan diye bekledim 45 dk geçti gelmedi sonra telefon açtım gelcekmi geliyodur yolda dediler. 20 dk sonra geldi toplamda 1 saat 5 dk beklemiş oldum 57 milyon tutmuş hesap dedim ben bu parayı vermiyorum eleman niye dedi geç kaldın dedim sonra patronunu aradı onla konuştum "haklısınız bildirmemiz lazımdı geç geleceğini, bu seferlik bizden olsun siz devamlı müşterimizsiniz" dedi sonrada bi daha sipariş vermedim ordan hesabı geçirirler diye ehi ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ardeth said: ginaly said: iyi yapmışın. bırak şu işçi takımına acımayı. pis proleterya. dayak mı istiyon açık açık söyle arkadaşlar siz kendinizi yormayın bu arkadaş gelicek antalyaya ben sizin için seve seve bu görevi üstlenirim =)=)=)=)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 keşke 5-10 pizza daha söyleseydin o an haftalık yemek çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kermit said: 57 milyon tutmuş hesap dedim ben bu parayı vermiyorum eleman niye dedi geç kaldın dedim sonra patronunu aradı yazık lan patronu şimdi o adamlara kızacak falan, belki işten atacak. onlar da insan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 yok lan atmadı onu biliyom o elemanlar aynı yerde senelerdir çalıştı 1 tanesi hala çalışıyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kermit said: Ardeth said: ginaly said: iyi yapmışın. bırak şu işçi takımına acımayı. pis proleterya. dayak mı istiyon açık açık söyle arkadaşlar siz kendinizi yormayın bu arkadaş gelicek antalyaya ben sizin için seve seve bu görevi üstlenirim =)=)=)=)=)=) bi de karı gibi =) smileyi koymuş. Karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sen anlamamışın o psikopatlığın bir sonraki aşaması (bkz: caine). o smileyleri koyarkan aslında sinirden kafasındaki damarlar fırıl fırıl şişmiş durumda öyle durumdaki bir adamın smiley koyması sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 MICAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ginaly said: Karı. bu lafıda yazdım. hani küçük çocuklar olurya laf atarlar balkondan aşağıdakide sen gelmiycenmi lan der balkondaki çocukta "napcan lan napcan gelsem napcan" diye küfreder felan balkondan sonra o çocuğu bakkala felan giderken mutlaka yakalarlar "ANNEEEEEEEE" diye zırlar çocukta o hesap olcak utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ginaly said: MICAP UZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ardeth said: ginaly said: MICAP UZA oha nerden bildin lan, dersim var pazartesi UZA3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 öyle sınıf ismi mi olur. ne kıro bir yere gitmişsin ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sınıf olsa yine iyi. binanın adı. sınıf Hörsaal.3006.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 öf tam kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 adamınbiri said: burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar geçen gün gittim sen ne diyosun bakiyim dedi adam dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye burger da en fazla ne kadar komplex olabilirsinkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Burgerde çalışan arkadaşım vardı turistlerin hamburgerine tükürüyorduk diyordu. Çok kolay oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 arkadaslari gay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 mulgear6 said: DEĞER MİYDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kız güzelmiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bir stikhaus ve bir tek hambörgır ı bir kız tek başına nasıl yiyebiliyor aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 n-c bayan diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bayanlar kızar mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 N-c said: sitekhaus söledim yanna da tavukburger oha normal insan o kaloriyle 4 gün yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar