hozceri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 pri setin görüntüyü sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 logging servers busy ! tüh giremiyorum ptrye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Setlerin görüntüleri daha belli değil arkadaşlar. Sitelere eklenenler geçici olarak konmuş, statları görmek amacıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Forumlara baktım ve battlenet accleri ptrye giremiyor şu an olaya bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 PAtch notes varmı bir yerde bu dediklerinizin hepsini yazan bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 mmo-champion da yazıo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bütün dps classların 4 parça bonusu %5 crit galiba :S bu ne yaw saçma gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 roguelarınkinden memnunum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 %5 crit heralde sadece mage için +%5 dps demek. Diğer classlar daha az bonus alıyorlar critten. Ama 2 set bonusu ile birlikte, full T9 hard mode giyinmiş, full raid bufflı bir mage raidlerde %85-90 civarı critle oynıyacak gibi görünüyor ki ne kadar mantıklı bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Agro almamak için DPSi ağırdan alacak mageler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben starfire eclipse i kullanarak 2x t8 bonusuyla %95 starfire critiyle raid yapıyorum tabi moonkin girebildigimde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Invisibility'i buffladılar aslında 3.2 için. Artık invis basınca stun yada silance yemessen, hasarda alsan hasarda versen invis olup agro sıfırlıyorsun. Hoş bu da mage'lere vanish verdiler demek, PvP de millet baya ağlıyabilir. 3 blink üstüne invis basınca üstünde dotta olsa, poi'de olsa paşa paşa görünmez olacak mage'ler :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 su an üstümüzde olan emblem of valor ve heroismler ne olacak peki conquest'e mi dönecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bu patch ile bglerde levelling olayı geliyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Torondor said: su an üstümüzde olan emblem of valor ve heroismler ne olacak peki conquest'e mi dönecek? bunu bende merak ediyorum ona göre harcıycam 2sini toplamı 600 tane badge var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 valla ya eger bır ıse yaramıcaksa gidim alt charlara ıtem alam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Absolut said: PAtch notes varmı bir yerde bu dediklerinizin hepsini yazan bi yer. Dvoturk.com'da da olması lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 http://www.mmo-champion.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Lind3r0th said: valla ya eger bır ıse yaramıcaksa gidim alt charlara ıtem alam :P bende onu diyorum işte :D ona göre alta heirloom alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Biryerde bişi yazıyordu ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 moonkin ve feral idolleri sevdim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ya bu 3 tane set olması durumu ümitlendirdi beni. 25manlerin hem normal hem de heroic modların olması normal'in puglanabileceğini hissettirdi bana. İnşallah öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sarim daha etlerin dizaynlari yapilmamis filler cunku su andaki goruntuler eski setler yane saman abilityleri deli sikko ama tebrik ettim blizzi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dest warlocku setlerle nerflemişler gibi bişey. 4 set bonusu 2 affli skilini buflıyor güzelcene. tek parça set haste veriyor. affli oynatcaklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/june/patch32_10026_11.jpg craftmış bu. bi de buna para harcıcaz hay arkadaş ya oha craft cheste gel http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/june/patch32_10026_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar