hozceri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 cy-x said: 25men anub'da nasıl bi taktik uygulanıyo- biz ilk 2 add i kesiyos sonra diger ikisini ellemiyos anub yer altına inince onları kesiyos ama diğer ufaklar mahfediyo ortalıgı, anub cıktıgında ufakları keselim derken zaman yetmiyo enrage oluyo, wipe..2 tank yaptık basta bossa hero actık bossa dps hero bitince tank bossun yakınına götürdü addleri melee aoe ve rangeler diger 2 cıkmadan kesti sonra tekrar bossa dps boss yere girince kalan 2 ile kucukleri kestik boss cıkınca tekrar boss sonra 2 ye diger 2 nşn gelmesine yakın önceki 2 yi kestik yuzde 30 a yakın diger 2 yi kestik bossdan önce phase 3de anub hp den %10 cekicek dedilerdi hp ler full olmasın falan valla bend efull hp vardı catır catır kestik phase 3 de bide kusukler kolay yav nasıl mahfediyor buza cekin kitelayın kesin yada aoe cekin kesin biz hc de kaldık dps mi az kalıyor ne ilkini kesmeden 2 inciler geldi bi kez ilk bossu kestikten sonra digerleri geldi ondada addler kesilmed idi addleri kesiyormusunuz yooksa direk bossa mı dps ilk pakette beast de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 1 solukta okudum ama yeminle ben bişi anlamadım abi bi virgül vs at araya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 1 solukta okudum ama yeminle ben bişi anlamadım abi bi virgül vs at araya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ilk tryda indi valla pek bişeyi yok bossun.. sadece % 30 dan sonra sanırım boss bi aura acıyor herkez hp sinin % bimnen kacını alıyor raidi full tutmanıza gerek yok yani % 30 40 hplerde olmsı yeterli cünkü hp ne kadar düşerse debuffta o kadar az vuruyor ama biz yinede bokunu cıkartıp herkezi full tutmaya calıstık pek bişey değişmedi tek kayıp fazla mana oldu boss hemen iniyor zaten hero/bl yide o phase e saklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 anuba kadar tek attık hepsine ama anubu bi beceremedik anlamadım bi türlü. fc'ye herkez zor diyo en basit kestigimiz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Faction Champions biraz şans işi. Karşına çıkan takıma da bağlı oluyor yani. Bi takım gelir, hiç taktik ayarlamadan ilk denemede kesersin. Bi takım gelir, 50 saat taktik yaparsın, herkes işini doğru yapar, yine de 10 wipe'tan önce kesemezsin. Anub'arak da bence en kolay fightlardan biri mesela ama işte sendeki grubun da önemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 biz de anudda 2-3 wipe yedik aslında ilkinde enrage oldu dps eksikliğinden, sonra 2 tankla deneyelim dedik olmadı falan. 3 tankla kestik sonunda dps kaytarıyomuş demek ki hehe bir de addleri bossun yanına götürüp cleaveler aoeler sayesinde kesmek aklımıza gelmedi caster/rangedla single target yapıp kestik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hc'de impaler deli vuruyor tanklara bu arada 50 deneme sonunda sadece bonus loot mu kayboluyor yoksa direk raid mi bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 raid bitiyo galba. atari salonunda tek jeton ile oyun bitirir gibi kesersen de extra loot + mount falan geliyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 50 denemede raid bitiyo direk. 25+ hak kalırsa ekstra loot. galiba 45+ olunca bi ekstra loot daha, ilvl 272 imba cloaklar var. hiç wipe olmayınca da ekstra mount oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 1 deneme kalsa bile 2 tropy verio 10 man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 impalerda 2 tank mı 3 tank mı kullanıyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ya biz beceremedik ya healerlar,tank değişimini 3stackte mi 2 stackte mi yapıyosunuz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 biz 2 stackta yapıyorum ama sole bıse var hem dps ıyı olucak hemde tankların gearı çünkü uzadıkca daha da zorlasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 biz muhtemelen raid dps düşük diye yapamicaz zaten, bir de northrend beast en zor encounter gibi bişey heroic versiyonda ilginç. nerflerler belki, ama o zaman jaraxxus falan bufflarlar işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 su ilk bosstaki dc feste cozum getirseler yeter ya .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Miraul said: su ilk bosstaki dc feste cozum getirseler yeter ya .) o biraz zor sanırım düzeltmeleri..thorimde bile hala dc yiyoruz combata baslarken innaılmaz spike felan daha onu düzeltemediler..bi zamanlar 4horsemende vardı,gerçi hala varmı bilmiyorum naxxa girmeyeli aylar oldu..grafik motoru ile alakalı sanırım o pc veya baglantı biraz kötüyse ya dc oluyosun yada 2-3k ms e fırlıyor; kaldırmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 80 ms var sabit 45+ fps var ilk alevde dusuorum :) 20 ms li adamlar dusuor. aptal herifler ya 2 ay sonra anca cozerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ben northrend beastse girince herşeyi lowesta alıyorum, ama öyle böyle lowest değil yani, olabilecek en düşük şeyler, 60 yarddan ötesini görmüyorum, incinerate giderken impin attığı fire bolta falan benziyor, kemerimdeki horde amblemi bilenin ne olduğu anlaşılmıyor o derece. Üstüne bir de 1680*1050 yerine 1440*980 mi ne var ya bir düşük wide screen, ona getiriyorum. Henüz dc yaşamadım nbde ama oyun doom2ye dönüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 _ILuVaTaR_ said: biz muhtemelen raid dps düşük diye yapamicaz zaten, bir de northrend beast en zor encounter gibi bişey heroic versiyonda ilginç. nerflerler belki, ama o zaman jaraxxus falan bufflarlar işallah. Faction champ. da setup üzecek şekilde gelecek kadar şansızsanız, en zoru o oluyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Lind3r0th said: biz 2 stackta yapıyorum ama sole bıse var hem dps ıyı olucak hemde tankların gearı çünkü uzadıkca daha da zorlasıyor dps sorunumuz olmadı,tanklarda kötü değil yani ama healerlar mı tutamıyor noluyor anlayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 faction champions setupa bağlı olarak en zor encounter zaten, orası öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 tanklarınızın statları neler yada armory link verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 valla biz heroicte kestıgımızde tanklarn biri druid diğeri paladindi druid tank zaten çok iyi hp pool iyi paladininde birkaç zımbırtısı var rahatlatan 2 debuff olunca shield acıp sılıyor filan ama healerlarada cok iş düşüyor tabiki bir an boşladınmı wipe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar