Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bi Fenerli olarak ben de Tugay'la Ergün'ü hep sevmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: Razu said: alırım ben bu tşörtü.toplasalim getirtelim. öyle birşey olursa bende girerim 9 tane sipariş ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben istiyorum o t-shirtten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Silphatos said: ben de girerimn lan! eser sen 15 20 tane falan getittir sonra senden alırız nasıl fikir hads sana 2 katına satarım, ellerimi ovuştururum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Razu said: DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: Razu said: alırım ben bu tşörtü.toplasalim getirtelim. öyle birşey olursa bende girerim 9 tane sipariş ettim. gerçekten ettin mi? hani bizim içinse de bedenler filan yalan olmasın sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Razu said: DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: Razu said: alırım ben bu tşörtü.toplasalim getirtelim. öyle birşey olursa bende girerim 9 tane sipariş ettim. Fazlalık olarak mı sipariş ettin yoksa gerektiği kadar mı? Eğer fazla fazla sipariş ettiysen ben de girmek istiyorum sıraya :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yok etmedim ama etsek alcak olan varmıs baya öyle bir şey oluyor mu diye bir araştırmak lazım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Valla ben de alırım bi tane heralde, fiyatına bakar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Yerel saatle 16:00'da imiş maç, burada 18:00 oluyor sanırım. Ntv falan verecek mi acaba, izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Razu said: yok etmedim ama etsek alcak olan varmıs baya öyle bir şey oluyor mu diye bir araştırmak lazım (=Sitesinde sinirli sayida diordu t-shirtler icin. Chelsea nin store tr ye gondermiyordu misal. Bunlari bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 etirtirseniz bende t shirt istiyorum M beden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bu arda maçı trakip ediyorum rove4rsın sitesinden ehe 0-0 hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi alalım,cidden araştırılsın,konuşulsun Biz İstanbul'dan Blackburn Rovers taraftarı gençler olarak store'unuzdan düzenli olarak mal getirtmek istiyoruz.İlk olarak sınırlı sayıda ürettiğiniz "Tugay,You Are My Turkish Delight" t-shirtlerinden bir parti istiyoruz. diyip işi bağlar,sonra ilişkiyi keseriz.Ya da İngiltere'deki bir patiyi kulübe yollarız. Alalım lan,XL alın bana bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Dyna İngilterede deil miydi? Söyleyelim alsın kargolasın, bize de yollasın. Bi XL de ben istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Premier Lig'de 2008-09 sezonun son haftasında bizim için en güzel görüntüler Ewood Park'tan geldi. 1999'da Rangers formasıyla başladığı Avrupa kariyerine 8 yıldır Blackburn formasıyla devam eden Tugay, mavi beyazlı taraftarların alkışları arasında son kez kaptan olarak sahaya çıktı. Yaklaşık 30 bin taraftarın 10 dakikada boyunca ayakta alkışladığı Tugay, West Bromwich ile oynanan ve 0-0 biten maçta 85 dakika sahada kalırken, futbol hayatını noktalamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ayrıca; http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=56896 Üstteki yazı da Ligtv'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tişörtler bitmiş bu arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burada bastıralım çakmasını asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Rewendor said: Tişörtler bitmiş bu arada :/ neden ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 elimizde fotoğraf var mı? var PS kullanmayı bilen var mı? var A3 boyutunda bastıraiblirmiyiz temiz şekilde? evet e o zaman dert değil alırız mavi t-shirt bastırtırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BabacumMostors said: elimizde fotoğraf var mı? var PS kullanmayı bilen var mı? var A3 boyutunda bastıraiblirmiyiz temiz şekilde? evet e o zaman dert değil alırız mavi t-shirt bastırtırız helva yapsanaaa helva yapsanaaa (dayanamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ne goller attı uzaktan nadir futbolcu örneklerinden biriydi güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Rewendor said: BabacumMostors said: elimizde fotoğraf var mı? var PS kullanmayı bilen var mı? var A3 boyutunda bastıraiblirmiyiz temiz şekilde? evet e o zaman dert değil alırız mavi t-shirt bastırtırız helva yapsanaaa helva yapsanaaa (dayanamadım) /watch?v=i-hQ96QqP6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 rewendor müstahaktır bu şarkı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 İşte Türkiye ve dış basın farkı, İngiltere'de Tugay nasıl uğurlanıyo, burada konusuna nasıl videolar konuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar