Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 2.0 Çıktı!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

chrome cok aktif ve hizli bir sekilde gelistiriliyor. ilk ciktiginda cok hatalari vardi, simdi de bayagi eksigi var ama sadece gelisim hizi nedeniyle kullanmaya deger.

tabi minor update'leri idle zamanlarda caktirmadan yapmasi da cabasi. negzel, "update ettim hadi yaptigin isi birak da restart et" demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
googleın beni hayattan soğutan tek özelliği türkçe arama ypaması. Ne yaptım ne ettiysem hiçbi browserdaki google arama çubuğunu direk google.com dan aratamadım . İstemiyorum arkadaş türkiyede yaşıyorum diye türkçe sitelerdemi aramam lazım . Manyak mıdır nedir ya . Varmı bunun kalıcı çözümü ?
Sosyal ağlarda paylaş

Noise said:

googleın beni hayattan soğutan tek özelliği türkçe arama ypaması. Ne yaptım ne ettiysem hiçbi browserdaki google arama çubuğunu direk google.com dan aratamadım . İstemiyorum arkadaş türkiyede yaşıyorum diye türkçe sitelerdemi aramam lazım . Manyak mıdır nedir ya . Varmı bunun kalıcı çözümü ?

http://www.google.nl/preferences?hl=en
Sosyal ağlarda paylaş

Noise said:

www.google.com/ncr Ülke tercihlerini kaldırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sirf add block deil sorun
bi suru addon war benim kullandigim
en basiti auto pager wa rki mesela hayatta onsuz yasayamam artik (forum yada galeri gibi sayfalarda ileri linkine otomatik tiklayip baktigin sayfanin altina yapistiriyo yane 100 sayfalik forum mesela tek sayfa gibi sadece asagi scrool edeek okunuyo)

bugmenot war
linkification war
war oglu war
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...