pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Options'ta Personal Stuff sekmesinde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 adres çubuğunda dropdown şeysini çıkartabiliyor muyuz yoksa klavyeye mahkum muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 chrome cok mu iyiymi$ bana mi oyle geldi. biz niye bunu kullanmiyomu$uz ki, x marx felan da varmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yeni versiyon baya janjanlı olmuş, en son 6ay kadar önce kullanmıştım degişmiş güzelleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 chrome cok aktif ve hizli bir sekilde gelistiriliyor. ilk ciktiginda cok hatalari vardi, simdi de bayagi eksigi var ama sadece gelisim hizi nedeniyle kullanmaya deger. tabi minor update'leri idle zamanlarda caktirmadan yapmasi da cabasi. negzel, "update ettim hadi yaptigin isi birak da restart et" demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Chrome for Linux, geldi sonunda http://www.google.com/chrome/intl/en/w00t.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hala son tabı kapattığımızda kapanıyo mu browser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 googleın beni hayattan soğutan tek özelliği türkçe arama ypaması. Ne yaptım ne ettiysem hiçbi browserdaki google arama çubuğunu direk google.com dan aratamadım . İstemiyorum arkadaş türkiyede yaşıyorum diye türkçe sitelerdemi aramam lazım . Manyak mıdır nedir ya . Varmı bunun kalıcı çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 https://chrome.google.com/extensions/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 "Nickimden Aşağı" said: hala son tabı kapattığımızda kapanıyo mu browser? evet Edit: Derdin ne oldugu belli gibi, firefox da son tab da kapatma opsiyonu yok, chrome da da böyle yapılabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Noise said: googleın beni hayattan soğutan tek özelliği türkçe arama ypaması. Ne yaptım ne ettiysem hiçbi browserdaki google arama çubuğunu direk google.com dan aratamadım . İstemiyorum arkadaş türkiyede yaşıyorum diye türkçe sitelerdemi aramam lazım . Manyak mıdır nedir ya . Varmı bunun kalıcı çözümü ? http://www.google.nl/preferences?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Noise said: googleın beni hayattan soğutan tek özelliği türkçe arama ypaması. Ne yaptım ne ettiysem hiçbi browserdaki google arama çubuğunu direk google.com dan aratamadım . İstemiyorum arkadaş türkiyede yaşıyorum diye türkçe sitelerdemi aramam lazım . Manyak mıdır nedir ya . Varmı bunun kalıcı çözümü ? www.google.com/ncr Ülke tercihlerini kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yoo yok öyle bi sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ncr olmasi lazim? bide su var google international http://www.google.com/intl/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mirage said: Denemek için kurdum. Felaket hızlıymış. Ama firefox'dan alıştığım plug-in'ler olmadığı için kullanmicam sanırım. +8435639464375693 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 import ederken firefoxdan sürekli göctü, sildim. Alışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 firefoxtaki adblock tarzı bişiyi var mı bu chrome un?? sıkıldım artık ff in bi sure sora takılmasından kasmasından. bide proxy ayarı yapamıorm chrome da. direl ağ baglantılarına gidio. ff teki gibi sadece browser için bi ayarı yok mu şunun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adblock tarzi program var ama chrome'u developer mode'a sokup oyle yukluyorsun.. "chrome adblock extension" falan diye arat detayli anlatan bi suru sayfa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben extension yukleyemedim alete ya aehhae extensions secenegi falan yok bulamadim yada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 google chrome beta yüklemek lazım extension icin, ben şahsen bekleyecem biraz daha stable versiyona gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sirf add block deil sorun bi suru addon war benim kullandigim en basiti auto pager wa rki mesela hayatta onsuz yasayamam artik (forum yada galeri gibi sayfalarda ileri linkine otomatik tiklayip baktigin sayfanin altina yapistiriyo yane 100 sayfalik forum mesela tek sayfa gibi sadece asagi scrool edeek okunuyo) bugmenot war linkification war war oglu war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bugmenot free olmayan sitelere de access sağlıyor mu bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Format atıcam da, yerimlerimi kaybetmek istemiyorum ben. Var mıdır çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 google chromeun senkronize et özelliği vardı. ayarladyısan bişey olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar