tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 lafı gediğine oturttu, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. Her ikisiyim dedim ya zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. ne o elit insan rp simi yapıyon sıkma adamın canını yeni gelmişin efendi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: selam, neresinden izmirin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat bayansın dimi? okadar yavşıyorum erkek falan çıkarsan çocuğumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. Her ikisiyim dedim ya zaten :) insan bişey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: selam, neresinden izmirin =) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat said: nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. Her ikisiyim dedim ya zaten :) insan bişey olabilir Zayıf argüman.. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 adamınbiri said: empat bayansın dimi? okadar yavşıyorum erkek falan çıkarsan çocuğumu keserim. (:D koptummm yaa.nie yalan söliim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. Her ikisiyim dedim ya zaten :) insan bişey olabilir Zayıf argüman.. Yazık bu kadar,,yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu kız beni seviyo hacı tabi canım ya niye yalan söyleyesin sende haklısın canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Olivies said: ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: selam, neresinden izmirin =) =P bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermit said: empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. ne o elit insan rp simi yapıyon sıkma adamın canını yeni gelmişin efendi ol niye?otorite sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat said: kermit said: empat said: nileppezdel said: İzmir'li olmak tabi ki bambaşka bir şey, İstanbul'lu olmak kadar güzel değil bi kere :D olamazsın ki zaten sıkıntı yapma canım.. ne o elit insan rp simi yapıyon sıkma adamın canını yeni gelmişin efendi ol niye?otorite sen misin? yeni gelip millete izmir şöyle izmirin bokuna kurban olun an(g)ara gibi laflar etme bayansan bi hanfendi erkeksen de delikanlı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 son 1 yılın en cok hit alan hosgeldin topici olmus simdiden tebrikler :D ayrıca hosgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D evet ya bence de tamamen katılıyorum altına imzamı atarım ben bu lafın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Shimone said: son 1 yılın en cok hit alan hosgeldin topici olmus simdiden tebrikler :D ayrıca hosgeldin :D alakası yok veştitsanın ki daha çok hit almıştı sanırım vardı bisürü yahu en çok hit alan bu değil ama inş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 asdf nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nileppezdel said: @empat: Sadece bir şey olabiliyo olman çok üzücü. Aynı anda pek çok şey olabilmek güzel bir şey. Onu geçtim millet aynı anda iki cins bile olabiliyo yani "insan bişey olabilir" lafı çok komik :D sen bişeyi tam olda gerisini problem etme şekerim.zaten ondan okadar karaktersiz dolu ya ortalık..werdiğin örnekte beni çok etkiledi bu arada hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 merhaba burcucum hoşgeldin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 empat said: Olivies said: ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: selam, neresinden izmirin =) =P bornova hmm, sitede falan mı; iki burcu tanıyorum da=p fotoğraf var mı peki:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu arada söylemeyi unuttum, hoşgeldin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Shimone said: son 1 yılın en cok hit alan hosgeldin topici olmus simdiden tebrikler :D ayrıca hosgeldin :D hoşbuldukk efenimm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar