Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 siz daha iyi bilirsiniz tabide bu işleri : )) ama yinede eski sevgili fotosu çok şeyi çözer
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hahahaha tabi tabi soy ağacımıda koyayımmı?
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 koycamda ben ..nese hadi
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ginaly said: çok ayıp. kaşınmayalım o zaman ne dersin?
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 empat said: ginaly said: çok ayıp. kaşınmayalım o zaman ne dersin? NE NE NE NE NE NE NE?
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 @pogodi tut kendini kaçıracan kızı geleceğimizle oynama! @ginaly hocam biraz ağırdan al kendini pls piyasayı düşürüyosun olmuyo böyle sonra kazanan eleman bin bir türlü kapris çekecek. beyler olaya biraz daha taktiksel yaklaşsak? neticede aynı forumun kullanıcılarıyız ortada 1 adet kızımız var birbirimizin işini zorlaştırmayalım....lütfen lütfen. o diilde empat ben çok duygusalımdır tam böle omzuna kafayı koyup ağlamalık adamım. he göğsüm acık gıllıdır ama işte kadı kızında da kusur vardır dimi 8-)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu topiğe post atmak yerine posta koymak gerek artık empatladı çok fazla cıvıdı
empat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 SodomVsGomore said: @pogodi tut kendini kaçıracan kızı geleceğimizle oynama! @ginaly hocam biraz ağırdan al kendini pls piyasayı düşürüyosun olmuyo böyle sonra kazanan eleman bin bir türlü kapris çekecek. beyler olaya biraz daha taktiksel yaklaşsak? neticede aynı forumun kullanıcılarıyız ortada 1 adet kızımız var birbirimizin işini zorlaştırmayalım....lütfen lütfen. o diilde empat ben çok duygusalımdır tam böle omzuna kafayı koyup ağlamalık adamım. he göğsüm acık gıllıdır ama işte kadı kızında da kusur vardır dimi 8-) hahahah tabii canım keşke herkeste bu kadar az kusur olsa =)
empat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 baya bildiin 2hafta oldu ben geleli =) ayrıca daha önce h.bulduk demiştim sağaa:D nese bidaha diim hoşbulduk :P
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 SodomVsGomore said: empat said: SodomVsGomore said: empat burcun ne? durun tahmin edeyimmm balıksınız değilmii??:D Hayır yengecim tuttum mu bırakmam HAH-HAH-HAH-hah-ha... bu ne ya !! ahusdhuafhasf
empat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Quibble said: SodomVsGomore said: empat said: SodomVsGomore said: empat burcun ne? durun tahmin edeyimmm balıksınız değilmii??:D Hayır yengecim tuttum mu bırakmam HAH-HAH-HAH-hah-ha... bu ne ya !! ahusdhuafhasf auhuahuh onu bende görmemiştim ya lol :)
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bende hoşgeldin diyim bari, hoşgeldin.
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 of gotun kalkti iyice bi sus artik.
empat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Olivies said: of gotun kalkti iyice bi sus artik. kimin g.tü kalkmış ya?
Öne çıkan mesajlar