Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Kısa vadelerde (5-10 yıl) şişede yıllandırılabilir uygun şaraplar. Buzbağ Rezerv mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bir arkadaaşım süryani şarabı getirmişti fiyatına göre çok güzeldi. Konu şarapken söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Seviyesi de çok güzel konunun ama, Viral olsun diye koymalıyım bunu; İŞTE O 300 LİRANIN AKİBETİ http://www.bilgedost.org/wp-content/uploads/2010/03/yarra-yering.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 emre espri kalitem seninki kadar kotu olsa geceleri yatarken aglardim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Kerimciğim her ne kadar cevap vermek istesem de, konuyu Arda'dan ikimize çekmek istemiyorum. Sen de öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 300 liraya kütür kütür bi hatun getittiririm ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 300 liraya lopur lopur hatun gelir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Oha ahahaha.Lopur lopur zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hepsini 1tl yaptır zengin göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: arkadaşlar oturma odasında yan çevirerek yıllandırdığınız şaraptan bir bok olmaz. Önce şarap bekletmeye uygun olcak üzümü felan. Sonra o üzümün kaliteli çocuk verdiği bir yılda toplanmış olması lazım ki adam 1 milyar para versin o şaraba. sonra serin ve nemli bir ortamda düzenli olarak çevirerek saklamanız lazım. evladınız gibi baksanız bile sirke olabilir o şaraplar. Ahmetin mehmetin yapabileceği iş değil o. Bonec in hiç değil sdfsdf. Domuz kumbarasına devam gogoç sırf sunlari yazmak icin upladin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yoo konu ben upladıktan sonra geldi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 önce suyu ısıtmışsın gözlerden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 250 ytli değerlendirmeye çalışan bi adam varken bonecin şarap krallığının focus olacağını nerden biliyim lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 şarap yazıp arattın forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 @fistan cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 adam foruma girmedi bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 at yarışı ve idda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: Bone said: direk green label alsın içsin. gerçi şey düşündüm, şöyle kalitesinden 300 ytl'lik bir şarap alsa, depoda yıllandırsa, 10 yıl sonra onun fiyatı 1 milyar olur mu ki? aboo bu da çok iyiymiş abvblizzard said: yoo konu ben upladıktan sonra geldi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 alta açıklama gerektiricek cevap geleceğini tahim etmedim hali hazırda komik diye. lale misn komik olcam diye es mi geçiyosun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: @fistan cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. su yaziyi hayal meyal hatirliyorum ama... cikaramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 o paralar "göbek fonu" na aktarıldı göbek altı edildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar