Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Revenant said: git kariya bas en guzel yatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bu paranın değerlendirilebileceği en iyi yol Rus sektörü. Krizden darbe almaması için hepimize iş düşüyor, buraya yatırım yapabilirsin, piyasa canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bas galatasaraya tek maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sıkıyorum ve Ülker hissesi al diyorum. Borsadan anlamam ama Ülker firma olarak çok büyük yükselişte gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 forex, 200:1 kaldıraç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 1 gözlük veya 1 saat, veya 2 si birden. en ez 4-5 yıllık kişisel imaja yatırım + içsel mutluluk hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sigara kullanıyosan eve stok yap derim. zam kapıda. 3-5 kar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 zam geleli 2 ay oldu zaten daha ne zamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 strip pokerle değerlendirmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 beşiktaş kupayı alınca hisseleri 3'e katlandı bu arada. şampiyon da olursa gene bi ton para girecek kasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ZaugnaKhaldun said: uzun vadeli biriktirmekten bahsediyorum be; ne şans oyunu falan manyak mıyım Bana ver, borsa da oynayalim =) hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Asteroth said: En temizi gayrimenkul dostum. 250-300 YTL'yle janjanlı semtlerden daire kapatmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 veyron almalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 garaj al site kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ginaly said: ohohohoohoh. sesli güldü valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ay dendi mi bilmiyorum ama fakir bu ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yavru lemür al. Besleyip satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kfc DEN 10 tane bucket al, sokak kedilerini besle, 10 lt kolada sana kalsın win=win hem ayın müşterisi olursun şubenin kapısına resmini asarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Wispy said: Abi altın 100% artsa 250 yerine 500 liran olacak. Kumar veya Kiev'e yatırım yap bu nasıl bir matematik? edit: üstteki yazıyı silmiyorum bir an kendimle çeliştim bi saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bankada param olsun diyorsan git bi hesap açtır yapıkrediden. B tipi likit fon al o parayla, azar azar artar. Yatırım değil de işte eline para geçtikçe oraya atarsın böyle ufak meblaları biriktirmek ve gerektiğinde hiç beklemeden çekebilmek için kolay yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 axedice said: Bankada param olsun diyorsan git bi hesap açtır yapıkrediden. B tipi likit fon al o parayla, azar azar artar. Yatırım değil de işte eline para geçtikçe oraya atarsın böyle ufak meblaları biriktirmek ve gerektiğinde hiç beklemeden çekebilmek için kolay yöntem.Arkadaşa katılıyorum parayı eziyorsunuz da zor bir duruma düşsen senin için çok iyi bi para olur hem ayda 20-30 kağıt kenara koysan bile yine yıl sonunda 500-600 lira paran kalır ki hani kendimizi kandırmayalım bu kadar paraya 5-6 bin tl yapamazsın bi yılda ama dediğim gibi zor zaman için banka da sakla bence hayat bu sonuçta lazım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 2 rus bir norveçli bırak tl kalsın kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bence bira stoğu yap zam gelirse kar edersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 rusa ver tecrübe edin ileride zengin bi kadın bulurken bu tecrübeleri kullancaksın fgads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 suya yatır parayı bak yaz geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar