Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Core2Quad 9550 işlemcim var, stok fan ile kullanıyorum halen. o/c vs de yapmadım, standart 2.83 GHz'da çalışıyor. boştayken 45-50 derece, yük altında 60-70 arası değişiyor. o/c ile 3.4+ ghz gibi değerleri denemek istiyorum ama stok fanın yetersiz kalacağı belli. sunbeam ve ocz işlemci fanları arasında karar kılamadım. piyasa bilgim de yok fanlar hakkında. maximum soğutmayı sağlayan bir ürün lazım bana 70-80 liraya. bir de iyi bir fanla değiştirirsen mevcut fanını 20-25 derece soğutursun dedi bir arkadaş, abartı geldi bana. bu kadar mı dandik stok fanları işlemcilerin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 stok fanların dandikliğinden değil aslında, adamlar yeticek kalitede fan takıyor işte maliyet için =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Masquerade said: bir de iyi bir fanla değiştirirsen mevcut fanını 20-25 derece soğutursun dedi bir arkadaş, abartı geldi bana. Abartı değil. Fanına göre daha da fazla fark olabiliyor. Epeydir takip etmediğim için doğrudan model tavsiyesi veremem. Geçen sene araştırdığım Scythe ürünleri çok popülerdi. Zalman ve Thermaltake de ana rakipleriydi. Ayrıca Coolermaster ürünleri fiyat/performans açısından iyidir. İsmini yazmadığım iyi markalar da vardır tabii, aklıma bunlar geldi. Şu sitede baya iyi incelemeler oluyor: http://www.silentpcreview.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 20-25 derece guzel bi sogutmayla gayet iyimser rakamlar. sunbeam i ben sahsen onermem, ozellikle bu konuda mirage in da dedigi gibi scythe oldukca basarili ama sasirtici derecede ucuz urunler yapiyor, ama maalesef turkiyedeki performans bazli modelleri boyut acisindan problemliydi. mugen ve ninja gibi devasa ve her kasaya olmayan modelleri var. ama yinede gonul rahtatligiyla oneririm. kule tipi olanlar disindaki form factorlerinden ise uzak durmak gerek. ocz in yaptirdigi vendetta lar da aynen f/p acisindan mantikli fakat 92mm lik kesmeyebilir, 120 lik olan vendetta2 oluyordu galiba bakmak gerek. bunun disinda bu piyasada uzun zmndir mal girdisi olmuyor ulkeye, distributorler hatta cogu markayi birakti (lian li =[[) buldugun aklina yatan modelleri yazarsan burada karsilastirmaya calisiriz. mesela TT nin bu konudaki urunlerini begenmesemde sonic tower gibi modeller cikardilar yakin zmnda gayet ucuza , onlarin reviewlarina bakmak gerekli. sabit bi sektor olmasina ragmen cok ilginc bi sirkulasyon var fiyat ve modellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar