Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi guild?


narsor

Öne çıkan mesajlar

şu anda ben sb alliance adında bir oluşumdayım eğer 10-15 tane aktif oyuncu tabanı oluşursa bir guidleşmeye gitmeyi düşünüyorum.

şahsen oyunun türkiyede neden popüler olamadığını anlamıyorum.ana baz olarak uo pvp si alınmış, sistem olarak uo nun sandbox sistemi abartılarak guildlere yayılmış ve inanılmaz kapsamlı magic ve melee sistemlerine ayrıştırılarak detaylandırılmış.

azmodai zamanında türk oyuncuları için görüşleriyle oyunun belki dibine balta vurmuş gibi oldu ama şöyle bir olay var ki biz türk oyuncuları başkasını lootlamayı, gruplaşarak başkalarını ganklemeyi çok severiz tam bizim için yapılmış gibi bir oyun durmasına karşın şu anda oyunda türk popülasyonu 30 u geçmiyordur.

şikayetçi değilim çok eğlenceli bir oyuncu ortamı var 2002 de atl de oynadığım tadın benzerini bazı anlarda hissetmem mümkün oluyor.

çok fazla insan gerekli değil biraz uyumlu insan gerekli aslında bir oluşum için. yaz aylarında(önümüzdeki 4 ay içerisinde) kendi içimizde bir komünite oluşturacağımıza inanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ve benim arkadaşlarım yani eski UO'cu tayfa DFO'ya gelmeyi düşünüyoruz, şuanda oyunu indiriyorum üyelik aldım, dediğiniz gibi zamanla DFO'daki Türk popülasyonu artacaktır...

Oyun içinde iletişim kurmak icin lütfen nicklerinizi veriniz...


PS: Benimle beraber 5 arkadaş oyunu indirmeye başladık, bir guild kurmayı düşünüyoruz ciddi olarak... Durum kesinleşince foruma bir başlık acacağım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir, alliance'a girmek icin hamlete bile ihtiyacin yok. Hamlet takilma ortami ve aksiyon amacli olur diye demistim. Alliancelar adam almak icin olup bitiyor, Cotc zergu karsinda durabilmek icin hicbir clani red etmiyorlar. En azindan benim gordugum iki alliance oyleydi.

Benim onceki clanim Vis Vetas'in 3 uyesi vardi, ne hayatlari boyunca bir Hamletleri olmus nede bir sehirleri. Aftermath alliance'inin uzun suredir uyeleriler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Downloadım 6 saat sonra biticek, diğer arkadaşlar benim oyun hakkındaki ilk yorumlarımdan sonra download'a başlayacaklar, malum birinin önden bakıp fikir edinmesi lazım, görüşlerim olumlu olursa herkes başlayacak download'a...

Eger ben begenirsem oyunu, hepimiz devam edeceğiz, sonra guild kurulumu ve guild web yapımı gelecek sırasıyla...


Ps: Beğenmeme olasılığım cok düşük görünüyor XD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harika, guild kurulumuna aktif katilacak kadar oynayabilecegimden emin degilim, warhammer'a saglam asilmistim ama darkfall'a ayni sekilde asilmam. Darkfall bana cok saglam bir oyun gibi geldi, eski UO'cuysaniz sanirim sarar sizi.
Higheels Genire'ye tel atin denk gelince, human actim, 3-4 gundur takiliyorum, genelde ork kesip para topluyorum, starter sehrini biraktim, oradaki orklar saglam camplaniyor.

Ork kesmek icin vs, haber verin takilalim. Bir de vent serverimiz olursa saglam olur valla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...