Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlıyorum! Haliyle sorular falan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi 14 günlük başlıycam oyuna bi bakıcam. sonra da sanırım alıp oynıycam da burdan yardım ederseniz sevinirim.

günde ortalama 2-4 saat oynıyabilcem gibi duruo. neler yapmalıyım nası başlamalıyım falan filan onnarı bi öğreniyim.
Mesaj tarihi:
Ufak bikaç guide falan okusan yeter. Zaten fazla bişey anlamıcaksın guidelardan =D. Oyun başlayınca tutorialı var.Sonra oyunda türk kanallarına girip sora sora ögrenirsin. Bana mail adresini pmlersende buddy program denen şeyden sana 21 günlük trial yollayabilirim. Böylece eğer sen oyuna devam edersen ben bedava oyun süresi kazanırım. Oyun içindede nikim Hataycan pm/mail vs istedigin şekilde ulaşabilirsin.
Mesaj tarihi:
oyuna başlıyınca gelen tutorial genel menüler oyundaki içerik hakkında biraz bilgi veriyor zaten onu kesinlikle yap hatta F12 ile daha sonra spesifik olarakda tutorialleri okuyabilirsin bazıları gerekli skill bookları vericektir. oyun içersinde turkish coffee kanalında türk oyuncular var her türlü soruna cevap verirler. 1.6m skill puana ulasana kadar rookie help kanalıda birçok soruna yardımcı olucaktır ben eve'e baslayali 10 ay kadar oldu çok çok yeni sayılırım daha önceki postlarda dedikleri gibi ilk 3-4 ay biraz sıkıcı geçiyor gerçi bu yeni newbie skill sistemi ile learningleri daha hızlı kasabiliyorsun eğer oyunu sevsen bile ilk başlarda biraz sabır lazım daha sonra corpa girip yapmak istedigin şeylerin skilleri oturdukca eğlenmeye basliyorsun Eve biraz garip bir oyun skilleri beklemek para kasmak görev yapmak sanki çok yavaş gibi gelebilir ilk başlarda ama agentin biri görev icin low sece yolladigi zaman tepene binen korsanlar sayesinde combatların aslında çok hızlı olabiliceğinide ögreniorsun 10 ay içersinde sabırsızlıktan çok ara verdim ama simdi verdigim aralar için hatta 2003te çıkan bu oyunu 2008de keşfettigim icin pisman oldum diyebilirim wowu ve blizzardın marketing camiasının pırıltılı ve göz alıcı ışıkları kör etmiş bizi bu cevheri görememişiz zamanında ah ah
Mesaj tarihi:
b1vRiP said:
o baştaki sabır sürem baya uzıycak sanırım benim çünkü az oynıyabilcem :(

yok sen oyunda olmasanda karakterin gelismeye devam ettigi için bi bakıma kafan rahat bırakabiliosun yada işin cıktı iki hafta ara verebiliosun ama tabi bi skillpoint/saat kavrami oldugu için ilk etapta learningleri kasmak ilersi için çok önemli çünkü learningler diğer skillerin gelişme zamanını azaltmakta
Mesaj tarihi:
Oyun 1 saat oynanıpta beğenilebilcek birşey değil zaten hatta ilk 1-2 ay bay getirebilcek bir oyun eğer sabırlı oyuncu değilseniz ancak ilk 2 ayı atlattıktan sonra oyundan keyif almaya birşeyler öğrenmeye başlıyorsunuz. Oyunun mantığı realtime olarak gittiği için yavaş gelişiyor herşey ama çoğu zaman iyi oluyor bir bakıma çünkü çok oyuncu bodoslama yüksek spli skilleri olan charlarla oyuna girince afallıyo ve 1 haftalık 3 kişilik noob diye tabir edebileceğimiz adamlara yenilebiliyor çünkü mantığını ve oynanışını algılayamamış oluyor. Ben 3. yaşıma girdim gururla söylüyorum walla :D 3. yaşımda 3 acc sahibi birisi olarak hiç sıkılmadım bu zamana kadar. Kaldıki oyunu hiç kredi kartı ilede uzatmadım ilk ayım hariç.
Mesaj tarihi:
Simdi soyle bir duz mantik kursak. buddy programla 21 gun birde ustune orjinal kutu 60 gun toplamda 50 TL ye 81 gun baska odeme yapmadan EVE in nimetlerinden yararlanabiliyoruz. Peki bu 81 gun sifirdan bir karakteri gelistirip gamecard ile bu sureden sonra ucretsiz oynayabilmek icin yeterli bir zaman midir?

Birde Eve icin casual friendly diyebilir miyiz? Evli barkli, colugu cocugu, isi gucu olan bir adam az ve oz oynayarak oyundan zevk alabilecek seviye ye gelebilir mi? Gelebilirse az oz olarak ne kadar oynamali? Malum diger level bazli oyunlarda bunu yapmak cok da mumkun degil.

Oyunun genel anlamda oyuncu kitlesinin kaliteli oldugunu okumustum dogru mudur?

Bayagi bi soru sordum. Simdiden tesekkurler.
Mesaj tarihi:
Hatta casual oynamak isteyenler için çok artılar var hem oturup başında saatlerce skill kasmaya gerek yok tabi skill geliştikçe parada lazım olucak bunun içinde gerçek para ile oyun zamanı satın alıp oyun parası ile oyun içinden satabilioruz vakti olmayıp para kasamayanlar için legal bir sistemde mevcut yani.

Edit: Oyunda yaş sınırı yok belki ama fanfestinde +18 yaş sınırı var oyuncu kitlesi hakkında bir anımı anlatıyım bizim corpta genel olarak ingiliz ve avrupalı çoğunlukta ama gece runlar için kanadalı bir officerimiz mevcut ve amerikali memberlar ile gece operasyonlar yapıyolar tabi saatlerin kesiştiği zaman venti dinlemek çok ilginc olabiliyor amerikalılar ingilizler filan aynı lisan farklı aksanlar birbirlerini anlamadıkları oluor genelde ama amerikan aksanını ben daha iyi anlıyorum ingilizler cidden çok ilginc konusuolar
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
DERT3 said:

yaklaşık 1 ayda tüm learning leri lvl 4 leyebilecek bir sistem geldi aslında sıfırdan 1,6 milyon SP ye kadar % 100 ile training yapabiliyorsun yeni char açtığında.

Örneğin başladın oyuna cybernetics skilini hemen lvl 4 yapıyorsun. Böylece +4 implant takabiliyorsun. Ondan sonra salvage skilini lvl 4 yapıyorsun.Bu sana görev yapan oyuncuların yanında salvage den iyi para kazanmanı sağlayacak. Bu arada Learning leri Lvl 4 yapıyorsun.Learning ler bitince Caldari Drake'e iyi binebilecek şekilde BC yi lvl 4 yapıyorsun. Sonra heavy missile skillerine ve engineering lere abanıyorsun. bu sayede lvl 3 görevlerden görev başına 20 dk da 3-4 milyon kazanabilecek duruma gelirsin. Ha bu para az diyorsan Drake i bırakıp Retriever ve İndustrial Taşıyıcı skillerine abanırsın. Saatte sırf Veldspar kazarak saatte 8-10 milyon para kazanırsın. Kernite yada Omber kazsan 15-20 milyon para demektir bu.

Bu oyunda çoğu oyuncu ilk 1 yılda +4 implant ve lvl 4 learning skilleri ile skill kasıyor. 6 ayda o drake e adam akıllı binersin ve PVP de ufak bir fleet gang ile harikalar yaratırsın.

AYRICA Lvl 4 görevlerin zorluğu da düşürüldü.Bu sayede yeni oyuncuların da kolayca para kasmaları sağlandı. Ama aklında bulunsun ben 70 milyonluk char ile full T2 fit raven ım ile bir lvl 4 görevi 35 dk da bitiriyorum ama 2 kişi olunca 15 dk da bitiyor görev yani ne kadar çok insan o kadar çok para ve LP point.

Soruların olursa, aç bir tane trial account turkish coffee kanalında herkes sorularını cevaplar diyecektim mücümsüzün biri kanala şifre koymuş bunun altında bir bit yeniği aramalı mıyım_?

Şimdi yeni oyuna başlayanlara ilk tavsiyem salvaging ve industrial ship lerden bir tanesini lvl 3 e kadar getirmek.

ÇILGIN TURKLER kanalına gelirsen orda her sorunu cevaplarım sadece Dert i arıyorum demen yeterli lvl 4 lerde salvage ve taşımacılık yapacak bir eleman arıyorum. bana en az yarım saat kaybettiriyorlar o sürede senin her görevden 3-4 milyon kadar kazanabileceğini garanti edebilirim.

oyuna benim buddy davetim ile katıldığında 1 tane drake promosyon hediyemiz anında senin oluyor :) ilerde Caldari BS kullanırsan da 1 tane Raven da performansına göre benim hediyem dir.
  • Yeni Oluştur...