hella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Aboow Bu karpız iyice yarılmış (= Baksana adamın bant kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 meauehuah adam sırf bunu yazmak için acc açmış yaw :) koptum (bi sn burda parçaları topluyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Karpıs kıs sana sesleniyom ! Gel birlikte yenilelim aşkımz mujx* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ya karpuz bi cevap ver ya merak ettim harbi harbi çatlayacam şimdi ha senin gibi yarılcam ortadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tipik bir karpuzluk örneği.. aklıma nedense ahmetboy geldi..hani şu yörünge dışı olan.[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bana sallıyor gibi geldi.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ne bilim belkide sallıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 zuahhaahah sallıyo dediler... konu dışına taşırsanız böyle olur işte...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ya tamam ben inanıyom sana hadi söyle ben kaçıncı üyeyi m yaw çatlıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 insanların kaçıncı üye olduğunu anlayabildiğimi söyledimmi ben?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ne bilim o nu bulan unuda bulur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 pfffff[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bulamadınmı ? pu senin kalıbına be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bende seni bişi sandımdı ( :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bırakın ya bişi bildii yok adamın kandırıyo ya.. *!har har har*[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Disappear işte buna kıl oluyorum ota boka post kasıyo demeye başlıyo insanlar şu saçma sapan şey çıkınca... Kaldırın şunu allah için ya...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bencede gönül rahatlığıyla mesaj yazamıyorum bak yoksa Fazil'i salarım üstüne kuyruklu piyanoyla dalar[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Dis bu topic iki tane fazla post olmadan daha mı anlamlıydı? Yani herşeyi kalkıp post kasmaya bağlamanın anlamı yok ki, her zaman vardı anlamsız mesajlar, her zamanda olacak. Üyeler ne kadar farkına varıyor bilmiyorum ama Konu Dışında mod olduğumdan beri burada sadece benim sildiğim mesajların sayısı altın madalya almaya yeter zaten, yani "madalya sistemi çıktı, anlamsız postlar başladı" diye birşey yok, "bütün abuklukları madalyaya bağlama yaklaşımı" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 fake seziyorum[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Peynir, 24 April 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Merhaba (: Ben bir peynirim Karpuzla iyi giderim Beni yemezseniz Vallahi gücenirim AHhahahaah ulan nette kolay kolay gülmeyen bir insanım. Bi geçenlerde espri yapmışlardı ne çok ona gülmüştüm. Buda rekoru geçti. En çok buna güldüm. Halada gülüyorum.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 herkes kendine kafadan bi madalya versin bitsin olay iice şey yarışı gibi olcak yakında millet çıkarıp işicek "ben daa uzaa işedim nihaha" olayı olcak :) ben bi yıldan fazla üyeyimdir garanti ama çeyrek madalaya kadar postum yoqtur her konuyu okuorum ama msj atmak için atmak zor gelio ztn tembelim bi de müzik kısmına biraz mesaj atıorum..[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Deep-Night, 23 April 2003 23:52 tarihinde demiş ki: İşte karpuzun yarıldıktan sonraki ilk resimleri[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Çokta sulu birşeymiş,hımmm[hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and SabotageOwO>Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet abi milet madalya almak için hemen hemen her konuya cevap veriyo anlamlı olsun veya olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar