Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 *!kahkahaya katılaraktan* yok arkadaşlar öyle bişey.. bu düzenbazların oyununa gelmeyiniz! bunlar halkı karıştırmaya yönelik söylentiler! yok öyle bişey![hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ULAAAAAAAN!!!!!!! KIRDIRTMAYIN LAN KAFANIZI YAYAYIMMI LAN HERKESE ÖZEL MESAJLA GETİRSENİZE ANTİBALİSTİK FÜZESAVAR SİSTEMİMİ... (Ps: Aramadan antibalistik diye aratırsanız antibalistik füzesavar sistemi sevdamın ne kadar önce başladığını görürsünüz)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Anaaaaa Düzeltmiiiiiiiş ULAAN! REHİNELERİ ÖLDÜ BİLİN!!! ŞİMDİ BİTTİNİZ ULAAAAAAAAN!!!![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bi dakka... Hangi Rehineler?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Benim ya rehine abi nolur bırak wastiee abi yine boz ne olur abi ölüceam[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 nıhahahaaahaa olecen senden kurtulacaz[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 24 April 2003 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 VURURUM VALLA DEEP-NIGHTI ÇABUK GETİRİN ULA ANTİBALİSTİĞİMİ[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bence antisiyle urasma direk balistikle dal :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ühüh bana kıyamazsınız.Wastiee boz şunu :-([hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 daaalınnn daaalın... gitti rehineler,kavga bittii yok antibalinalıfüze,müze... yok öle yagma..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ehueh way köftehor seniiiii :-P bide utanmadan antibalistik füze istio.. :D bende isa'dan önce 99. üyeyim :-)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 *Yoldan geçen cahil adam rolü* La o bişey yapamaz tanıyom ben onu Laaaa garpuz yiyosa yap lan koskoca teşkişlat var burda alırlan paçanı. Sallıyo lan bu hurafe bunlar inanmayın. İlgi çekmeye çalışıııoo bu[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Ulan blackchaos sen Zavallı turist kadınlara taciz et sonra gel burda vıdıvıdı konuş ilgi çekmeye çalışıyo falan diye... ÇIKARIYIMMI LAN FOYALARINI ORTAYA[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ortadan 3e bölünmüş[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ULaa karıştırma onları. O kardeşimdi turist kadına çarpmış. Günah onlar günah ! Hurafe bunlar inanmayın sevgili müminler. töbe de bre münafık Yüce rabbin verdiği nimetin ismini koymuşsun tikine o isme yakışır davranışlarda bulun. Yüce Allahın bize sunduğu dünya nimetlerinin isimlerini kirletme.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=20545 BU NE LAN O ZAMAN NIHOHOHAHAHA[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 karpuz ben bunu gördüm daha önceden ne yani cokmu önemli bişey bu ya alala[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 karpuzzz kardeş ben kaçıncı üyeyim o zaman bi söyle :) hadi kırma beni ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok kardeşim karpuz marpuz! meze yaptık rakıya yedik onu![hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tüh yaw ama bu kelekti ha nasıl yediniz yaw siz bunu ıyy varya miğdem kalktı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok kardeş! turfanda bu turfanda! yeminnen baldan tatlıydı![hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ahah varya en güzel yanında bi de peynir olcak o zaman iyi gider . yanlışmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 karpuz bişi sorucam aklıma takıldı sen sporlamı ürüyodun? bi kaç sporun yolda düşmüş sanırım.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 he yaw hem onu açıkla şu spor olayını hemde ben kaçıncı üyeyim söylemessen darılırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Merhaba (: Ben bir peynirim Karpuzla iyi giderim Beni yemezseniz Vallahi gücenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar