vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Arkadaslar sitenin icerigini komple indirmenin imkani yokmu sabahtan beri bakmadigim yer kalmadi tam sayfa flash gozukuyor sayfa firefox sothink eklentisiyle indirdigim zaman sayfanin ortasinda konusma yapan bir hatun var sadece onu indirebildim yardimlarinizi bekliyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 httrack kullanıyorum ben site indrmek için. ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 baktim ama login bilgilerini duzgun girdigim halde cakiliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Scrapbook dene firefox add-on sitede javascript swf resim ne var ne yok alır DL eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Olmadi neyse arkadaslar suan sadece buna ekrandaki goruntuyu capture etmem gerekiyor ama sesle birlikte hem goruntuyu hemde sesi kayit nasil edebilirim? Cok guzel programlar biliyorum bu konuda ama seside almam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ya sitenin tamamını indiren bi program vardı ama adını unuttum ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yetemenk said: ya sitenin tamamını indiren bi program vardı ama adını unuttum ya =(ya cok saglam bir site login bilgilerim oldugu halde indiremiyorum java flash karisimi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Arkadaslar allah rizasi icin bilen varsa yardim etsin acayip zor durumdayim flash in arkasina powerpoint gommusler sanki sonucta izliyorum bilgisayara iniyordur bu dosya bakmadigim program kalmadi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Scrapbook indiriyo ya, onun ayarları var uzantıları falan yazıyosun. Bİraz incele scrapbook alamazsa hiç bi program alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Tesekkur ederim guzel eklenti ama malesef giristeki introyu indirebiliyor sadece ondan sonrasini baska eklentilerle indiriyorum flv olarak sadece slayt icerisindeki kucuk video geliyor adamlar oyle yapmiski ppt gibi ama sag tus yapinca flash oldugu gozukuyor :( acayip zor durumdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 teleport pro diye bi program vardı ama sene 99'du. belki yenisi çıkmıştır yazayım isteyen bakabilenör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hah işte benim unuttuğum program teleport pro idi. onu dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yok abi adamlar oyle yapmiski flashin icine powerpoint video gommusler teleport v.s tarzi programlar sadece loading kismini alabiliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 vimpir said: yok abi adamlar oyle yapmiski flashin icine powerpoint video gommusler teleport v.s tarzi programlar sadece loading kismini alabiliyor:( adresi versen de bizde baksak sakıncası yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 -Crawler- said: vimpir said: yok abi adamlar oyle yapmiski flashin icine powerpoint video gommusler teleport v.s tarzi programlar sadece loading kismini alabiliyor:( adresi versen de bizde baksak sakıncası yoksagizlilik anlasmasi olmasa coktan paylasmistim:( yemin ederim butun gece aradim taradim ama bu tarz birseyi nasil indirebilirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Offline Explorer vardı lakin lisans muhabbeti yapmadan önce 1 ay kullanılıyor. Tek seferlik falansa işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tesekkurler bakiyim ama sanmiyorum offline explorerin is gorucegini parasini verip bile alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar