Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 taksimde turistleri elliyenlerde eğleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yani, adam dejarj oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 BabacumMostors said: kolbastıyı ben aylarca börek çeşidi zannettim Ahahahahha abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 obsesifik said: kolbastı aslında güzel oyundur da bişeyin de bokunu çıkarmasak böyle sadece bilenler oynasa fln hatta zamanımıza uyarmasak da aynı tad ve güzellikte kalsa.. Bilenler oynasa? Bilenide mi var o hareketlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kolbastının belirli hareketleri mi var? ben canının istediği gibi saçmalıyosun diye biliyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 birkaç ay önce esamesi bile okunmuyordu sahiden, ne oldu ki popülerleşti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,4031273 kolbastıdan korkmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11725461.asp?gid=229 İnternetteki video paylaşım sitesinde ‘Ameliyathanede kolbastı’ başlığıyla yayınlanan ve iki kişinin ameliyathanede ‘kolbastı’ oynarken çekilmiş görüntülerinin bulunduğu hastanenin, Kocaeli’nin yeni ilçelerinden Darıca’daki özel bir hastane olduğu ortaya çıktı. Başhekim, çalışanlardan birinin dört ay kadar önce iş akdinin sona erdirildiğini, diğer kişinin de 20 Mayıs’ta işine son verildiğini bildirdi. İşine son verilen kişi savunmasında, şakalaşmak ve stres atmak için kolbastı oynadıklarını, kötü bir niyetleri olmadıklarını söyledi. Başhekim görüntüleri çekenin de görevden ayrıldığını söyled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 AHAHAHAH, videoyu izleyemedim de yazık lan adamlara. Kol bastı hayat karartıyor! Kol bastı can aldı! Kol bastıcılar mezarlıkta kol bastı oynarken yakalandılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 LathspeLL said: Bu kolbasti nerden cikti nasil cikti niye cikti? Milli dans olacak bu populariteyle. bedük - automatik klibiyle başladı bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 adamınbiri said: kolbastı bu dünyanın en gereksiz olayı bulanında oynıyanında yatıcak yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 -007- said: LathspeLL said: Bu kolbasti nerden cikti nasil cikti niye cikti? Milli dans olacak bu populariteyle. bedük - automatik klibiyle başladı bu olay yok hıncal yazdı bunu ilk böyle birşey var diye. sonra trabzonspor başladı. klip mi önce geldi zaga mı bilemedim klip öncedir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar