managerx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 80 xotli um vardı content eksikliğinden bırakmıstım simdi swtor cıkana kadar doneyim en azından karakter kasarım falan diyorum damagesi iyi olsun anında gg olmasın türü healer olmayan bişey arıyorum tavsiyeleriniz nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hox:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya bu rangerlar ne tek atıyolar reskille bağladı bir tanesi yanımda pom var yinede kesemiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 assassin başlamıştım sarmadı. çok zayıf. sınavlar bitsin caster açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oynamasını bilmeyene zayıf. mesela ben :D şu fırıldak gibi dönme olayını yaparsan ölmezsin oyun boyunca. ayrıca inanılmaz cclerim var. 20 sn stun, root, fear vs vs hepsine immunity alıyorum. kick var, fear var, heal var vs vs sin pvp si için bbiraz pro olmak lazım. ben koptum iyice pvp den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi dolaşınca aoeden kaçamıosunki,veya ne bileyim combolarda olmuyo görebildiğim kadarıyla:D ama 3 combo dizdim arka arkaya guardianı bile yatırıyo aynı gearla mınıhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 casterlarda eğer düşmanları arkalarındaysa filan büyü yapamıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 noob sorusu o zmn hem kombo yapıp hem etrafında nası dönüosunuz abi? ben kombo tuşlarına basarken bile zorlanıom olduum yerde siz bide dönmekten bahsediosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bide anca casterın arkasına hide da geçersin,herif gerizekalımı arkasındaki adama cast edicek büyüyü:D,zaten genelde çakacak aoeyi assasin gibi cloth elemanlar 3 combo yapıp bitiremezse işi o anda yatacak direkt:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 casterlardan böyle ağır dps olarak ne var?Çok ganklenmeden rahat kasılıcak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hox sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bear shaman nasıl dungeonda görevi ne bide dpsmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Reogmar said: casterlardan böyle ağır dps olarak ne var?Çok ganklenmeden rahat kasılıcak bişey oyunun en iyi kasan class'ı Necromancer. dps'den kasıt diyorsun ama dps'de de en krallardan biri mlsf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 scorch said: noob sorusu o zmn hem kombo yapıp hem etrafında nası dönüosunuz abi? ben kombo tuşlarına basarken bile zorlanıom olduum yerde siz bide dönmekten bahsediosunuz :D şimdi diyelim komboyu yapmak için öncesinde 2 vuruş yapman lazim ya benim barbarla kullandiğim 2 kombo vardi lvl 60ken kombolarda şu lazımdı 1. combo: sağ aşağı yukarı 2.combo: sol aşağı yukarı ondan sadece 3 tane vuruş tuşunu koydum elimin altindaki boş tuşlara şimdi geldik dönme olayina adama saldirirken örneğin: 1.komboyu yapmaya başlıyorsun ilk tuşa basıyorsun 2.ye basmiyorsun dibine girer girmez vuracağını anladiğin an basıyorsun. dönme olayi içinde ayni şekilde adama saldirdin diyelim savaşırken komboyu başlat bir yandean dönmeye devam et arada 1. tuşa bas sonra arkasına geçtiğin an yada adami yakaldiğin an son utşa bas komboyu bitir. umarım anlatabilmişimdir, kusura bakma çok vaktim olmadiğinda hızlıca yazmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok ben dönmeden kasıt , hani sprinte fln da basili tutarak fln dönmek gibi düsünmüştüm adamın etrafında , sen öyle jogging modda dönmene izin veriosa karşındaki gitsin çay içsin zaten :D onu düsündüm bi yandan shift basili tut bi yandan kombo yap bi yandan dön vs yani misal ben auto facing özelliğini kullanmıyorum ve bu kapalıyken imkansız zaten sanırım adama yüzün dönük olmadığın icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok sprinte gerek yok adamin dibindesin zaten 2 adim atsan arkasindasin ve inan bana işe yariyor =) bunun dışında auto-face e de pek ihtiyaç yok ben mouseun sağ tuşunu kullanıyorum alışkanlık meselesili biraz da hamallik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Öyle karsısına dikilip dur combo tuslarına basıyım diyeceksen öl yani :) . Yalnız ben şunun olmasını isterdim sola sağa çift basınca kaçmalar varya hani onun biraz daha az stamina götürmesini isterdim. Bir basıyorsun 5 te 1 i gidiyo staminanın. Ha bide kaçamadin bastınmı zıctın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben anlatamadım derdi mi :D sen tam cast'e başlarken ben yüzünün baktığı görüş alanında olmazsam cast'i yapamıosn. casterlardan böyle kaçıcan yada kb filan işte. o dönme olayında her tıklamasında vuran adamlar gördüm. 2 sn sürmedi dövüşümüz. fury de invest onlardan biri misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi herşeyi geçinde ,ben assasin oynamayı,şakraların açılması gibi görüyorum aoc da,yani böyle bir olay yok ,hide da yaklaş şans eseri %30 hp sini indir sonra 2 comboyu denk getirmeye çalışıp,plate bile giyse ışık hızıyla herifi gankle:D,ama bu dediğim gibi %30 şans :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 3 4 aydır patch gelecek cok merak etmeye başladım acaba ne zaman gelecek bu patch.. artık bi cıksada bende devam etsem oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 azzael said: 3 4 aydır patch gelecek cok merak etmeye başladım acaba ne zaman gelecek bu patch.. artık bi cıksada bende devam etsem oynamaya aynen bir suru şey degişecek die kasmayı bıraktım bende ara verdim oyuna:) patch gelsin balıklama aoc deyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 geçen yaz bırakmıştım fury de 66 barbarim vardı tekrar başlasam mı diye düşünüyorum kasabilirmiyim fury de barbar ı 80 yapabilir miyim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 walla halen epic failler yapmaya devam ediyor age of conan : said: AoC Anniversary Celebration Fell Flat - In what game developers are calling a severe miscommunication, the AoC Anniversary Celebration did not turn out as anyone expected. The event the developers envisioned was a player-driven fireworks, drinking and social festival of sorts/ What they got was a bunch of Euro-players standing around waiting for the pre-programmed event to begin. This was such a dissapointment for both players and developers that the celebration in it's entirety was cancelled on all US servers. The game devs. say they are sorry if they were not clear and they will plan a large scale celebration with in-game events to take place at a later date. Too bad this happened as a one year anniversary in this market is a BIG deal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 şu 50 lvl char açma olayı geldi stres oldum.Ne açsamki ranged bir class istiorum ama bi karar veremedim.Ranger 50lvl+ da nasıl gördüğüm kadarıyla ilk 20 lvlda güçlüydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aynen ne açsam karar veremedim barbardan çok baydım daha eğlenceli hemen ölmicek imba bi char istiyorum iyi mob kescek D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar