Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Başladığımdan beri bin türlü karakter oynayıp her cins görevi başarıyla yerine getirdim. Healer diyin, deepees diyin, en kralını yaptım. Bir ara serverın en önde gelen maintanklarından biriydim bile. Hava atmaktan çok demek istediğim her şeyi hakkını vererek yaparım. ( hava atmak da bir faktör tabi ) Fakat şu an şöyle bir sorunum var: Warriorumda arenadan başka bir şey tat vermiyor. Partnerim olacak emo arkadaş her yenilgeden sonra bir hafta oynamadığı için sıkılıyorum haliyle ( bahaneye bak ).Horde kısmındaki TBC emeklisi paladinimi oynamak istemiyorum, etrafta paladinden bol bir şey yok. Dynun rogue olmaya karar verdiği için benimkini giydirmek hoş gelmiyor, rekabete gerek yok. O zaman geriye bunlar kalıyor. Warlock: Benim vanilla'daki karakterim. Bir sürü eski eşya vesaire var, tarih yüklü. Fakat erkek human. Çirkin yahu. Mage: Level 20 den yüksek bir mage'im hiç olmadı. Oyun tarzı eğlenceliye benziyor fakat sadece dps yapabilen bir class ne kadar eğlendirir bilmiyorum. Shaman: Sanırım Enhance olarak level kasmak isterdim. Ama heirloom silah yok buna uygun. Dualwield gelene kadar Arcanite Reaper v2 işi görür fakat sonra ne yaparım bilmiyorum. Daggerlarla olmaz ki. Priest: Eh şey. Priest kasmak ölüm yahu. Kaç kere başlayıp bıraktım bilmiyorum. Spirit regen'e gelen nerf en çok level peşinde koşan priestleri vurmuşa benziyor. İki mob kes, su iç. Spirit tap olmasa da olurmuş. Druid: Hoş class tabi. Ama tanıdığım çok iyi oynayan bir druid var.. ezilmek istemiyorum yani. Direk noob gibi kalırım tecrübenin yanında. Sonra havalara girer falan. Eheheh. DK: I ıh. Oynamam. İşte böyle. Ne yapsam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 o warlock iyimiş. vanilla karakterleri güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Genitalic adında bi bf dk aç abicim. o shroudu gör bi. ben hayatımda ilk kez cenx die bi char yaptım. bf dk. böle karizma bişi ne bilim zevkli yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Priest ? Yavaş leveling ? Su içmek ? Yemişler seni Lock iyidir şu anda. Farklı speclerde pve yapabilirsin, lvlingi rahat, pvpsi fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Kaede said: Priest ? Yavaş leveling ? Su içmek ? Yemişler seni Lock iyidir şu anda. Farklı speclerde pve yapabilirsin, lvlingi rahat, pvpsi fena değil 46dan 47 olana kadar priestim bi stack su içtim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 O zaman sen priest oynama. Lock iyi gider lifetap falan basarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bence rogue oyna çok zevkli ben mesela yüklüyorum şu anda rogue açıcam yine ha sorarsan başka karakterle oynadınmı evet ama level 10 a kadar kastım bıraktım. ama rogue en iyisi kardeş gel sen rogue ol sende rogue havası sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Kaede said: O zaman sen priest oynama. Lock iyi gider lifetap falan basarsın bilmem belki de holy kastığım içindir. shadowformda çirkin oluyor karakterler. vampiric embrace yok o levellarda zaten ki neden replenishmenti nerflemek yerine spirite saldırdılar anlamadım. healerların mana hala bitmiyor pvede. edit: Şey, benim bir level 70 bir de level 80 rogue'um var zaten. Almıyım sağol. Dynun kardeşimiz oynicak rogue. doublepost olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eh yani holy kasınca mana falan dayanmaz tabi :) shadowform candır ya. çok severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ohaha holy kasılır mı priest abi? Az bile su içmişsin xD Lock'la devam et bence, pre-tbc karakterim hala bende olsa onla devam ederdim, isterse gnome male olsun xD Ayrıca human male yeni saç şekliyle gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 en ıyısı oyunu bırakmak hacı bosuna kasma... :) Not: bu arada emo demıssın bızım oğlana görmesin yoksa bılıyorsun Takar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sevgili en candan emo kardeşim wow uzun ince bir yol, insan illaki çıkıyor. Sana diyeceğim odur ki , dinan rogue oynuyormuş, priest yavaşmış, longshankste dr00d tecrübesi varmış bunlar boş işler. kalbinin ve içindeki çinlinin sesini dinle, gerisini boşver. seni pek seven dinan. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Genitalic said: Partnerim olacak emo arkadaş her yenilgeden sonra bir hafta oynamadığı için sıkılıyorum haliyleağzına mıçarım senin lan delirtme beni. s5'te HACIM WARRIOR SUCKS diye oynamayı bırakan kimdi. Dün kafede lag vardı ondan oynamadım. Mob bile kesilmiyodu. ASIL EMO SENSIN TAMAMMI EZIQUE NOOB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 /popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Oo cat fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Julifton said: /popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Longshanks said: Genitalic said: Partnerim olacak emo arkadaş her yenilgeden sonra bir hafta oynamadığı için sıkılıyorum haliyleağzına mıçarım senin lan delirtme beni. s5'te HACIM WARRIOR SUCKS diye oynamayı bırakan kimdi. Dün kafede lag vardı ondan oynamadım. Mob bile kesilmiyodu. ASIL EMO SENSIN TAMAMMI EZIQUE NOOB Balet. Emosun işte bunu kabul et. İşte sana güzel çiçeklerden bir buket. Gelirken al bana bir kilo et. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bana emo der gezersin şu aralar sıcaktır mersin ne işin var nette yok mu dersin? allah belanı versin dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Longshanks said: bana emo der gezersin şu aralar sıcaktır mersin ne işin var nette yok mu dersin? allah belanı versin:D dsfdsf sen bana dedin mi lag var? soyledigin: "bugun olmaz basimda agrilar" insanda olur biraz ar mirrorlar bize pis çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dis atmaya başladılar adamlar noluyo lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 geçen yenmedikmi mirroru yemedik mi fatal erroru bildinmi diablo lord of terroru? aha işte o sana girsin dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ohaha leb değmez yapıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuya dönelim evet. Warlock oyniyim da, o da aynı durum, dinanın eksikliğindeki healer ihtiyacimizi kapatamıyoruz. Dinan da bir emo cünkü. Aslında hepimiz öyleyiz. Bizi böyle kabul edin. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bebeyim son 2.5 senedir healer oynuyorum yazık değil mi bana da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar