ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Yaaaa o nedir oyle cnbc'de reklam ba$ı ve bitiminde zıplayan agugu gugugu yapan velet . Hani sarı bi$i. Nasıl sinir oluyorum yaa !! bi de asıl oaly $u ki en boyle kritik yerde giriyor ornegin x files seyrediyorum gecenin 12'sinde zınkı agugugu gugugugu gugugu sinirrr .. Yerleri de de$mi$ zıplaya zıplaya daha da gıcıq .. Boyle veletten nefret eden varsa hep beraber cnbc'ye bi telefn cekellim ne dersiniz ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 gayet güzel, şirin bir çocuk. hadi milupa reklamını sevmedin anladık da çocuğun ne kabahati var?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 sam +1[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Adam o kdr da haksız deil, ben de kıl olmaya baişladım o cocuğa, hele o halıdaki ayak izi yok mu.. hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 er'in gobeginde, millet kan revan icinde ameliyat yaparken ortasindan cocuk ziplayinca insan ister istemez rahatsiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 tamamiyle katılıyorum nasıl bir müziktir o acaip rahatsız ediyor, çocuğun şirinliğine gölge düşürüyor x-files hede hödö o an ne izliyorsam onun da atmosferini bozuyor sevmiyorum müziğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 daha onceki o kadar guzel reklam girislerini(jeneriklerini???) seyrettikten sonra hele hele yukarida bahsi gecen er gibi dizilerin aralarinda igrenc müzigiyle girmesi beyin hücrelerimi teker teker öldürüyo valla ne zaman degisir acep??[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesela eskiden Coca Cola'nın reklamı vardı çok relax bir müzik ile. O iyidi mesela. En güzel filmin/dizinin arasına girse bile rahatsız etmiyordu. Ama bu gerçekten çotan diye girio iğrenç bir müzik uyuz edio beni[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 o çocuğun hopladığı alete çok özendim ama çok hoş bişey[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 tabi yaw illa çocuk koycaklarsa o dövmesini falan gösteren çocuğu koysunlar.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 oh be yalnız degilmişim :) acaip kılım o cocuga ama yakında degiştirir cnbc-e 2-3 ayda bir degiştiriyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Iııyyy bende sinirim ona tam soutpark falan izliyorum DIyuDIYIDıYDIIYIFDIIUIDDD diye bi müzikle giriyor aynı anda HASSS BEEEEEE diyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ya O Çocuga nası kıl oluyorum bildiginiz gibi değil. X-Files'da genelde tam böyle heyecanlı bi sahne olurken reklam koyuyuorlar. Yani Mesela "AHA MULDER ÖLCEKKK" Diyorum Tam Çatt Reklam Velet zıplıyor. NEdir bu ya acaip kıl oluyorum öle böle deil, şirin mirin demeyip gireşiisim geliyor. CNBC De çalışan oraya reklam koyan kişilere 2 kat girişesim geliyor tabi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eaehahahaaa, var yaaa az önce biz de aynı şeyi sööledik kardeşimle cnbc-e islerken,soora bi baktım burda topik açılmış. harbiden de insanı zorla nefret etiiriolar.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 mail floodu derim:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eski o köpekli versiyon çok daha iyiydi bence[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya abi bazılar cocuk tatlı demi$ tmm cocuk cok tatlı ama cart curt da girmezki ozellikle er ve x files da Hrrr !!![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bencede x filesıda turkcell bişii etse 24 gibi reklamsız yayınlasalr harika olcak wallaaa bide o reklam ne ööle milupa mamalıarı aptalmille(dalga geçmeyin bilerek yastım) hazırlanır, sonna bide reklam yarım saat sürmüomu walla o arada ben uykuya dalıom xfiles flm hieeeeç bişii kalmıo rüyamda mulderla flm uzaylı arıok[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eskiden farklı reklam temaları vardı sürekli bu çoçuğu göre göre bıkkınlık geldi yaa:) kıl oluyorum bende son zamanlarda çocuğa...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Umarım yakında farkına varırlarda değiştirirler. Gerçi yine aynı şey olucak 2 ay sora o koydukları şeydende bıkıcaz.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 evet en güzeli oydu bi de kedi ile balık vardı çok sevmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 aptamin nedir, bir bebek mamasi aptaminle nasi hazirlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ya ben o reklamı hıc ızlemedım ızleyınce bı yorum yaparım artık[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 heh cnbc-e derginin bu sayısında bi izleyici çocuğu şikayet etmiş:) ama böle şikayet olmaz.çocuğu görünce sinirlerim ayağa kalkıyor fln demiş:) derginin genel müdürü cem aydın da bi hikaye uydurmuş çocuk için:) süper ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 o veledin zıpladıı aleti alcaksın gereceksin yere kadar bırakcaksın bak sonra x filestan sonra nası uyumlu duruyo.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar