Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ayrılıp barışınca olmuyo abi eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 köpek kötü yola düşmüş ondan artık yâr olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 PATA said: Küstüm zaten bidaha konuşmucam bulunsada onla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 PATA said: Ya napym hayvanı kilitleyecek değilim ya.Madem gitmeye çok merakli gitsin.Burda ekmek elden su gölden tüm gün oyun iyi yaşadı.Görsün dışarda ne var o kadar merak ediyorsa.He evet o sitenin köpe timide iyimiş.Bizi içeri sokup arattırmadılar numaramızı aldılar bulunca arayacaklar.Bulamazlarsada sağlık olsun köpek kendi kararını vermiş ne diyeyim Fena güldüm. Böyle bir mesaj yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 cok iyi abi foto koysana bir iki kare nası bi mimik var hayvanda merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 1 yaşında kangal kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 küs müsünüz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Kangalların öfkesi çabuk geçer, barışmışlardır artık. Barışmadıysanız hala öpüşün barışın hadi, iki bayram arası küs kalınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 2 kuzu koyun falan al ona gitsin gütsün mutlu olsun yada kurt sal sonra arkadan kangalı sal gitsin boğsun biraz rahatlasın hayvan evde sitede kangal mı olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 abi hayvan onu buldunuz diye ağlamış olmasın çalılıkların altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 AHAHAHHAHAHAHAHHA topic boyunca gülmekten nefessiz kaldım desem yeridir. köpeğe trip atmak nedir yaa. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 başlık cok gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 elaidi said: abi hayvan onu buldunuz diye ağlamış olmasın çalılıkların altında? topic byunca güldüğüm ikinci düzgün espri.. sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Lopeth said: köpekle köpek olmayın arkadaşlar iptal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Karea said: evde sitede kangal mı olur lol oluyor işte bal gibi kaniş gibi dolanır etrafta şirin şirin :D cok süper bi hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Koptum ya mesajlarin herbiri ayri guzel yazik hayvana sitede kangal salcan comari bahceye bol bol kangala evde yasam baliga fabus yasami gibi valla sen sole paris hilton kopeginden almaliymissin pinchermi neydi cantanda gezdirirdin hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 İki dönüm bahçe var küçük sayılmaz.He kangala yeter mi bilmiyorum fakat aldığımız çiftlikte 5m karelik kafeslerde tutuluyorlardı.Ondan iyidir diye düşünüyorum her halukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Laraken said: abi köpeğe trip atıosun bildiğin. of çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 haha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Dartanian said: Ayrılıp barışınca olmuyo abi eskisi gibi:D ya bu şahıs bayan onu anladıkta gerçekten var mı böyle insanlar hayatta ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 PATA said: İki dönüm bahçe var küçük sayılmaz.He kangala yeter mi bilmiyorum fakat aldığımız çiftlikte 5m karelik kafeslerde tutuluyorlardı.Ondan iyidir diye düşünüyorum her halukardasen 2 dönüm araziye 2 koyun 1 de inek al sürüyü bırakıp gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 şeytan said: Dartanian said: Ayrılıp barışınca olmuyo abi eskisi gibi:D ya bu şahıs bayan onu anladıkta gerçekten var mı böyle insanlar hayatta ya :D Bu ne kim bayan hop asdf gitmişin yörüngeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 pırp; benimde köpeğim bulunsun artık ama yaa :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 PATA said: İki dönüm bahçe var küçük sayılmaz.He kangala yeter mi bilmiyorum fakat aldığımız çiftlikte 5m karelik kafeslerde tutuluyorlardı.Ondan iyidir diye düşünüyorum her halukarda Bu Köpek senin kahrini cekmez posta koyup naz yapma. bir daha kacmasi an meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar