Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 - Sezon 8

Baggio

Öne çıkan mesajlar

said:
After a significant decline in viewers this year, Fox has canceled 24. About an hour ago, producer Jon Cassar revealed on his Twitter that the show will not return for a ninth season, saying:

“News from the 24 set,the crew has been told that 24 has come to an end. There will b no season 9. Its been a great run, thanx all 4 watching”

So, no more 24 on TV, but the movie is moving ahead as planned. Billy Ray (State of Play) is currently working on a script set in Europe. About the movie, Gordon said, “Jack is really the center of it, catching up with him emotionally and locationally where he is. The opportunity is not to use the real-time aspect and also to do it on a scale the TV show never allowed.”

İptal edilmiş dizi. Gerçi ellerineki bölümleri yayınlıcaklar heralde ama 9. sezon olmayacağı kesinleşti. Film çekiceklermiş ama.
Sosyal ağlarda paylaş

koskoca general olmuşsun ama adam olamamışsın. jack in karşısına zibidileri yolluyorsun. ya yollamayacaksın ya da oturduğun yerden nuke patlatıp serpintinden ölmesini bekleyeceksin. o ihtimal dahilinde bile son nefesinde gelip gırtlağını sıkma ihtimali var.
Sosyal ağlarda paylaş

Hele şükür zevkli bir bölüm izledik, içinde her ne kadar klişeler olsada.

Orada komandocu arkadaşlar niye high ground a çıkmak yerine, keriz gibi dumana girdiler çözebilmiş değilim. Ayrıca President Hasan tabancayı alınca aha jack in hayatını kurtacak dedim, klasik hollywood:)

Sosyal ağlarda paylaş

dana nın arkasında ruslar var işte. onların peşine düşecekler. şimdi kalplerin elvis'i hassan ölünce jack dana'nın gırtlağına sarılıp konuşturacak.

güzel 2 bölümdü. tam 24 bölümü olmuş bu 2 si. silent clock tabi herzaman olduğu gibi (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

Ne adamlara silent clock vermeyenler, sırf dramatik etkiyi arttırmak için Hassan'a verdiler, üzüldüm.

Bölümleri ve 16'nin finalini çok beğendim, "Jack herkesi öldürüp başkanı kurtarır sonra meğer daha da büyük komplo varmış" senaryolardan sıkılmıştım artık. Ayrıca güzel gerilim vardı habire, çok tahmin ettirmediler ne olup biteceğini bu sefer.

Sosyal ağlarda paylaş

24 u 12mil ortalama bi seyirci izliyor. chuck 1 milyonlarda dolanıyor falan. tabi 24 ün bütçesi hayvan gibi olduğundan 12 mil bile yetmiyo işte görüldüğü üzere sürdürmeye.

chuck'ın ratinglerinin düşük olması kanal bırakmak istiyor işte. yoksa 3. sezon bukadar iyiyken ratinglerin bukadar düşük olması saçmalık. saçma sapan bi program yapmışlardır. hangi programlar var karşısında bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ALLAH BELANIZI VERSIN LAN!

abi jack sen ne cenabet bir insanmışsın ya.

abi renee ya olur mu bu ya. senaristler sana nasıl kıydı renee. yastayız, ağlıyoruz.

Logan lafı geçti bi zıpladım yerimden bi sevindim bi sevindim. bekledim afgan mücahitleri gibi gene saç sakal kombosuyla gelsin diye. ama adam sinek kaydı çıktı. ne güzel meczup halini sevmiştik biz onun 6. sezonda.

ayrıca bu olay yerlerine abidik gubidik paramedic neden çağırırlar hiç anlamıyorum. ulan ctu nun doktor, hemşire kadrosu var. bi 5 tane paramedic kadrosu oluşturamıyor mu ? adamlar gidiyor en önemli tanığı tanımadıkları tiplere emanet ediyor.

Son olarak. Ulan jack 7/24 terorist kovalıyorsun, renee ile bi yatağa girdin kalp krizi geçirecen nefesin kesildi be. aldır şu burnunda ki eti. snif snif 8 sezon kafamızı ütüledin.

Sosyal ağlarda paylaş

Tam oha lık bölüm.

ep17

Sen al Chloe yi CTU nun başına getir, Jack le Renee yi aynı yatağa sok, Hassan ın karısını başkan adayı yap, Logan ı geri çağır, Renee yi öldürt ve bütün bunları bir bölümde yap. Oh be hele şükür 2 bölümdür canavar gidiyor dizi.

Jack im, alakasız olacak ama orası senin evin, yataktan çıkarken gömlek, pantalon giymene gerek yok, çıplak gezsen yada don giysen de kafiydi. Hoş o zaman dizinin adını Jack Bauer: Blood and Torture yapman lazımdı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...