Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Qu1J_RBoB0U kesin açılmıştır eski diye hatırlıyorum da YAPAMAYAN DEDEYE DİKKAT ABİ DSLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 die madafaka die madafaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 lol iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bu tipleri gördükçe $iddet eğilimim artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Takva filminde böyle bir sahne var. Zikiri yönetende güven kıraç, gülmekden öldüğüm bir sahne. Komik bir sahne değil ama güven kıraç dehşet bir performan sergilemiş. Bulursam linklerim. Ahah http://www.youtube.com/watch?v=-RSgohkKcn8 Filmde iyidir bu arada izlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 süper ya yarıldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ulan halil satan okudum, sonra birden aklıma kırarım boynuzunu iblis geldi. böyle bir beyin fırtınası yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ahaha cok iyi lan, zikre gidesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahaha ilk vidyodaki dede omurgalı değil galiba, en ufak eğilme hareketi yok. ikinci vidyoda bi garip olmuş, izleyince bi tuhaf oldum, tüylerim diken diken oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 takva nın yapımı için 1 sene bu adamlarla filan zaman geçirmişler o mantığı anlamak için. baya emek var yani o sahnelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar