Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapay habitat

Killer

Öne çıkan mesajlar

evde küçük bi kap var içinde toprak ve küçük canlılar var.(ölmedilerse tabi sdf) içine de yakalayıp örümcek attım 2 gündür yaşıyo ölmedi.bu aptal küçük canlıları evdeki ağacın toprağından aldım.bikere de kurt yakalamıştım yine hepsi beraberken kurtun üstüne ağ ördüler =(.

neyse olay örümceği yaşatmayı planlıyorum ne verim napim örümceğe?adı joseph
Sosyal ağlarda paylaş

bugün okul tuvaletinden bitane sinek yakaladım.o ufak ve aptal olanlardan.eve gelirken de küçük bi salyangoz aldım 15 dakikalık bi uğraş sonucunda josephin evine attım ikisini de.salyangozu atmak kolay oldu da sineği zar zor attım.ikisinin de kaçma durumu vardı.

neyse efenim sineği attığım gibi joseph yakaladı sarmaladı bişeyler yaptı.şu anda gezdiriyo onu etrafta.gönlüm isterdi ki şöyle bi ağ kursun atraksiyon olsun falan ama olmadı bidahakine artık.şimdi ilk yemeğini yiyo 3 gündür aç hayvancağız.topraktaki bişeyleri yemediyse tabi

heyecanla izliyorum ldfğghçsi
Sosyal ağlarda paylaş

haha ya evde baklagilerin içinde büyüyo bişeyler oluyo anlamıyorum.pıt pıt geziyo 1 2 tane.yakalamıştım işte onlardan birini kurtçuk.

ya küçücük kap var elimde besleyemiyorum da örümceği zıplasa kaçıcak.karınca attım bi de içine adsgdlk.takılıyolar hep beraber de karınca kaçabilir.

ne bulursam atıyorum çok eğlenceli lan
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tutmuyorum ki zaten =).

evet bugün ilginç olaylar gerçekleşti.

dershanedeyim dersi dinliyorum.öndeki arkadaşın sırasından bi örümcek fızz die aşağı kayıyo.durdurun dersi dedim gittim kantinden plastik bardak aldım geldim kapattım örümceği.joseph'in yanına götürcem.

neyse bugün bi de petshopa sordum kap kutu falan var mı diye yok dedi adam.nası olmaz kutu kap?kolpaydı heralde orası.

eve geldim elimde bardakla.e habitatımıza yeni üye geliyor ve ben adam gibi inceleyemiyorum kapta olanları daha büüyk ve net görebilceğim bişey bulayım dedim.ufak bi kavanoz aldım yanları şişik böyle.gittim evdeki ağacımsı bitkiden toprak aldım(içinde küçük canlılar barındıran).bizim kutuyu açtım içine çatırt diye döktüm içindekileri.örümcek kaçmadı salyangoz da içerde.sonra hemen yeni geleni içine attım kapattım.şimdi yeni gelen var adı the king, salyangoz var, bizmkisi yok.aha dedm göçük altında kaldı öldü.üzüldüm biraz dedim bundan sonra dikkatli olurum.

nese bi 10 dakka falan bakındım çalkaladım yok joseph.bu arada salyangozu izliyorum.çok acayip bi şekilde hareket ediyo.o jelimsi vücudunda abuk subuk bişey var onların peristaltik hareketiyle yürüyo.ağzı da bi acayip dsfds.

aradan yarım saat geçti.dota oynuyorum.kavanoza bi baktım joseph VS the king.karşı karşıya gelmişler bakışıyolar.sevindirik oldum.ve sanırım aynı tür bunlar bacakları aynı.2 tanesi siyah ve uçları beyaz.the king daha büyük ama ağ falan da örüyo sdfs.

şimdi 2 örümcek,salyangoz,karınca ve sayısını bilmediğim ufacık canlılarla yeni habitatımızı inceiliyoruz.dişi erkektir inşallah bunlar yumurta falan filan bişeyler olur.ondan sonra keyfime dicek yok sdf.

dfg dfg die bitmiş hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bi tane daha kelebek yakaladım attım içine.aptal kelebek kondu biyere hareket etmiyo.salyangoz geldi geldi kafasıyla dokundu kaçtı kelebek komedi sdsgf.sonra durduğu yeri emdi amele.

örümcekler de hafiften ağ örmüş.bakalım kim yakalıcak

JOSEPH VERSUS THE KING

FIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...