scorch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eehh bee diyerekten bıraktım artık bu oyunu vaziyet şudur ki elimde 3 tane patlak account var 3ünüde satıyorum efendim accountlardaki charlar 1-------- level80 Nelf Druid (full 25m naxx resto gear ve baya bi kitty itemli) level80 Human(taş hatun) Death Knight , heroic yapabilecek derece de tank gearı var işte orta düzey bide epic silahı va craftedilenden. level 10~ zibil char bahsetmiyorum bile silinesi cinsten 2-------- Level70 NelfHunter Level 77 HumanWarrior Level 49 HumanMage Level 55 Belf DK (sdfsdf) Level 61 Tauren Druid yine level 10 civarı zibil char 3-------- Level 70 Nelf Warrior Level 70 Nelf Rogue Level 70 HumanWarlock Level 55 Nelf Druid Level 30~ Orc Shaman 200er lira her bir account 200 çok hedehödö demeden önce belirtiim level up nası eez ve char sayısına göre az cok belirledim fiyatı ama pazarlık bakarız ;) Edit 2: Account 1 de : Tyrael's Hilt Frost Wyrm Nether Wyrm bişi daha vardı unuttum adını yine strenght of bilmemne hedesi :D mevcuttur druidde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 armory alsak daha kolay olurdu bi de frost wyrm????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 armory yi public koymak sakıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 neden sakıncalı ki? armory zaten charları herkes görebilsin diye yapılmış bişey. ki alacak adam görücü usulu mu alacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 zamanında buraya armory linki koyanlardan buranın üyeleri tarafından blizzarda ispiyonlanıp accountu banlanan olmuştu. sonuçta satış bölümü burası. pmden verilmeli armory linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya onun garantisi hiç bi şekilde yok ki. ben desem alıcıyım ama özel mesajla armory'igönder. aynı boku ben de yapamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ilk accountun fiyat iyiymiş aslında ama nelf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 200 e iyi doğru dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 o şekilde ispiyon yapman daha zor, bu sayfayı google translate tarzı bişeyle blizzarda linklemek çok pratik. ama pm i nasıl linkliceksin mesela aga al benim şifreden bakmı diceksin ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 pmlere armory vereblirim sorun degil :) sadece arkadasin dedigi gb acik yazmak istemedim ilgilenen msg atar zaten frost pet iste wrym dedigim adini hatirlayamadim :) ayrica druidde illidan's footpath ve ped food da var kart oyunlarindan red drake fln solemiyorum bile Collector's Edition: Frost Wyrm Whelp Owner of the Wrath of the Lich King's Collector's Edition Frost Wyrm Whelp pet. 13/11/2008 Collector's Edition: Netherwhelp Owner of the The Burning Crusade's Collector's Edition Netherwhelp pet. 15/10/2008 Tyrael's Hilt Proud owner of Tyrael's Hilt from the 2008 World Wide Invitational in Paris, France. 15/10/2008 Crashin' Thrashin' Racer Proud owner of the 2008 Vintage Winter Veil gift, the Crashin' Thrashin' Racer. 25/12/2008 WoW's 4th Anniversary Logged in during WoW's 4th Anniversary. 23/11/2008 gibi gibi rare petleri fln var işte bi daa alamayacagınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu acci alıp bitmio tabi bi de oyunu mu almak lazım yoksa oyunlarla beraber mi satiosun? soru şu, 200 lira + maliyet ne oluo bu acclerle oynamak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 MadOrca said: bu acci alıp bitmio tabi bi de oyunu mu almak lazım yoksa oyunlarla beraber mi satiosun? soru şu, 200 lira + maliyet ne oluo bu acclerle oynamak icin? oyunu almana gerek yok kotasız internetin varsa indirebilirsin oyunu sitesinden. veya satan adam cdleri de veriyorsa ondan alıp yüklersin. senin + olarak tek maliyetin her ay vereceğin 13 avro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sadece account satıyorum ilk paket ile ne yazıkki CE kutları anı olarak elimde tutmak istiyorum içeriği hoş çünkü =) eğer elinde hic wow cd si yoksa orjinal wow u gönderebilriim sanırım emin değilim ama bende 2 tane wow classic olması lazim cd olarak birini gönderebilirim yani tbc ve wotlk CE dediim gibi onları satmıyorum diğer accountlarda online aktivasyon ile satın alındığı icin cdleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 accountların hepsi aynı isme kayıtlı mı? diyelim farklı 2 accten charlardan bazılarını bi araya getirmek istedik ? :) oluo mu böyle bi sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ne yazıkki değiller =) biri kız arkadaşımın dı , diğeri benim , 3cüsü de arkadaşımındı hepsi bana kaldı simdi ;p mail adresleri fln tek adres olması gerekio yamulmuyorsam, Bnet hesapları açıldığında hepsini tek isme geçirmeyi planlıyordum ama adamların bneti getireceği yok bende uğraşamam dedim zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 "Hayvanlı falan" ne be nasıl başlık o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 druid hunter warlock tauren fln varya o bakımdan dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hmm yatak+baza verebilirm accounta karşı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ouch, gitti bizim sonraki expansion alpha accountları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sc online var ona artık kısmet ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 acc 1 i tuttum baya bana bir armory linki birde cd keyler varmıdır gizli soru cart curt gibi bilgili bir pm atarsan su askerlikten yarın terhis oluyorum tatil sonrası bir bakıyım saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 account 1 hatun kişisinin ısrarı ile ona devredilmiştir ;p yani satışı yapılmıştır =) account 2 ve 3 halen devam ediyor ama account 3 icin fiyat 150lira olarak update etmem lazim cünkü oyunun wotlk update i yapılmadığını farkettim o kadar zamandır online olmuomuşum yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar