Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakıyorum dedii!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yedi medi,deniz baykal ne diye ısrar ediyo daha,80 yaşına gelmiş,cindoruk,erbakan? dedemin bir lafı vardı ben 6*7 yaşımdayken,torunum benim babam gördü demireli,ben gördüm,benim oğlum gördü,torunum gördü,torunumun torunuda görür bu adamı derdi,şimdi benim 5 yaşında kızım var 20 yıl sonra 25 yaşında evlense varsayım tabii,demekki torununun torunun torunu görecek bu adamı,yok böyle bir mantalite,
Mesaj tarihi:
baykal 80 yaşına geldi bırakmıyor diyorsunuz da, siyaset ve devlet adamlığı bir tecrübe işidir.

30 yaşında bir adam koysanız bile, hayattan toplumdan bihaber, sağını solunu bilmeyen bir kişi hiç bir işe yaramıycaktır.

siyasetin gençlikle alakası olmadığını, bilgi ve tecrübeyle alakalı olduğunu görmek lazım.

sonra davos'a gidip "ben bir daha gelmem buraya" diye bağıran Tayyip gibi olur...
Mesaj tarihi:
bone dedigine sen inaniyonmu?
simdi genclik kolarindan siyasete 18 yasinda atilmis diyelim surekli siyasi dergi parti bazi seylerine katilmis olsa 30 yasina geldiginde oyle dedigingibi hic bir sey bilmeyen sagi solu falan gibi bir sey olmaz
genc kisi gelip eyer sevilirse cok uzun zaman partiyi basta tutabilir
Mesaj tarihi:
Sincan’dan çıkan “Gül yargılansın” kararı değişmezse, Erdoğan’ın Gül sonrasında cumhurbaşkanlığı adaylığı da tehlikede

http://www.taraf.com.tr/haber/34235.htm
  • Yeni Oluştur...