Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 geçen gün kan tahlili yaptırdım kontrol için. demir eksikliği vardı daha önceden, 3 ay geçti aradan. tekrar bir kontrol yapalım dedi doktor ve sonuçlar gayet iyi çıktı. süper sevindim be. ^_^
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gecmis olsun =) ben de bugun bacaklarım ve ayaklarımdaki ödemlerden dolayı idrar ve kan tahlili yaptırdım, sonucları bekliyorum. aynı sekilde sevinirim umarım.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 iğrenç bir ilaçla. böyle kan gibi bir sıvı. ıyk. @fizban Umarım sonuçların olumlu çıkar.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ne acuru lan ıspanak yemeli bol bol demir deposu.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ispanak demir olarak zengindir ama sandığınız gibi 1 numara değil. Hep bu Temel Reis yüzünden.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gecmis olsun,bir daha nuksetmez insallah. demir eksikligi kotu birsey,millet sıcaktan bunalırken sen usuyorum diyosun.
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ben demir eksikliğinden epey çekmiştim önceden. Devamlı fındık yemiştim. Bi de kuru üzüm yemiştim ama onu ailem araya sıkıştırmış olabilir. Genel olarak fındık yediriyolardı doktorlar falan.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 usuyorsun ekseriyetle. not:kırmızı uzum -kuru yada taze- en saglam demir deposudur
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bende de demir eksikliği var. o ilaçları içmek istemiyorum ama iğrenç. annem kullanmıştı bi ara. doğal yollardan da demir alamıyorum, yetmiyo sdfs
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kansızlık bende de var ama hiç doktora felan gitmedim gerçi ben 5 senedir gitmiyorum doktora hastalık felan için orası ayrı konu asjdgsad
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Masquerade said: iğrenç bir ilaçla. böyle kan gibi bir sıvı. ıyk. bende kullanıyorum, küçük shot bardağı gibi açıp küt diye dikiyorum kafaya. Tadı bi garip ama naparsın:)
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Masquerade said: Ispanak demir olarak zengindir ama sandığınız gibi 1 numara değil. Hep bu Temel Reis yüzünden. ps: ıspanağı yoğurtla yediğin an bütün demirini öldürmüş oluyon, yoğurttaki kalsiyumu alcaz diye demiri almıyo vücut. aynı şekilde yemeklerden +-yarımsaat-bisaatlik vakitlerde süt, çay şu bu içmeyin alınacak demir yine aynı şekilde öldürülüyo. sütten %100 eminim ama çayı biyolojici harici başka bi hoca dediydi ondan tam emin değilim.
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ginaly said: acur süper demir deposu. abi acur dediğin şey hıyarın turşu hali hıyarda demir yok ki
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fede said: noluyomuş demir eksikliği olunca? demir eksikliği yada kansızlık sorunu olan çocuklar toprak yiyomuş ahah canı çekiyo heralde annanem anlatmıştı annem cocukken çaktırmadan yiyomuş,yalanda olabilir tabi ama çok ilginç gelmişti bana.
Öne çıkan mesajlar