Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 geçen gün kan tahlili yaptırdım kontrol için. demir eksikliği vardı daha önceden, 3 ay geçti aradan. tekrar bir kontrol yapalım dedi doktor ve sonuçlar gayet iyi çıktı. süper sevindim be. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 allah sıhhat verssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gecmis olsun =) ben de bugun bacaklarım ve ayaklarımdaki ödemlerden dolayı idrar ve kan tahlili yaptırdım, sonucları bekliyorum. aynı sekilde sevinirim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 nasıl giderdin o eksikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 iğrenç bir ilaçla. böyle kan gibi bir sıvı. ıyk. @fizban Umarım sonuçların olumlu çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bol şifa olsun hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 acur ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ne acuru lan ıspanak yemeli bol bol demir deposu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yoo deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evet değil, temel reis kandırmış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ispanak demir olarak zengindir ama sandığınız gibi 1 numara değil. Hep bu Temel Reis yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gecmis olsun,bir daha nuksetmez insallah. demir eksikligi kotu birsey,millet sıcaktan bunalırken sen usuyorum diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 acur süper demir deposu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ben demir eksikliğinden epey çekmiştim önceden. Devamlı fındık yemiştim. Bi de kuru üzüm yemiştim ama onu ailem araya sıkıştırmış olabilir. Genel olarak fındık yediriyolardı doktorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 noluyomuş demir eksikliği olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 usuyorsun ekseriyetle. not:kırmızı uzum -kuru yada taze- en saglam demir deposudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bi nevi kansızlık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eh, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bende de demir eksikliği var. o ilaçları içmek istemiyorum ama iğrenç. annem kullanmıştı bi ara. doğal yollardan da demir alamıyorum, yetmiyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kansızlık bende de var ama hiç doktora felan gitmedim gerçi ben 5 senedir gitmiyorum doktora hastalık felan için orası ayrı konu asjdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Masquerade said: iğrenç bir ilaçla. böyle kan gibi bir sıvı. ıyk. bende kullanıyorum, küçük shot bardağı gibi açıp küt diye dikiyorum kafaya. Tadı bi garip ama naparsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Masquerade said: Ispanak demir olarak zengindir ama sandığınız gibi 1 numara değil. Hep bu Temel Reis yüzünden. ps: ıspanağı yoğurtla yediğin an bütün demirini öldürmüş oluyon, yoğurttaki kalsiyumu alcaz diye demiri almıyo vücut. aynı şekilde yemeklerden +-yarımsaat-bisaatlik vakitlerde süt, çay şu bu içmeyin alınacak demir yine aynı şekilde öldürülüyo. sütten %100 eminim ama çayı biyolojici harici başka bi hoca dediydi ondan tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ginaly said: acur süper demir deposu. abi acur dediğin şey hıyarın turşu hali hıyarda demir yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fede said: noluyomuş demir eksikliği olunca? demir eksikliği yada kansızlık sorunu olan çocuklar toprak yiyomuş ahah canı çekiyo heralde annanem anlatmıştı annem cocukken çaktırmadan yiyomuş,yalanda olabilir tabi ama çok ilginç gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yok gerçek o hastalık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar