Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok sevindim lan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen gün kan tahlili yaptırdım kontrol için.

demir eksikliği vardı daha önceden, 3 ay geçti aradan.

tekrar bir kontrol yapalım dedi doktor ve sonuçlar gayet iyi çıktı. süper sevindim be. ^_^
Mesaj tarihi:
gecmis olsun =)

ben de bugun bacaklarım ve ayaklarımdaki ödemlerden dolayı idrar ve kan tahlili yaptırdım, sonucları bekliyorum. aynı sekilde sevinirim umarım.
Mesaj tarihi:
Ben demir eksikliğinden epey çekmiştim önceden.

Devamlı fındık yemiştim. Bi de kuru üzüm yemiştim ama onu ailem araya sıkıştırmış olabilir. Genel olarak fındık yediriyolardı doktorlar falan.
Mesaj tarihi:
bende de demir eksikliği var. o ilaçları içmek istemiyorum ama iğrenç. annem kullanmıştı bi ara. doğal yollardan da demir alamıyorum, yetmiyo sdfs
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
iğrenç bir ilaçla. böyle kan gibi bir sıvı. ıyk.

bende kullanıyorum, küçük shot bardağı gibi açıp küt diye dikiyorum kafaya. Tadı bi garip ama naparsın:)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Ispanak demir olarak zengindir ama sandığınız gibi 1 numara değil.

Hep bu Temel Reis yüzünden.

ps: ıspanağı yoğurtla yediğin an bütün demirini öldürmüş oluyon, yoğurttaki kalsiyumu alcaz diye demiri almıyo vücut. aynı şekilde yemeklerden +-yarımsaat-bisaatlik vakitlerde süt, çay şu bu içmeyin alınacak demir yine aynı şekilde öldürülüyo. sütten %100 eminim ama çayı biyolojici harici başka bi hoca dediydi ondan tam emin değilim.
Mesaj tarihi:
fede said:
noluyomuş demir eksikliği olunca?

demir eksikliği yada kansızlık sorunu olan çocuklar toprak yiyomuş ahah canı çekiyo heralde annanem anlatmıştı annem cocukken çaktırmadan yiyomuş,yalanda olabilir tabi ama çok ilginç gelmişti bana.
  • Yeni Oluştur...