Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Galatasaray 24.05.2009 @ 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

şampiyonuz yahu işte:P büyük konuşurum :D

büyük maçlar için kadromuz çok iyi değil bunu zaten biliyoruz daha önce de gördük. bu tür maçlarda hele hele rakip prestij için ve kafası çok rahat çıkarsa çok sıkıntı yaşıyoruz.

ancak bir denizli maçı asla böyle geçmez.

bizim kadromuzun iskeleti çok iyi. bize gereken cl ve derbi maçları kaldıracak, takımı sürükleyecek 2 oyuncu almak. hadi 2 alamadın diyelim en azından delgado yerine 1 tane çok iyi oyuncu şart. yoksa cl imkansız. derbilerde de bu seneki gibi anamız ağlar
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

[piramide hayır -bag]

hadi yusufunki neyse verilebilirde verilmeyebilirde ama üzülmezinkine penaltı diyen futboldan zerre anlamıyodur kusura bakma, üzülmez enerjisi bitti kewell bi ittirdi uçtu. omuz omuza pozisyon deniyo onlara lol

Pozisyonda penaltı yok fakat eğer senin omuz omuza anlayışın oysa ciddi gözlük al , zira omuz omuza diiller adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GS yenilse bursa da yense bile bu hafta yine GS gidiyo uefa'ya çünkü 2 maçta da 2-1 bitmiş aralarında ve de Gs'nin sağlam bir averaj üstünlüğü Bursa'ya. Gs garantiledi yani uefa'yı. Maçla ilgili yorumum : beşiktaş'ın 2 tane atağı yok ama 2 tane golü var. Çok şanslı günündeydi bjk. Sezon ile ilgili yorumum : son zamanların en boktan sezonu, genel olarak herkesin bu kadar döküldüğü bir sezon muhtemelen bir daha uzunca bir süre olmaz. şampiyon olacak takımla ilgili yorumum : bjk de olsa ts de olsa sivas da olsa boktan bir şampiyon olacak. sezonun büyük bölümünde boktan oynadı bu takımlar diğerleri gibi. ha diyeceksiniz bjk sivas çok mücadele etti koştu hakkını verdi formanın vs eyvallah ama futbol bu kardeşim bi zikim top oynamadıktan sonra deli danalar gibi koş bana ne ? özetle bir şampiyon gibi top oynayan takım yoktu bu sene kötünün iyisi değil en boktanın iyisi kazandı kazanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şampiyon şampiyondur, çamur atmaya gerek yok. Kaç senedir takımlar dökülüyor zaten bu yeni birşey değil ki. Hakkıyla çok güzel oynayıp şampiyon olmuş takım diyince bjk nin metin ali feyyaz dönemi, gs'nin fatih terim zamanı geliyor aklıma, zicoda fena oynatmıyordu feneri, bunların dışında hep fos futbol oynuyor takımlar. Bir ingiltere, bir ispanya derbisi seyredince ağzımız o yüzden açık kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Takımının attığı ilk golün sevincini yaşayan Demirören, kendi yöneticisi Mario Berk diye Polat’ı alnından öptü. Siyah beyazlı kulübün başkanı maçın ardından bu olay hakkında, "O stresle atılan golden sonra yanımda yöneticiler Mario Berk ve Kenan Öner’in oturduğunu düşündüm. Birden sarıldım ve alınlarından öpmeye başladım. Sonra da Polat’ı öptüğümü gördüm ve çok utandım. Ama o da anlayışla karşıladı. Biz tüm kulüp başkanları ile dostuz" diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...