DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 22 yasindayim daha, gri saclar cikti baya yanlarda. Stres falan da yok fazla ama belki bilinc altinda vardir bilmiyorum. Nolcak halim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 e iyi yine gri mri saçın var bende oda yok gerçi ben 26 yasındayım ama gri saçım osaydı beyaz saçım olsaydıda saçım olsaydı. açsaydım kollarımı gitme deseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 24te kelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 beyazlayan saç daha zor dökülür derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://theuglyearring.files.wordpress.com/2007/12/glamour-6_bb00281.jpg iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 paspatur said: beyazlayan saç daha zor dökülür derler mantıklı, sonuçta ikisi de yaş ve stres gibi durumların sonucunda oluyor istisnai durumlar dışında. saç dökülmek yerine beyazlamayı tercih ettiyse, onun tercihi, karışmamak lazım. demekki dökülceği yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dostum o saç sarı ama gri saç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sarımı bildiğin kül rengi be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gri değil ama sarımsı demek istedim sarı olmadığını hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 31 yaşındayım, saçımda siyahtan çok beyaz var. Güzel bence :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bence ne renkse o renk süper bi renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hem beyazlıyor hem dökülüyorlar.. kutup ayısının kütüphanede işi ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Olgun gösterir ya asfaf kızlar bunlardan hoşlanıyo keşke beyazlasa benimde asdf 19 yaşındayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 reddiye said: bence ne renkse o renk süper bi renk platin diyolar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zFinGwRzfg8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dur bakalım panik yapma. hiç olmamasından da iyidir zaten her türlü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eheh dun panik yaptim bir an da gecti. simdi de gaza getirdiniz anasini satiim toptan griye boyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bişi olmaz yahu. Bende de var bisürü beyaz tel. Normalde pek belli olmasa da duştan yeni çıkınca ya da parlak ışık altında falan direkt gözüküyolar. Bi ara feci kafaya takmıştım ama şimdi sallamıyorum bile. Stresten falan değilse genetiktir. Babana falan sor mesela erken mi beyazlamış saçları. Benim babamda 35inde 40ında baya beyazlamıştı mesela.Ayrıca yanlar falan diyosun daha güzel, şakaklardaki kırlık karizmaya +5 bonus katar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 superman yada bruce wayne gibi mavi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 NOLI MANARE, MANARE IN MEMORIA NOLI MANARE, MANARE IN MEMORIA SEPHIROTH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar