Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülkenin ne hale geldigini görün.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

En yakın arkadasım ve avukat nisanlısı ile bulustuk, arkadasımı almaya gıdicez. Oturdugu yer çankaya köşkünün hemen karşısı, yani ankaranın en nezih lüks denilen semtlerinden birisi.

neyse gittik bekliyoruz apartmanın onunde işte, arkadasımla nısanlısı sarılmıs konusuyolar vs ama opusme fılan yok.

bı anda 2 tane 35 - 40 yaşlarında adam bagırmaya basladılar, BIRADER NAPIOSUN MAHALLE BURASI, AŞŞADA CAMI VAR RAHAT DURUN AYRILIN VS VS

neyse dedık manyak heralde bunlar alttan almaya calıstık, ama adamlar hakarete varan laflar etmeye basladılar, kafirmisiniz dinsizmisiniz..

namus bekcisimisiniz lan siz dedim, 25 27 yasında ınsanlar bunlar sızemı kaldı mahallenın namusu, sız kımsınız ak dedim.

arkadasım yanastı dalıcam ben bunlara fılan dedı sakın ol bosver fılan, hayır kendıme de şaşıyorum hıc sogukkanlılıgımı koruyamam bu tip olaylarda.

şaştık kaldık, avukat kız bugun 19 mayıs şeriat ulkesi degil bura ataturkün ülkesi vs tartısmaya başladık,

diğeri ne dedi biliyormusunuz, .... Atatürk üde, demokrasiyide, bunun uzerine kız avukat oldugunu ve bu sebeple dava edılırse cıddı ceza alacagını anlatmaya çalıştı.

bız arkadasımla doldukca doluyoruz artık cıldırma derecesıne geldik, gene sakin oldum araya girdim.

en son hadi gidelim diye arabaya binerken, yanınızdaki orospu yuda alın siktirin gidin gibi bisi dediler, arkadasim direk kosup dalmaya basladi adama, bende arkasından film koptu..

hayatımda bu kadar sinirli kavga ettigimi hatırlamıyorum, elimde 2 parmagım çatlak şuanda.

olay 19:15 civari oldu ve saat 01:20 simdi eve girdim.

kavga sırasında etraftan toplandılar, kalabalıgın arasında kaldık ve resmen linc edilicektik, polis gelmese öldürürlerdi sanırım bizi orda.

karşı taraftan birisinin çenesi kırılmış, arkadasımın kaşı açıldı ve benım elım catladı.

sebep?

kendisini dinine düşkün, namus bekçisi sanan aklınca kendi mahallesinde huzuru sagladıgını dusunen onun bunun cocukları yuzunden.

2 tarafta bırbırınden sıkayetcı oldu, adli tıpa gittik gereken raporları aldık, ayrıca Atatürk'e hakaret edildigini bildirdik ifadelerimizde.

çenesi kırılan adamın dişlerini birbirine diktikleri icin ifade verememiş, yazılı ifade alacaklarmış yarın.

arkadasımın nısanlısı hem sıkayetcı hem avukat olarak yarın dava acıyor, sanırım zaten kamu davasına donecek.

aynı zamanda tazminat davası acılacak.

küçük şehirlerde ve istanbulun bazi varoş semtlerinde bu tarz muhabbetlerin oldugunu duyuyordum, hatta paticikte okuyordum ama gerçekten Ata'nın yattıgı Ankaranın göbeği çankayada boyle bişi yaşayacagımı hic ummuyordum.

topunuzun allah belasını versin, colugunuz cocugunuz ölsün işallah ki sizin gibi olmasınlar.

Ilımlı islam, ılımlı islam diyordunuz, alın size ılımlı islam;

gotunuze sokarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun öncelikle.

böyle tipler hiç il, ilçe vs ayırt etmiyor gördümüz gibi.

takmamak lazım cidden dicem de anlattığına göre zaten baya bir sabretmişsiniz.

denilicek çok şey yok aslına bakarsan. bu tipler genel olarak kafa değişmedik.e hep olmaya devam edicek...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun..
bunların daha nicelerini konyada yaşıyoruz he konyada en azından çok anormal gözüyle bakamıosun yobaz memleket sonuçta. ama hakkatten ankarada da böyle bişey olması şaşırttı beni..

böyle bir ülkede çocuk yetiştirmek istemiyorum ben ya. eskiden en azından diodum ki çocuğu ben yetiştiricem nasılsa ne olcak ki fln ama yok yaa saçmalık resmen
Sosyal ağlarda paylaş

oyh cok gecmis olsun gercekten. okurken bile gerildim. bir de zavalli kadin kavganin ortasinda kalmis kadin basina. iyi ki birsey olmamis ona.
böyle serrefsizlerden hersey beklenir.
bunlara ''bismillleaaah'' diyip girisiceksin anca, elleriniz dert görmesin.
umarim davayi da cok ugrasmaya gerek kalmadan kazanirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.. bazı salakların günü rezil etmesi böyle bişi olsa gerek. berbat bi olay yalnız. çok salakça adamların hareket etme şekilleri..

sağlık için de geçmiş olsun ayrıca.

yasalar el verdiğince haberdar edin. açılmış davalar hakkında yorum yapılamıyor galiba. ama en azından bu gibi aptalca bi olayın nihayete erdirilme süresini görmüş oluruz.

küfür edicem, olmayacak.

reziller
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Bu arada Ankara'da bu tip olayların olmasına şaşırmayan tek insan ben miyim? :S

bir Ankaralı olarak doğal bakıyorum artık hangi semt olursa olsun. Çankaya'nın ortasında laf atmayı geçtim, arkadaşımın boğazına bıçak dayayıp ipod'unu aldıklarını biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...