Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Arkadaşlar bilgisayara format attım ve xp yükledim şimdi hiç bir videoda şarkıda oyunda v.b. konuşma sesleri gelmiyor.Mesela şarkı çalarken melodisi duyuluyor ama sözler yok denetim masasından insan sesi seçeneklerine falan baktım ama bulamadım hallademedim yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ses düzeni 5+1 olarak falan ayarlıdır büyük ihtimalle. stereo yap o ayarı bulup, düzelir. bende de vardı aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yok 5+1 değil aslında konusma sesi geliyoda metalik ve çok kısık bir ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ses kartı driverın ile yüklediğin programdan karaoke modu açık kalmış. onu kapatırsan düzelicek. hall falan yap ekolu gelsin ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 jack tam oturmami$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Üstümdeki 2 mesajdan biri elbet çözecektir sorunu, olmazsa da ufak bir ihtimal Logitech hoparlör kullanıyorsan, üzerinde de bir "matrix" tuşu varsa o basılı kalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ac97'lerde konuşma seslerini kapatmak için bir ayar vardı. sound managerda'ydı sanırım. konuşma seslerini aynen tarif ettiğin gibi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 karaoke muhabbeti var ya o açılmıştır. vokalleri kapatıo kapatabildiği kadar üstüne şarkı söylüyosun fln. ekran kartının ayarlarında olması lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar